Децата на АРТ технологиите - Размисли и страсти №20

• 38 545
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • UK
Бамба на всичките ни познати децата са в такива центрове, само хубави отзиви чувам Crazy
Ако ви дразня, не ми е проблем, да спра, с посещенията си Peace

# 601
Абе Кокона ти пак изтрещя, що реши че различните мнения са насочени срещу теб. Всички сме различни и имаме различни виждания  Whistling

Гуге, много гадно така да избираш  Sad Ако ти е добре платена работата може и детегледачка да наемеш.
Повече няма да чета за детските градини, тук в една тема егати страхотиите споделят  ooooh!

Опс пропуснах да честитя на Сигма  Laughing

# 602
Кокона нашата кашлица последният път я оправихме с Проспан и аз все още продължавам да давам лук с мед (изстискан сок от лук с толкова мед). Това последното е гадничко, но тя го приема. 3 пъти на ден по 2 ч.л.

Напълно подкрепям мнението на Бамба за частните и държавните градини, като минала и през двете.
Засега съм много много доволна от държ.градина. В нашата имаме и басейн и засега това тема №1 за нас. Лягаме и ставаме с мисъл за плуването. Миналата вечер даже плува на сън и бълнува.  Laughing Joy

Сигме честито за второто.  Peace За първото ако ти си ОК - то тогава честито и за него.  Hug

# 603
  • София
плуват ли вече?
аз се надявам да се доредим до една градина с басейн, ама колеги казаха че чак след 4г можело да ползват басейна.

Абе Кокона ти пак изтрещя, що реши че различните мнения са насочени срещу теб. Всички сме различни и имаме различни виждания  Whistling

мда, аз се интересувам просто.
злобна бях наскоро в друга тема  Crazy

# 604
плуват ли вече?
аз се надявам да се доредим до една градина с басейн, ама колеги казаха че чак след 4г можело да ползват басейна.

Силно казано плуват. Цопат във водата с едни пояси и надуваеми делфини. Но Миша е неизмеримо щастлива. Много са смешни - с бански, шапки, очила.  Laughing

# 605
  • София
точно такова искам.
аз понеже не мога да плувам се надявам той да се научи по-скоро.
те басейните били по 30-40см дълбоки май.

# 606
В нашата градинка предлагат още няколко извънкласни дейности освен плуването.
Записала съм я още на модерни танци и спортна гимнастика. Много исках и на футбол да я запиша, ноооо баща и не разреши.  Naughty

Далеч съм от мисълта, че ще стане плувкиня, танцьорка или гимнастичка- просто да и е различно и да изразходва енергия.

Момичета какво мислите за английски за 3-тодишно  - и това предлагат, но още мисля.  newsm78

# 607
Миракси, пускай я на английски. Те не учат книжовен английски и да изучават класическа литература. Но попиват като гъбки както и всичко останало, така мисля , че е добре. Няма да й навреди в никакъв случай, та ако имате възможност да насмогнете с извънкласните дейности и на детето е интересно и приятно - аз лично бих Peace

Шоко, до скоро не искаше и нашия за ръка да ходи. А и досега не дава и двете ръце - само на единия от двама ни с ММ Mr. Green и сам започна да се води за ръка отскоро, но не винаги. Мисля, че е въпрос на навик от страна на детето.

Сигме  Hug всичко да е по вода bouquet

# 608
  • Варна
Миракси, и аз бих я пуснала. Това, което сега попие, ще й остане за цял живот. В един момент може да бърка българския и английския, но няма да е за дълго. Учила съм няколко езика на млади и на стари години. Разликата във възприемането е огромна, макар сега реалностите да са различни.

Гуги, птиченцето не бива да се изпуска. Малчовците вече са големи. Стресът със сигурност е по-голям за теб, отколкото за тях. И аз психически се готвя  да почвам работа от май. Работа, която досега никога не съм работила. Леко съм се спекла, но се надявам да оправдая доверието.

Сигме, честито и за двете. Смело напред, най-хубавото от живота ти тепърва предстои.

# 609
  • Пловдив
Гале, и при моята оферта става въпрос за нещо ново, единственото нещо, което ще ми е познато са двама човека, с които съм работила на друго място и те сега искат да работят с мен, от което съм поласкана, че са останали с добър спомен Simple Smile
иначе и аз нещо не вярвам, че частните ясли и градини са с по-високо ниво на предлаганата услуга, даже имам лоши впечатления от една частна английска градина, на която ходи детето на позната, като замисъл са по-добри, но в нашата държава май не се получават нещата така както трябва Rolling Eyes и на държавните всичко май си е до късмет на какво ще случи Rolling Eyes а за таксите, ами сигурно ще трябва да си давам цялото заплащане ако трябва да ходят на частна и то така мога да си стоя да ги гледам децата Rolling Eyes същото и за жена, която да помага, едва ли някой ще се радва на оферта да идва когато се разболеят примерно, поне аз така си мисля Rolling Eyes

# 610
  • Живее на Луната
Миеринче, честита ти дъщеричка. Да расте здрава и щастлива, а ти да можеш да си почиваш от време на време. Това с повръщането сигурно скоро ще премине, всичко е на периоди при децата.  Hug
Сигме, честито ти ново жилище, само хубави моменти да изживеете в него. И ние на скоро си купихме ново, та сега нямаме търпение да го обзаведем и да се преместим. Най накрая след 10 години по квартири и ние успяхме да стигнем до наше жилище.
Гуги, ще се справят дечицата, не са малки. Имаш ли вариант да си наемеш гледачка за известно време и после на градина направо?

# 611
  • UK
Гуги трудно решение, но ще измислите все нещо. Детегледачка .. за целта и на нея и на децата, им трябва време да свикват едни с други, а и на мама Wink
Отделно, че една такава, която ще е за повечко часове, не е евтина. Та трябва, хубаво да се преценят и /+/ и /-/ . Но ти знаеш това, най-добре.
Всичко добро ви желая!

# 612
Аз съм супердоволна от държавната ясла. В частната не боледуват по малко- сигурна съм.

Лия вече си казВа име и фамилия, знае къде живее и на колко години ще стане след два дни. Значи вече мога да и давам по пет лева и да се оправя  Mr. Green

# 613
  • Пловдив
благодаря на всички за мненията Hug ще видя първо какво ще ми кажат като срокове и ще я мъдря от там нататък Rolling Eyes
Сигма, отворени са си девойките, днес на близкия парк на пързалката бяхме с едно момиченце с няколко дни по-голямо,ми то от земята до небето разликата. Девойката без памперс, казва си всичко, хем не ходи на ясла, майката седнала на 10 метра от пързалката, момиченцето се качва спокойно, пуска се и повтаря, ми моите диванета хич ги няма, ако ги оставя така са хвръкнали моментално отгоре, че и малкия речи ми изнася и ми бие ръката да не го пипам, не иска и да пуска девойката на неговата територия Mr. Green Laughing

# 614
  • София
мъжете са малко по-бааавни в някои работи.
то цял живот са така де, повече трябва да им се обясняват някои неща  Crazy

след една седмица в къщи снощи като го вземахме ни се оплака сестрата че хич не слушал, не искал да се облича и храни сам.
и на всяко нещо отговаря- няма, защото така  ooooh!
не знам от някакви си две явно набързо влезнахме в още по-някакви си три.
за 4 дали има нещо или се очовечват вече  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт