Децата на АРТ технологиите - Размисли и страсти №20

• 38 540
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Браво на Лия, момичетата винаги изпреварват момчетата в развитието. И моя единия който слушаше, си прави оглушки и изобщо не чува какво му говоря.

А Бамби и Сигма и Момето ви набедиха заедно , злобарки такива  hahaha hahaha hahaha

# 616
  • Варна
Има и момченца, които са доста напред с материала. Мойто още е на мама и тата, а приятелско дете, дето оня ден стана на 2, вече назовава цветовете. Не просто ги разпознава. Галя е с червена блуза на жълти пеперудки, примерно. Скри ми шапката. Но пък същото това дете още не казва за нуждите си, въпреки че с речниковия си запас може и да ме продаде. Затова и не се пъна за памперса.

# 617
  • София
то и моето знае цветове, марки на коли и някакви други работи, обаче памперса му е на дупето  Crazy

# 618
  • Варна
Бамби, малко страничен въпрос: Миналите години имаше ли намаления в Mothercare около Великден или да чакам чак лятното през юни-юли. И още нещо - блузките им за 2-3 години, които са около 4-5 паунда, стават ли за ясла. Встрани имат ли копченца? А, да - и около деколтето разширяват ли се?

# 619
  • София
като гледам март съм поръчвала, около великден нямам спомени да е имало намаления.
след 2г блузките вече са без копчета на рамото, а долнищата са със връзки, които могат да се променят.
не знам кои са тия блузки от 4-5п, аз всякакви съм купувала, ама за един брой 4-5п ми се струва скъпо.
вземам от тия дето са по 3 броя, на намаление са 4-5п и цената става добра.
в теско пък имаха къси ръкави 2 за 4п, и някакво намаление имаше , накрая станаха по 2лв бройката.
няма да казвам колко купих  Crazy
за ясла всичко става, само да са по-тънки, защото е много топло там.

ей тия гащи сега чакам да намалят, за следващата зима:
http://www.marksandspencer.com/5-pack-cotton-rich-joggers-1-7-ye … 260911_290_CreoGe

и пак търся ботуши, за другата зима, ама много се чудя кой номер да купувам.

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 09:54 от бамбарадамбара

# 620
В Асдата в момента има намаление 20%.

# 621
  • София
малко са  Mr. Green
ще чакаме 50.

# 622
Да се обадите, като станат 50  Mr. Green

# 623
Бамби, кажи когато е намалението на гащите, че и на мен ще ми трябват. Не ми харесват с ластик на крачолите, ама заради цената си заслужават.

# 624
Що , Фели, ластика пречи да не се задигат? Аз ги уважавам повечко даже Whistling

# 625
  • Варна
Ей за тези блузки говоря: http://www.mothercare.com//on/demandware.store/Sites-MCENGB-Site … t-Show?pid=LH4568

Когато са по 3, излизат по 4 п, а единичните бройки по-скъпи идват.

Долничките на M&S по-тънки ли са от тези на Mothercare? От намалението по Коледа взех от Mothercare няколко долнища за следващата зима, но са плътни. В яслата сигурно ще му е топло с тях. Вие за яслата откъде купихте долнички? И аз предпочитам с ластик отдолу.

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 14:54 от gallizia

# 626
Бизи, не харесвам как стоят, с широк маншет или прав панталон ми харесват повече. Абе всеки луд с номера си, аз с цяла програма. И по цветове ги подбирам, да мога да комбинирам, общо взето както казах луда съм за връзване.
Бях се запътила да купувам бели и много светли дрехи, но откакто взеха да се хранят сами, отказах се тотално  ooooh!
Чакам да дойде четвъртък, ще има на Лидл блузи по 5 лв. и дънки по 17 лв.

Гале, гледай за 2-3 години, тези до 24 месеца ще ви умалеят много бързо. Май месец миналата година взех блузи за 2-3 години, вече са им малки  Whistling

Днес кръвното ми пак в космоса, направо незнам какво да правя. От 90/60, през бременността стана 110/70, накрая го качих до 170/110. Днес 140/95, пулса ми 105, амортизирах се тотално  #Cussing out

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 15:14 от Fellindra

# 627
  • UK
Фелиндра, ако се ядосваш и покрай децата, нещо, има резон за него.
Аз също предпочитам, несвободни долу, защото ние се спъваме в крачолите пък Joy
Ние вървим по-слаби, дребни и пр и всичко ни става вкл и някои дрешки, които са 12-18 месеца в размер. Така, че е индивидуално това за децата.
Прочетох снощи ужасни неща вэв фб за ДГ и посещаването им от близнаци   ooooh!

# 628
  • СОФИЯ
Фели лекарства някакви вземаш ли за кръвното ?

# 629
Миеринко, вземам бизогама само когато го кача и около десетина дена след това. По принцип само януари ми се появяваха тези проблеми, през другото време на годината си е ок. Тая бременност направо ми е*ба майката на организма.
Малките перманентно ме ядосват, ама сутрин защото се събуждат в пет часа, а аз лягам към единайсет вечерта, и сутрин пия две кафета да се осафисярам. Вече ще пия само едно, явно не мога да пия конски дози както до сега  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт