Децата на АРТ технологиите - Размисли и страсти №20

• 38 539
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Малиииии  newsm78 викам кво стана тука,не мога да ви изчета бре   Crossing Arms
Егати случая,Миерин,щях да те търся да видя 1бр ли сте още,два ли  ,и ето ти си ми дошла на крака  Joy .Честита ти рожба,вече живота е прекрасен.Моя повръщаше докато не го захраних,беше лаболатория в нас  #Crazy
Шокооо,дръж здраво и тва е,ми той голям мъж станал.
Гуге,на теб сега тие гръм от ясно небе за раздялата с децата.Аз нали я оревах яслата от сега.И вече като купувам нещо за др сезон и викам за ДЯ да има   Mr. Green  
Сигме,нз колко е за честито,ама ...късмет в новия дом с Лия
Аз се отказах с махането на бибата  Joy ,даже я мажа с гелче да я заобича още  Laughing ми както си мислех и преди докато не залае  Laughing не махам.Гледам чеши ги кучешките зъби,а в края на седмицата отиваме при баба та дано задържи малко.

# 631
  • UK
О да, кафето е много. Абе, бяхме млади  Crazy

# 632
Ми хак да ми е, на дърти години деца раждам, хората по едно, аз от лакомия две  ooooh!
Хубо, че Перси ме приземи, три се бях засилила да раждам  smile3538 smile3538 smile3538

# 633
  • UK
Ми хак да ми е, на дърти години деца раждам, хората по едно, аз от лакомия две  ooooh!
Хубо, че Перси ме приземи, три се бях засилила да раждам  smile3538 smile3538 smile3538

Аз пък, съм хем инато  hahaha хем рогата ще си го търся 3-тото до дупка  Joy

# 634
Ти си млада още,аз съм най-дърта в темата, тъй че дерзай.
Преди няколко дена се питах, дали имам сили за още едно, обаче везните се наклониха към тц.

# 635
  • София
Ей за тези блузки говоря: http://www.mothercare.com//on/demandware.store/Sites-MCENGB-Site … t-Show?pid=LH4568

Когато са по 3, излизат по 4 п, а единичните бройки по-скъпи идват.

Долничките на M&S по-тънки ли са от тези на Mothercare? От намалението по Коледа взех от Mothercare няколко долнища за следващата зима, но са плътни. В яслата сигурно ще му е топло с тях. Вие за яслата откъде купихте долнички? И аз предпочитам с ластик отдолу.
подобни блузки взех, от последното намаление 5п.
изчакай намаление и тогава купувай.
долнищата на M&S са тънки, ама не са само памук, имат и полиестер.
от Mothercare понякога са тънки, понякога са дебели, последните дето взех са си направо ватирани, а имаме и доста тънки.
по описанието много не се разбира.

# 636
Приемате ли още нови мами?

Яяяяяяя Миеринчето ме изпреварила.  bouquet

Иначе ви чета от седем месеца всеки ден и нямах търпение да се включа в редиците ви ама едно вирусче малката лепна тази седмица....та затова чак сега.

Ей голям зор вирус с толкова малка бебка.  Sick

# 637
  • Варна
Страхотно е, че има нови попълнения. Две само за няколко дни - браво!

Добре дошла, мама на малка принцеса. Честита най-голяма радост Simple Smile

Май тук повече сме мъжки майки, та ще можем да избираме по-млади снахички.

Бамби, наистина от описанието не се разбира много за долнищата на Mothercare. Миналата година бях поръчала 2 бр. еднакви долнища. На едното ластикът беше толкова стегнат, че го давах на шивачка да го оправя.

# 638
  • UK
Добре дошла на новата мама  bouquet
Бързо да ви минава  Hug И ние на има-няма 2 месеца отнякъде го лепнахме  Confused

# 639
Добре дошла бебе, дано се оправите  бързо. Пазете бебетата, че хич не е хубаво да боледуват толкова малки. Когато излизах на разходка не давах да ми пипат децата, само да гледат. А когато наближи време за ваксина, две седмици никакви посещения. Даже сестрами да беше леко сополива, не идваше. Няма да забравя на изписването на големия, горката толкова се беше притеснила, че е леко хремава, ходи с маска през целия ден, само за снимките в болницата махна маската.

Бамби, видя ли как се присъединиха две мами, има ефект от каненето   Grinning
До сега каквото съм купувала от марк и спенсър, съм останала доволна и без забележки.

# 640
  • Пловдив
еха, още едно свежо попълнение, още две тоест Heart Eyes
Фели, и аз много се дразнех като се навираха по улиците да се радват на децата всякакви и ги отрязвах, даже и до сега не ми е приятно някакви чужди хора да им се навират зорлян Rolling Eyes

# 641
  • гр. София
Добре дошла, Бебе.

# 642
  • Варна
Фели, Гуги, вашите като са двечки, винаги интересът е голям. Ако бяха 3, щяха да предизвикват фурор. Имам съседчета тризначки, които вече са на 3,5 г. Големи са, но винаги като ги видя, им се радвам.

И моето момче има доста неща от М&S. Доволна съм от всичко, но най-доволна съм от бельото. Миналата година едни потничета, а тази - едни бодита, ги скъса от носене. Няма нито една дупчица по тях, нито са се изкривили. Страхотни, просто страхотни. И сега ще вардя 20% намаление, за да му купя бельо за 2-3 г.

# 643
  • София
те М&S почти всеки месец пускат 20%.
ама ще видим дали няма да има и по-сериозно, макар че напоследък по никой от сайтовете не пускат на всичко, избират някакви безинтересни работи. преди месец имаше уж 70%, ама то само пижами при детското, те са си скъпи, уж ги понамалили, ама не се усеща много.
чорапките също са им много хубави.
аз и пантофи за яслата вземам от техните, черни с лепка, много лесно ги обува и събува сам.
ей такива:
Скрит текст:

вчера предплатихме за рожденния ден, разгледа той мястото, уж му хареса.
сега следва да видим колко деца ще дойдат.

# 644
Благодаря за топлото посрещане момичета!  newsm51 smile3525 smile3525

Пазим я много бебка. Не приемаме гости и внимаваме много. Влиза реално само в асансьора. Може би мъжа ми е донесъл нещо вкъщи. Изкара го леко. Два дни лека температура и малко сополи. Но нямаше и месец и си прекарахме тези дни на ръце. Сега останаха само едни яки газове. Пръцка мнооооого.

Я кажете мами, как да я науча на бибка? Маха я с ръка. Като я дам две засмуквания и като разбере, че не пуска нищо и я маха. А беше на две седмици. Сега нов номер. Като я дам се напъва да повръща.

Общи условия

Активация на акаунт