Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 947
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • София
втора опаковка свършвам. Най-добрият натурален деодорант, който съм пробвала!
Много хубав серум, кожата ми изглежда свежа и хидратирана. Бих повторила.

# 421
  • Canada
Много приятен продукт, харесваме го и двете с щерката, ще го взема отново  Peace

Допадна ми, добре подхранва и обгрижва областта  Peace И все пак полагам комплексна грижа и не мога да съм сигурна, че заслугата е изцяло негова  Peace

Ползвам я като дневен крем и съм изключително доволна, ще я взема пак  Heart Eyes
Скрит текст:

# 422
  • Varna
- страхотен продукт с кеф си го изхабих до последно, ще повторя със сигурност Peace

# 423
Най-любимото ми масло заедно с Аргана на Боди шоп.

# 424
  • Пловдив

Крем за лице на Нукс. Много го харесвам, не за първи път го използвам.

Измиващ гел на Фитокод. Смятам, че дойде по-лек за моята кожа, която е смесен тип. Отделно не се справяше добре с грима. Засега няма да го повторя.

Душ гел на Дав. Много харесвам ароматите им.

# 425
  • София

Останах със смесени чуства. Първо доста го харесах. При мен имаше естествен завършек, средно покритие и разбира се типичния за марката уникален аромат . После стана нетраен, взе да ми се свлича .   Определено малко оскидира. Явно не е за моята кожа , която е комбинирана към мазна. Няма да го купя пак.

# 426
  • Sofia

Привършваше ми олиото на Алтея и видях това в DM. Взех го за проба и много, много ми хареса! Повече от това на Алтея, а струва 3 пъти по-малко. Ще го повторя задължително  Peace

Tози серум също много ми хареса. Кожата беше доста свежа и тонизирана на сутринта (ползвах го предимно вечер). Ще гледам да повторя и него, но ще се оглеждам за някакво намаление, не ми е спешен.

Още една много сполучлива покупка. От не знам колко време не съм свършвала ФДТ докрай. Ще повторя, страшно комфортно усещане на леко суха кожа, светъл, свеж, неутрален цвят, издържлив, не ароматизиран, съответно не ми дразни кожата, както много много други...

# 427

1. The Body Shop душ-гел с моринга - любим като аромат и усещане
2. SNB Professional лосион за ръце и тяло с гуава - чудесен продукт, лек, но с добра хидратация, приятен аромат и помпа
3. Cien ш-н със зехтин от марката на Лидл - никак не ме впечатли, не бих повторила

# 428
  • на последния етаж
- нелоша маска, може би обаче най-малко ми хареса от трите маски на марката, които бях взела. Бих купила отново по-нататък.
- въобще не ми хареса тази маска, всъщност поредно разочарование от марката. Няма да купя отново.

# 429
  • Варна
За пореден път купувам,доволна съм

# 430
  • Варна
Много сладурски лосиони за тяло, с хубави аромати (боровинката най-малко ми хареса), попиват страшно бързо и хидратират прилично. През последния месец ползвах предимно тях и въпреки че времето е страшно студено, кожата ми се чувства достатъчно обгрижена. Много съм доволна.

# 431
  • Street of Dreams
Виждам из форума, че много се купуват и специално влязох в магазина, за да ги подуша. Определено разбрах защо - божествени аромати тази зима, особено крушата с какао и портокаловия. Не си взех нищо,защото имаха само кошнички с много продукти, в които преобладаваше само единия аромат. Сигурно им е свършил сезонът.

# 432
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имам лосиона круша, който още не съм пробвала, и тоалетната вода мандарина от коледните на "ив Роше". Ароматите са наистина божествени Party

# 433
  • Варна
доволна съм ,за поредна зима го купувам,кожата ми е атопична.
неуспешна покупка,не съм доволна

# 434
  • Varna

Още  един любимец изразходен докрай Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт