Искам да кажа ... (66)

• 44 010
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не е добре човек да няма вяра в нищо да знаеш. bouquet
Аз имам само коледни рогца,ама мисля ще мине номера с тях науи hahaha

# 106
Искам да кажа... че най-после събрах смелост да кажа на бижутерката, за която правя чат-пат някои неща, че искам да ми плаща истински, а не с бижута. Хем ми е хубаво, хем не ми е. Хубаво ми е, че все пак го направих. Не ми е хубаво, че се забавих толкова. Не мога да се самопродавам и туй то.

# 107
  • Ямбол
Лале, захващай се смело с готварската книга  Peace
...
И аз влизам да кажа същото. Нищо сложно няма. Само, който иска да добавя рецепта, да  пише ЛС на Лалето, а тя да се свърже с Бубанка, която да ѝ даде достъп до темата. Ако иска.
Аз най-безотговорно се отказвам. .

# 108
  • София
Харесах си 4-5 блузи днес. Тази нощ ще преспя и ще премисля колко 5 блузи да си купя утре   Flutter

Лале, много се радвам, че доброволстваш да се нагърбиш с тази задача!  Hug
Естел, защо така черногледо бе, момиче?!

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 20:58 от Onna-bugeisha

# 109
  • Пловдив

За готварската книга - тези дни тъкмо гледах рецептите и се зачудих защо има такава голяма пауза. Ако никой не изяви желание и ако останалите са съгласни, бих могла да се заема с нея. Имам свободно време, а и желание, но все пак съм още новак тук и е хубаво да се заеме човек, когото познавате и харесвате. Аз ще съм някакъв резервен вариант.
Заемай се. Тема, ето ви новия отговорник по рецептите. Аз на никого няма да пиша ЛС, аз съм безотговорник Simple Smile Пиша тук, ако на някой му харесва - да добавя и моето.

# 110
  • Телиш/Плевен
 Blush Благодаря ви! Hug
Аз знам, че не е сложно, но не искам да се натрапвам, при положение, че има хора, които са в темата от създаването й и които също биха имали желание да се захванат. Hug
Мисля, че някой каза, че имал запазени рецепти, но не си спомням кой беше. Та ако се разпознае в този пост, нека ми пише. А малко по-късно аз ще пиша на Бубанка, че сега чакам гости и няма да мога да отговоря своевременно.

# 111
  • Euskal Herria
За готварската книга - и аз мога да помагам.

# 112
Онна, черногледо, защото не виждам позитивното. Сигурно има такова, но ...

# 113

Гледай си както ги виждаш нещата, Естел. Аз много мразя натруфеният позитивизъм. Вярно, голяма критикарка съм, но честно да си кажа, намирам себе си за обективна, дори и за някого да съм негативна.
Давам пример: участие на ансамбъл по художествена гимнастика с участието и на моето дете. Децата потресаващи, треньорката потресаваща, аз бясна, родителите ме гледат така  Rolling Eyes - кво толкова. Не, бе нищо.  Stop
Като ме чакат седмици бач и гърч, шефове и подшефове пищят за всичко, няма премии, кво да блея радостно?  Rolling Eyes
Ама Коледа било, ама гащи с елени да съм си сложела. Мноу важно. Ден като ден. Аз като будист не се вълнувам от раждането на Христос и драмите на последователите му колко и за какво да изхарчат.

# 114
  • София
Аз и на моето голямо момче го казвам редовно: Както гледаш света, така и той "гледа" теб. Когато си негативен, намръщен и скапани, останалите се отнасят към теб лошо и негативно. Усмихни се и вдигни глава, то хубавото ще те намери много бързо.
Ето, получила си неочакван коледен подарък, ми това може да ти усмихне поне деня.

# 115
Днес на една приятелка късметчето от кафето й беше:
Оптимизмът е липса на информация.
Вярно е. Какъв оптимизъм като не знаеш или пък знаеш какво ще стане след хубав момент?

Съгласна съм, че както гледаш на света,  така и той гледа на теб. Нямам нерви за позитивизъм обаче. Прекалено изкуствено ми се струва.

# 116
  • тук-там

Като ме чакат седмици бач и гърч, шефове и подшефове пищят за всичко, няма премии, кво да блея радостно?  Rolling Eyes
................. Аз като будист не се вълнувам от раждането на Христос и драмите на последователите му колко и за какво да изхарчат.

Като един  "виден" будист - как допусна гърч, бач, че и шефове..... newsm78
Разглобявай ги там на съставните части.... Peace

# 117
  • София
Естел, няма ли средно положение за теб? Между песимизъм и оптимизъм. Един умерен реализъм не би навредил. Аз никога не съм била оптимистка, но не съм и черногледа.

# 118
Няма.
Аз съм Везна и никога не мога да изравня везните. Винаги лошото е в повече.

# 119

................. Аз като будист не се вълнувам от раждането на Христос и драмите на последователите му колко и за какво да изхарчат.

Като един  "виден" будист - как допусна гърч, бач, че и шефове..... newsm78
Разглобявай ги там на съставните части.... Peace

Като основна цел пред мен съм си поставила усвояване умението за хранене със слънчеви лъчи. Усвоя ли го, ще спра да пълня гушата на всички скапани кожудери, изедници западни капиталистически, тогава ни то шеф, нито на шефа левия тестист ще са ми нужни.

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 22:57 от Касита

Общи условия

Активация на акаунт