Женски хитрости

• 35 084
  • 319
  •   1
Отговори
# 270
Няма такова нещо. Ползвам Тубофло всеки месец в продължение на над десет години.

# 271
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Зависи от препарата и зависи от тръбите. Тези с хлор разяждат всичко, тези с основа въобще не оказват влияние на метални тръби.

# 272
Друг канал имаше предвид Бубето. За тоя в банята ползваме мр Мускул гел, но напоследък, нещо не съм доволен.

# 273
баш канала в банята имах предвид  Wink
мм го отпушва с вакуум
но вече не ползвам утайка от кафе, а пемза за крака - купих си една, която ползвам само за тяло и ексфолирам внимателно, защото е доста груба
върши много добра работа особено за врастнали косъмчета
екфолиращите душ-гелове са по-скоро глезотийка отколкото продукт, който реално върши работа
другото, което върши работа е, четка от типа: http://www.anadinkova.com/%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/

Скрит текст:

# 274
Утайката от кафе не оцветява ли? После е досадно отмиването на потъмнялото от кафето.
Но не съм го пробвала от години, де. Може сегашните кафета да не са като едновремешните.

# 275
не оцветявя кожата на тялото, ако това имаш предвид

# 276
Нямам нужда от епилация, мерси. Мъжки задник, ако не е космат, къв задник ще е? И, каналът в банята се почиства всяка седмица. Иии, това Прарие било мноу скъпо, бе, дами, кво му е чак толкоз?

# 277
Кожата, да. Утре сутрин ще пробвам, дано се сетя преди да изхвърля утайката.

Сандоканчев, твърде много си лансираш задника.

# 278
Че какво мми е на задника, утайката е по- важна. По- скоро очаквам да изкоментирате какви хитрости имате за мазни коси. За козметиката на милото разбрах вече.

# 279
А, това го позагатнахме. Коментираха се сухите шампоани.
Аз нямам хитрост - мия си косата. И ММ не съм съгласна да хитрува, по-добре да се мие. Има достатъчно шампоани за честа употреба, а колко й трябва на една къса мъжка коса да изсъхне........

# 280
Гривата ми е буйна. Чистоплътен съм и се къпя нон стоп. Ползвам продукти за ефект мокра коса

# 281
темата, Сандо, е с уклон към женските краци, не към мъжкия задник  Wink

за косата - ш-н за нормална коса вместо за мазна - пресушаването увеличва омазняването

# 282
И аз съм хитра като Бубанка  Wink по отношение на ексфолирането на тялото. Ползвам четка, защото иначе един ексфолиант ми заминава на 5-6 пъти, голям разход ми се вижда. С пемза за крака също чудесно се ексфолира цялото тяло. Позлвала съм и този начин преди да открия четките за тяло.
И с кафе съм пробвала, но цялата баня става кочина.

За често отпушване на канали с препарати и аз имам едно на ум, защото сме с ПВЦ тръби.

# 283
Аз не можах да отворя линка за маската с аспирин, ако не е само при мен проблемът с линка, да кажа каква рецепта ползвам за разширени пори - таблетка аспирин се стрива между две лъжици, разбърква се с лъжица кисело мляко, слага се върху лицето за около 10-20 минути, ако щипе силно, се отмива по-бързо. После се намазва с крем. Ефектът е светкавичен, но не бива да се прекалява с тази маска, доколкото знам.

Срещу черни точки и дълбоко почистване ползвам пяната за бръснене на мъжа ми. Намазва се лицето с пяната, стои малко време и после се масажира с четка за лице. Пяната едновременно почиства и омекотява.

# 284
  • София
Едно време правех маска с кисело мляко и аспирин. Една лъжица кисело мляко го отцеждам за 1 час върху филия хляб, после стривам 1 аспирин и смесвам с млякото.

Общи условия

Активация на акаунт