Зимни намаления 2015/2016

• 152 527
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
OVS май има само в Ринг Мол

# 121
Момичета, знаете ли дали има намаление в OVS?
Освен в Парадайс има ли останал магазин другаде в София?
Вчера влизах в магазина им в Ринг мол, но нямаше намаление.
Аз пък дебна едно яке в Окайди, от вчера има намаление на всички останали, само на него не #Cussing out
А някой знае ли дали имат друг магазин освен този в мол България?

# 122
  • Berlin
В Сердика.

# 123
  • Sofia
В сайта на OVS пише, че имат магазин и в Сити Център, на Хемус.
Това дали е актуално, знаете ли?

# 124
Гледах, че работното време на Мола на Цариградско на 01.01. ще е от 13ч. до 20ч. Знаете ли дали това ще се отнася за всички магазини? Интересува ме главно Зара, дали могат да ми дадат информация по телефона?

# 125
  • Бургас
В сайта на OVS пише, че имат магазин и в Сити Център, на Хемус.
Това дали е актуално, знаете ли?

Не, няма магазин в Сити център, само в Ринг Мол. В магазин Странд в сити център понякога има артикули на OVS

# 126
  • София
Аз, пък докато се начудя на едно кожено яке на Зара вчера, днес вече целият щанд с якетата го няма! Shocked Толкова разчитах хората да не гледат кожените якета през зимата Grinning, ама не било писано, явно! Яд ме е малко! ooooh! Tired

# 127
  • София
Аз, пък докато се начудя на едно кожено яке на Зара вчера, днес вече целият щанд с якетата го няма! Shocked Толкова разчитах хората да не гледат кожените якета през зимата Grinning, ама не било писано, явно! Яд ме е малко! ooooh! Tired
Виж и в другите магазини, а най - добре ги питай за конкретния модел, защото може да са го прибрали или подредили. Вчера отидох рано - рано с мисълта да съм от първите в Дъ Мола, но вече писах ,в 10,30 се виеше голяма опашка на касите в Масимо Дути Simple Smile

# 128
Знаете ли дали в ИКЕА правят намаления?

# 129

скрили са ги, на бас се хващам. Най-редовно го правят. Онлайн от чужбина.

# 130
И аз се отказвам от ваучера в Бершка, нищо не ми харесва там,  Embarassed  ако има някой желаещ да го вземе , нека ми пише на лично. Продавам го за стойността му (100 лв.)  Blush Blush

Някой знае ли какво се полага срещи точките, събрани в картата за лоялни клиенти в Бюти зоната?

# 131
  • софия
Знаете ли дали в ИКЕА правят намаления?
Правят, но те не са свързани с празници и е на доста ограничен асортимент.Правят и промоции от типа безплатна доставка/монтаж.

# 132
Здрасти, аз съм връщала маша за коса. (Замяна) Без проблем, бях си объркала модела и ми го смениха без въпроси. Подразниха ме единствено, че да съм си изберяля нещо да е същата сума, че не могло да ми връщат частично сума. В случая ме устройваше, защото машата която исках беше горе-долу същата сума. Иначе ако заменяш и има разлика е редно да ти върнат остатъка. Но обикновено ги мързи.

Днес си направих експеримент и се обадих в 7-8 магазина на Технополис с едно и също питане- получих 2 еднотипни фотоапарата, закупени от вас, възможно ли е да върна единия и да ми върнете парите?!
от Технополис Плевен: при това положение няма проблем да ви върнем парите
Технополис The Mall: може само да замените
Технополис Седрика: съжаляваме, но няма как да стане, не можем нито да заменим, нито да ви върнем парите
Технополис Парадайс: можем или да заменим с друга стока или да ви дадем ваучери
т.е. нямат единна политика и просто е късмет на кого ще попаднеш, което считам за недопустимо за такава голяма верига с претенции за лидери на пазара!
най- добре е да се купува онлайн, защото тогава няма проблем с връщането на стока(поне това е законово регламентирано)

Това специално е абсурдно.
Ако разговорът се е записвал, аз бих сезирала КЗП.

Защо? Реално не са задължени по никакъв начин да връщат пари на клиентите си за веднъж продадени стоки, нито пък да заменят. Peace

нямам основание да сезирам КЗП. Съгласно ЗПК търговецът не е задължен да върне пари или да замени стока при условие, че същата е ок. Всичко зависи от политиката на търговеца. Идиотщината е в това, че общо взето всеки магазин си има отделно виждане, а няма общи правила за цялата мрежа. Решила съм да взема ваучери от Парадайс, да видим дали ще стане.

Задължени са. Бях си извадила чл.от закона, когато връщах машата, ако ми се дърпат. По спомен нямат право да те питат или по-скоро не си длъжен дори да даваш обяснение за причината. Стори ми се доста европейско и го помня. Ще се опитам да го намеря /ако не са го променили де^

# 133
Няма нищо такова в закона, гаранция. Peace Всичко зависи от коректността и благоразположението на конкретния търговец / магазин.

# 134
  • Варна
Минах през Гранд мол Варна днес на бързо - в ХМ всичко по старо му, но ги попитах защо не си правят труда да ми кажат да пазя касовия бон. 2 служителки казаха, че нямало проблем и да не го пазя никой няма да ми направи проблем при използването на талоните за -10лв.

В Зара направо ми се зави свят - то хора, то опашки, то купища разхвърлени дрехи. Там едни якета съм харесала и те не са от намалените, но има дънки от 89лв на 49лв, за които настървено се ровеше. Блузи разни по 20-30лв, които не ме впечатлиха. На детското обувките като за дребната бяха от 49 на 29лв, блузи от 10лв на 7лв, от 12.90лв на 10лв(демек 2-3лв намаление), жилетки на 19лв. Сукман имаше дънков за 19лв, но нямаше размери естествено. Клинове, джегинси, дънки имаше също намалени на по 15-20лв при по-големите момичета. Анцузи и суитшърти пак за толкова при момчетата. А бе имаше си бая на -50%.

В Резервед главно якета и сака са на -50%, блузи от 40 на 25лв или от 30 на 20лв.

В Бершка имаше също якета от 99 на 49лв. Май това ми направи впечатление.

В Технополис - са ми връщали пари - казах, че съм объркала артикула(един кабел беше) и са ми давали и ваучери и това в един и същ магазин/филиал. Законът мисля задължава онлайн търговците да приемат така връщане, за в магазин не съм убедена как точно стоят нещата нормативно.

Общи условия

Активация на акаунт