Зимни намаления 2015/2016

• 152 711
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
Аз пак да попитам за тези боти:

Някой виждал ли ги е в Дайхман? Интересува  ме дали имат вата отвътре. Praynig Peace

# 316
Някой беше питал дали ще има намаления на техника.
В момента има намаление в Ardes на определени продукти.

# 317
Някой знае ли кога започват намаленията във Фурла и правят ли въобще голямо намаление?  bouquet

Засичала съм до към -30%, но пак има прилични чанти за около 150-200 лв. по спомен.

голямо намаление едва ли-до 30%, иначе пускат единични бройки на повече, които обаче поне на мен досега не са ми хващали окото ooooh!
иначе и аз се интересувам от намалението им понастоящем  Peace
и за да не съм пас да споделя инфо относно детския бенетон-този път заложих на магазина в долната част на бул.Витоша--доволна съм ,тъй като снощи имаше доста стока и размери съответно-по моловете обикновено е много разхвърляно  newsm78

# 318
Кога Зара пускаха 50%? Rolling Eyes Струва ми се, че се бавят Laughing
И аз така мисля Simple Smile аз Страдивариус чакам по-скоро...

# 319
  • София

По спомени от минали години ми се струва, че беше около втората седмица на януари. И аз нямам търпение  Flutter

# 320
  • Sofia
Да сте виждали зимни якета малки номера някъде, XS,S размер? В Peak & Cloppenburg ми харесват, но малки номеря рядко виждам там. Особено по намаления
В темата за Манго са похвалили това, XS:
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/winter-sale/coats/faux-fu … p;p=10&page=1

# 321

По спомени от минали години ми се струва, че беше около втората седмица на януари. И аз нямам търпение  Flutter

Ах, дано Praynig Ще намина днес през молеца да видя какво е положението, ако има -50% ще алармирам  Wink Ама май преди понеделник напразно ще очаквам  Crazy

# 322
Кога започват сезонните намаления в Х&M, че Коледното им намаление поне в Пловдив,беше доста постно?! newsm78

# 323
Вече текат в H&M  Peace

# 324
Кога започват сезонните намаления в Х&M, че Коледното им намаление поне в Пловдив,беше доста постно?! newsm78
Ами не знам на кое викаш коледно, но това, което в момента тече е сезонното им намаление. Важи до към февруари и от време на време изнасят нови неща и намалят постепенно цените. Така че минавай да проверяваш, може това, което търсиш да се появи по-късно. Аз така в края на разпродажбата им си купувам на смешни цени много неща, стига да улучиш де. Peace

# 325
Благодаря,мислих,че ще има намаление на всичко зимно в края на сезона,затова попитах кога да проверя,че в началото на това намаление и сега е доста обрано и не всичко е намалено. bouquet Embarassed

# 326
В неделя ходих до Сердика, в HM ги нямаше зимните детски якета, които причаквах. Явно ги скриват, не си харесах нищо друго, имаше иначе закачалки намалени стоки. Този уикенд втори опит в ринг мола

# 327
Получих смс До -50% в Esprit.  Peace

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 11:45 от Алетеа

# 328
Получих смс за -50% в Esprit.  Peace
До -50%.

# 329

Благодаря, поправих ,  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт