Зимни намаления 2015/2016

• 152 547
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
  • София
До седем дни след покупката тя може да бъде върната. Ако е купена онлайн срока за връщане е 14дни.

Миналата година апарат закупен от тях,използван за първи път след няколко дни и дал веднага дефект директно го препратиха към фирмен сервиз за рекламация.Затова гледам повече от тях да не купувам мобилни апарати.

И аз имам лош опит с телефони от Технополис. Това лято си взех от тях телефон и на другия ден веднага даде дефект.

# 151
  • Varna
Аз, пък докато се начудя на едно кожено яке на Зара вчера, днес вече целият щанд с якетата го няма! Shocked Толкова разчитах хората да не гледат кожените якета през зимата Grinning, ама не било писано, явно! Яд ме е малко! ooooh! Tired
Поръчай го от Английската или френската Zara  Wink

# 152
И аз се отказвам от ваучера в Бершка, нищо не ми харесва там,  Embarassed  ако има някой желаещ да го вземе , нека ми пише на лично. Продавам го за стойността му (100 лв.)  Blush
Много ми е чудно кой ще си купи ваучер за 100лв. от теб, като може да отиде до магазина и да похарчи същите тези 100лв.... newsm78
Нали номерът е ти да се оттървеш от ваучера и да вземеш пари кеш, а другият, като те оттърве от него, все пак да е на далавера като го плати по-евтино.... нали ти си на зор, защо не го продадеш за по-малко?
Наистина се чудя, не се заяждам  newsm78

И на мен ми стана много странно, но помислих, че има някаква врътка, понеже не съм запозната с принципа на тези ваучери и не се интересувам. Rolling Eyes Ако е така, без никаква друга полза за купувача, наистина е абсурдно ваучерът да се продава на същата стойност. По-назад, четох че го продават и с 5 лв. по-малко, което пак ми се видя учудващо ниска отстъпка. newsm78

# 153
И аз се отказвам от ваучера в Бершка, нищо не ми харесва там,  Embarassed  ако има някой желаещ да го вземе , нека ми пише на лично. Продавам го за стойността му (100 лв.)  Blush
Много ми е чудно кой ще си купи ваучер за 100лв. от теб, като може да отиде до магазина и да похарчи същите тези 100лв.... newsm78
Нали номерът е ти да се оттървеш от ваучера и да вземеш пари кеш, а другият, като те оттърве от него, все пак да е на далавера като го плати по-евтино.... нали ти си на зор, защо не го продадеш за по-малко?
Наистина се чудя, не се заяждам  newsm78

И на мен ми стана много странно, но помислих, че има някаква врътка, понеже не съм запозната с принципа на тези ваучери и не се интересувам. Rolling Eyes Ако е така, без никаква друга полза за купувача, наистина е абсурдно ваучерът да се продава на същата стойност. По-назад, четох че го продават и с 5 лв. по-малко, което пак ми се видя учудващо ниска отстъпка. newsm78

Всъщност Атлеа, ако разбирам правилно, просто има нужда от услуга от някой...

# 154
Да, разбирам, но въпреки това ми се струва странно да се иска същата стойност. Peace

Скрит текст:
Казвам го, защото в работата на ММ постоянно се случва да печелят ваучери от разни игри, предимно от Amazon. Който няма намерение / нужда да ползва ваучера своевременно, го предоставя на колега, с/у поне 20% остъпка от стойността на ваучера. Пак си правят услуга, но има и полза за купувача, както смятам, че е редно. Peace

# 155
Сигурно! Но Коледа е, можем да правим неща без нищо в замяна.

# 156
Гърне, точно това имах предвид. В повечето случаи за тези ваучери реално пари не са дадени, повечето са спечелени и не е редно така да се иска пълната му стойност.
Беки, да, Коледа е, но за да вземе някой този ваучер, трябва да му плати и пътните, нали така.... В смисъл или трябва да ти го прати по куриер, или ти да отидеш на място да си го вземеш... Това са си пак разходи, които ти ще трябва да поемеш... Коледа, Коледа, ама будалата ще излезеш ти в този случай.
И на мен 5лв. ми се струва малко. Че за какво въобще ще се разправяш с ваучери при това положение...

# 157
Е, да, доставка с куриер за сметка на този, на когото му правят услугата. Поне така ми се струва редно.

# 158
Е, да, доставка с куриер за сметка на този, на когото му правят услугата. Поне така ми се струва редно.

А бе, както и да го погледнем, ми се струва супер тъпо. Алетеа ми падна в очите, защото това си е чиста проба да направиш някой на маймуна.
Ще дам кеш на някой, само за да му направя услуга, нито го знам, нито го познавам, че и нищо в замяна... в смисъл да се чудя аз как да си натъкмя покупките, че да не се прецакам с този ваучер /ако вземеш нещо за по-малко пари, изгаря другата сума до 100 лв., ще трябва нещо по-скъпо с доплащане/.
Тя да си го оползотвори и ще има поне дрехи, но не й харесало нищо и иска кеш, ама на 100%  #Crazy Всеки иска така да извлича максимума, ама тук е за сметка на някой друг...

# 159
  • София
Вярно, че е странно и безсмислено упражнение. newsm78 Отивам сега в Бершка, ако съм харесала нещо и опуквам 100 лв. Какъв е смисълът да губя дни в коеспонденция с някой и да чакам куриер за ваучера или да се разхождам по срещи за него. Но ако и двете страни намират някаква полза, тяхна си работа.
Пак да си повторя въпроса, че става спешно. Във Вис Виталис правят ли някакви големи намаления около НГ. Трябва ми количка Хане Крос уолк по - специално.

# 160
В Хиполенд правят ли намаление от 1-ви на януари, веднага след като им изтече коледния каталог? А в Комсед? Simple Smile

# 161
  • София
Във Вис Виталис правят ли някакви големи намаления около НГ. Трябва ми количка Хане Крос уолк по - специално.
Не правят, на входа на магазина пише, че постоянно имат някакви промоции ooooh!
Гледай им сайта
Хич не съм фен на този магазин, защо не потърсиш в друг

# 162
Кога са големите намаления в H&M?

# 163
  • София
Във Вис Виталис правят ли някакви големи намаления около НГ. Трябва ми количка Хане Крос уолк по - специално.
Не правят, на входа на магазина пише, че постоянно имат някакви промоции ooooh!
Гледай им сайта
Хич не съм фен на този магазин, защо не потърсиш в друг
Защото никъде не е намалена тази количка /този модел по -точно/. Явно политика на производителя. Във Вис поне дават ваучер за 100 лв, т.е. ще имам намаление от 100 лв, с който примерно ще купя и памперсите от там.

# 164
  • Berlin
И аз мисля, че няма нещо по-специално във Вис Виталис. Там си е постоянно това с ваучерите при покупка. Но пък ако пазаруваш основните неща оттам, се получава хубава сума. Ние имахме ваучер за 200 или 250лв (не си спомням) и с него си купих хубава помпа за кърма впоследствие (когато се наложи).

Общи условия

Активация на акаунт