Зимни намаления 2015/2016

• 152 743
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
В Calzedonia има намаление на част от колекцията на 50%- има намалени чорапи, клинове и чорапогащници  и все още има избор

# 286
  • София
Някой знае ли кога започват намаленията във Фурла и правят ли въобще голямо намаление?  bouquet
Вчера бях в МОЛ БЪЛГАРИЯ. Имаше намаление на FURLA, мисля, че пишеше ДО -70%, но не съм много сигурна - не влезнах в конкретният магазин.

# 287
  • Once there was a Hushpuppy...
В Бенетон все оше има номера. Бях в дъ Мол Peace Купувах си някои дрехи.
Също и в Манго. От там лично се възхолзвах от екипите за фитнес, но не всичко беше намалено. Харесах си и яке, но нямаше моя номер.
Който иска да си купува от намаленията май сега е момента. После няма да има номера.

# 288
Трябва да купя по-голям размер дамски панталон / джинси (46-48), за подарък. Към кои магазини в София да се насоча? Моля, посъветвайте ме.

# 289
Пийк енд клопенбърг,  Маркс и  Спенсър

# 290
Мерси за предложенията. Peace

# 291
Здравейте! Някой знае ли кога е второто,допълнително намаление в Манго?Simple Smile
Днес пишеше, че е до 70 % надали ще има още.

Благодаря!:)

# 292
Някой видя ли дали има ново намаление в Carlo Fabiani?

# 293
  • София
Кога е зимното намаление в Peek&Cloppenburg?
В Zara предполагам все още е 30% намалението?

# 294
  • Once there was a Hushpuppy...
Да ви кажа честно в Зара ми се видя такъв дърпалник Rolling Eyes Исках нещо да си харесам от там, но само дънките ми хванаха окото Peace

# 295
Зара на намаление според мен в БГ не става. Или на пълна цена, или онлайн, ако си видял нещо в магазина и си дочакал намаление.

# 296
Любимите ми магазини са Reserved, Mohito и за детстко и тук-таме нещо дамско и мъжко H&M.
Определено към 20-25.01 всяка година има реални -70%.
Аз правя 2 огромни пазарувания в годината: Краят на януари и към август(не помня тогава кога, но се усеща).
Лично мен Зара не ме хващат като стил, едни такива раздърпани и все едно с белина са ги минавали  Thinking

# 297
Някой знае ли кога започват намаленията във Фурла и правят ли въобще голямо намаление?  bouquet

Засичала съм до към -30%, но пак има прилични чанти за около 150-200 лв. по спомен.

# 298
  • София
Лично мен Зара не ме хващат като стил, едни такива раздърпани и все едно с белина са ги минавали  Thinking
Въпрос на предпочитания!  Simple Smile
Скрит текст:
Резервд е любимият магазин на моите мъже, но аз лично нямам нищо от там. Нито палтата, нито саката, нито якетата мога да достигнат качеството, кройката и материите на Зара. Бледа имитация са Резървд на Зара. Чак ме е яд, когато сме там, понеже така или иначе прекарваме много време в този магазин, понеже мъжът ми мери сака и панталони часове в Резървд ooooh!, та поне и аз нещо да си взема нещо, докато го чакам. Но така и никога нищо не ми хареса. Ако харесам нещо, то задължително е изкуствена скапана материя или съм видял вече същият модел или подобен нему в Зара на по-добра цена. Wink
Още повече, че си позволяват предвид некачествените материи с които работят да слагат цени дори по-високи от тези в Зара. Живея близко до МОла, квартален магазин ми е и следя от близо и двата магазина от самото начало на идването им в БГ. А Зара си следя от 2006, когато за първи път съм влизала в техен магазин в Истанбул още. Имам наблюдения върху якетата им, палтата им най-вече. Дори понякога меря палто и яке в магазина, просто да видя, какво ново са измислили по отношение на кройка, стил и пр. Съответната кройка, материя и стил никога в Резервд няма да намериш. Peace

# 299
От днес Спорт депо до -40%

Общи условия

Активация на акаунт