Зимни намаления 2015/2016

• 152 651
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
В Марк & Спенсър от днес лепят етикети за до 70%. Има хубави неща и детско.

# 421
Само на мен ли ми се струва или от Н&М играят някакви игри на дребно!? Обявили са вече и онлайн до -70%  и добавени нови артикули. Наистина има нови, но цените на някои от старите вместо да са намалени, те са увеличени. Блузка от 4.90 на 6.90, комплект блузки от 13.90 на 18.90, дънки от 16.90 на 19.90. Отначало помислих, че има нови размери и затова са увеличени, но не все така единични бройки, а много добре помня цените, защото някои от тях вече бях поръчала, други пък исках, а нямаше размери.

# 422
Ами то и в магазините на h&m е същата работа. Отидох 1вия ден на намалението, напазарувах накои неща. Миналата събота реших да се върна в същия махазин(ринг мол), и изненада- не стига, че нямаше почти нищо намалено за момченца в детското, ами и блузки, които първият ден бяха 5 лв, сега са 10, а уж намалението трябва да расте.

# 423
Наблюдавани от мен боти в ХМ са поскъпнали с 20лв, странно намаление  Joy

# 424
  • Berlin
В Марк & Спенсър от днес лепят етикети за до 70%. Има хубави неща и детско.

В кой магазин? Т.е. кой ще да е по-добре зареден.

# 425
  • Бургас
Има ли клинове в Калиопе? Хич не го харесвам този магазин, ама кройката на клиновете и дънките  ми пасва толкова добре....на друга такава марка не съм попадала.
В София някъде другаде Калиопе има ли, освен мола на Стамболийски и Сердика център...разбрах, че в  Парадайс, Ринг и този на бул. България няма.

# 426
  • Sofia, Bulgaria
И аз в сайта на ХМ гледах една детска грейка - миналата седмица беше 35 лв., а сега е 46. Егати намаленията.

# 427
Защо си мисля, че Калиопе имаше в мола на бул. България, или се бъркам  Thinking

# 428
Има един магазин на Теранова и Калиопе на Пиротска, но той е като аутлет, възможно е да няма някои модели, които ги има в мола на Стамболийски, например  Peace

# 429
Моля някой да каже къде с София останаха магазини на Skiny, страшно харесвам това бельо, но магазина в Скай Сити е затворил, а в Сердика са го стеснили и почти няма нищо вътре.Благодаря!

# 430
Препоръчайте хубава спирала за очи от намаленията.

# 431
Аз пък чакам намаленията във Фурла. Изнервям се вече. Много закъсняват. Чудя се дали да не поръчам от официалният сайт. Тъпото е, че искам едни несесери и ми се искаше от тук да ги взема.
Знаете ли дали тук правят аналогични намаления, като в официалния сайт? Някой поръчвал ли е от там и дали има проблеми с доставката?

# 432
Моля някой да каже къде с София останаха магазини на Skiny, страшно харесвам това бельо, но магазина в Скай Сити е затворил, а в Сердика са го стеснили и почти няма нищо вътре.Благодаря!
В Парадайз мол има Peace

# 433
На Витошка, в пряката до големия Ремедиум, както и на самата Витошка малко магазинче срещу Рафи има скини

# 434
  • София
Аз пък чакам намаленията във Фурла. Изнервям се вече. Много закъсняват. Чудя се дали да не поръчам от официалният сайт. Тъпото е, че искам едни несесери и ми се искаше от тук да ги взема.
Знаете ли дали тук правят аналогични намаления, като в официалния сайт? Някой поръчвал ли е от там и дали има проблеми с доставката?
От сайта направих една поръчка в неделя, чакам я още. Има доставка обаче за поръчки под 500 лв /мисля/

Общи условия

Активация на акаунт