Зимни намаления 2015/2016

• 152 651
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Аз пък чакам намаленията във Фурла. Изнервям се вече. Много закъсняват. Чудя се дали да не поръчам от официалният сайт. Тъпото е, че искам едни несесери и ми се искаше от тук да ги взема.
Знаете ли дали тук правят аналогични намаления, като в официалния сайт? Някой поръчвал ли е от там и дали има проблеми с доставката?

Миналата година поръчах 2 пъти по време на намаленията. Всичко беше коректно. Мисля, че за около седмица пристигнаха поръчките.
При регистрация на нов мейл, изпращаха код за безплатна доставка при първа заявка  Peace

# 436
Скрит текст:
Аз пък чакам намаленията във Фурла. Изнервям се вече. Много закъсняват. Чудя се дали да не поръчам от официалният сайт. Тъпото е, че искам едни несесери и ми се искаше от тук да ги взема.
Знаете ли дали тук правят аналогични намаления, като в официалния сайт? Някой поръчвал ли е от там и дали има проблеми с доставката?
От сайта направих една поръчка в неделя, чакам я още. Има доставка обаче за поръчки под 500 лв /мисля/

Re: Зимни намаления 2015/2016  
♥0 ср, 13 яну 2016, 14:49 #435  
Цитирай

Цитат на: vivian_my в ср, 13 яну 2016, 13:20

Миналата година поръчах 2 пъти по време на намаленията. Всичко беше коректно. Мисля, че за около седмица пристигнаха поръчките.
При регистрация на нов мейл, изпращаха код за безплатна доставка при първа заявка  Peace

Благодаря! Simple Smile

# 437
  • София
Препоръчайте хубава спирала за очи от намаленията.

Препоръчвам спиралата на Ести Лодер от промоционалният каталог на Бюти зоун и Дъглас, за който наскоро някой информира тук. 53лв е на промоционална цена. Много я харесвам! Hug
http://beautyzone.bg/catalogue/Beauty_Sale_2016.pdf - на 5 стр. Peace

# 438
Някой пита за намаления във Фурла. В The Mall има до 30% намаление.

# 439
Абе тези хора наистина са откачили  Rolling Eyes
Бях загледала преди време едни чорапи в Калиопето, за 9лв. Днес минах през магазина на Пиротска, на витрината надпис -70%, а чорапите с етикет намалени на 9 от 16лв.  Crazy

# 440
  • София
Калиопе и Теранова са много зле тази година.... и аз забелязах подобни глупави етикети.  #Crazy  Имаше едни пуловери, излязоха на редовна цена 20лв, сега са намалени от 30 на 20...

# 441
  • на последния етаж

Препоръчвам спиралата на Ести Лодер от промоционалният каталог на Бюти зоун и Дъглас, за който наскоро някой информира тук. 53лв е на промоционална цена. Много я харесвам! Hug

kopche, лесно ли се сваля тази спирала?

# 442
Получих Смс - -20% на избрани артикули на Ести Лаудер и Клиник в бутиците  Peace

Увеличаването на цените в Терранова и Калиопе и аз съм го забелязала. Бях харесала един пуловер, който беше 30 лева. На черния петък беше сложен етикет 40 лева и намален на 30  Stop Сега вече е 20 и се чудя дали да го взимам  Crossing Arms

# 443
Моля някой да каже къде с София останаха магазини на Skiny, страшно харесвам това бельо, но магазина в Скай Сити е затворил, а в Сердика са го стеснили и почти няма нищо вътре.Благодаря!
В Парадайз мол има Peace
Благодаря ти, ще отида там значи Peace

# 444
  • София

Не съм Кopche ( Heart Eyes ), но тази спирала се сваля супер лесно ( и с мицеларна и под душа Simple Smile Аз предпочитам спиралите на ЕЛ точно поради тази причина  Wink

# 445
Аз ходих до Гранд мол във Варна и си напазарувах. Доволна съм, купих си каквото ми трябваше, но наистина не са така хубави намаленията като минали години. Tired
Някакви отзиви за ботушите на Зара? Взех си едни черни, пише, че са естествена кожа за 90лв. Дано не съм си дала напразно парите, трябват ми стабилни обувки.

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 19:41 от nevituuu

# 446
  • София

Ами аз всичко спирали махам по един и същ начин. Или с олио за очи и мицеларна или флорална вода след това или директно с пяна за лице. Нямам трудна спирала! Hug

# 447
  • Sofia
   Момичета, моля, споделете – как са обувките на Massimo Zardi като качество и комфорт? Всъщност, каква е марката – италианска или българска? Rolling Eyes

# 448
  • София

В сайта на shop.mdl гледам че са пуснали вече намаление. Аз поръчах от официалния сайт, дойде вчера с DHL в безупречна опаковка за около седмица. Кодът за безплатна доставка е welcome

# 449
Момичета,
Днес чного експедитивно увършах the mall и си купих дрешки на том тейлър на 50% и на бебо по 10 и 20лв дрешки шт х&м. Най-после намаления😉☺

Общи условия

Активация на акаунт