Зимни намаления 2015/2016

• 152 633
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
В Сердика е доста обрано. Не успях да стигна до мола на Цариградско. На тези намаления не успях да си купя нищо. Бях си набелязала разни дрешки на Zara от сайта. Така и не ги видях на живо. Имам чувството, че или ги е нямало по принцип или са ги покрили за намаленията. Много съм разочарована. Само детето намаза...пак:)))

# 496
  • София
И аз като вас съм разочарована от намаленията тази година.
Имам молба към тези които тези дни ше обикалят да хвърлят едно око към момчешките якета.Търся зимно яке,размер140,146,да не е черно или тъмно синьо,и да не е от плат.

# 497
Днес пообиколих Сердика, намаленията са пълна скръб само парцали навсякъде , разочарована съм.

# 498
  • На черешата
 Яке за детето купихме от SLS, доволна съм.  Peace

# 499
  • София
Един-единствен път посетих нощното пазаруване на P&C.Повече не повторих.Не си заслужава чак толкова да се буташ по нощите.

# 500
Мисля, че нямалетията в Спорт депо са само онлайн. Днес в магазина Найк не бяха на 40%. Поръчах си едни маратонки, дано остана доволна. Някой пазарувал ли е онлайн от там?

# 501
  • 1st floor
Мисля, че нямалетията в Спорт депо са само онлайн. Днес в магазина Найк не бяха на 40%. Поръчах си едни маратонки, дано остана доволна. Някой пазарувал ли е онлайн от там?
Сериозно ли?! ooooh! В предишните дни промоцията беше и за магазините, не само за сайта...

# 502
  • София
Сериозно ли?! ooooh! В предишните дни промоцията беше и за магазините, не само за сайта...

Само он лайн е  Sad и аз поръчах. Над 90 лв. е с безплатна доставка.

# 503
Понеже маратонките ми са 78 лв. в магазина ме посъветваха да си поръчам още нещо до 90 за безплатна доставка, но прецених, че е по-добре да дам 4лв., отколкото да похарча излишни 15. Дано се окажат коректни и да те се занимавам после да връщам. Продавача ми даде опцията ако не ми станат да ги върна в магазина и да взема нещо на същата цена. Това ми прозвуча малко абсурдно, защото на мен ми трябват маратонки, а не се чудя къде да похарча 80лв. Thinking

# 504
  • Пловдив
Не са само онлайн намаленията в спорт депо. Днес купих 2 чифта намалени маратонки на Найк с 40% намаление едните от 129 намалени на 78 другите от 110 намалени на 70лв. Това в магазин

# 505
Е, нищо, не съжалявам, че си поръчах маратонките. В магазина и без това ми нямаше номера. Peace

# 506
  • София
Да и в магазинът имаше -40%, въпросът е че беше супер слабо зареден или ги бяха скрили  Close Може ли да има само едно мъжко долнище в магазина в Младост дето е на 2 етажа... Питах-нямали други

# 507
Да и в магазинът имаше -40%, въпросът е че беше супер слабо зареден или ги бяха скрили  Close Може ли да има само едно мъжко долнище в магазина в Младост дето е на 2 етажа... Питах-нямали други
Защо не пуснете поръчка през сайта? Мисля, че важи до полунощ отстъпката. А да ги крият не ми се вярва. Thinking В Търново си стояха всички неща, които си ги има по принцип. Peace

# 508
Аз само да споделя за намалението на Пандора.40% нямаха.Показаха някакви талисмани за 20% и 30%.Хем не са от готините,хем идват скъпо с намалението.Няма смисъл.

# 509
Аз само да споделя за намалението на Пандора.40% нямаха.Показаха някакви талисмани за 20% и 30%.Хем не са от готините,хем идват скъпо с намалението.Няма смисъл.
Знаех си , както всеки път 😕

Общи условия

Активация на акаунт