Зимни намаления 2015/2016

• 152 642
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
  • Стара Загора
От Фб страницата на Ив роше:
Големите намаления не подминаха и нашите магазини! А вие посетихте ли ги вече?
бул. Витоша 63
ул. Граф Игнатиев 37
Serdika Center Sofia - сутерен
City Center Sofia - партер
Mall of Sofia - партер.

# 481
  • I want it all and I want it now.
 bouquet❇Sisi_91❇
Сега бях до Ив роше.
Не всичко е намалено Peace само нещата показа на линка на Бонжур.
На витрината има надпис до -50%
Успях да си купя и аз някой неща.  Wink

# 482
Да кажа и аз от днес- след дълго обикаляне в Сердика по спортните магазини, най-изгодни детски и юношески маратонки има в Спорт Вижън (долу, до Буктрейдинг). Аз взех адидас,36 номер ,за 51 лв. Peace

# 483
  • Стара Загора
Тъй като тук нямаме магазин на Ив Роше, но има стелажи на марката в няколко магазина(примерно Елитис, Лили и др.), дали и там ще са намалени коледните продукти (съмняваме ме  Sad)?

# 484
  • София
В сряда в Лили нямаше намаление на Ив Роше, освен ако не са се променили нещата междувременно Simple Smile

# 485
Днес минах през Лили специално, за да видя, дали има намаление на Ив Роше - няма  Crossing Arms

# 486
Няма намаление на Иван Роше в Лили....Не съм пробвала техните продукти - добри ли са? Но като цяло не ми се видяха никак скъпи... Шампоани,  балсами около 6 лева ....И без намаление са нормални цените...

# 487
  • Бургас
Аз току-що се връщам от обиколка в търсене на намаления на коледната колекция на Ив Роше. Както са писали и други момичета - в Лили няма. В Ивис са намалени душ-геловете и червения крем за ръце.

# 488
  • Berlin
Наистина ли има хора на това нощно пазаруване в P&C? Какво толкова има да се купува, че чак да се бърза толкова.

# 489
Наистина ли има хора на това нощно пазаруване в P&C? Какво толкова има да се купува, че чак да се бърза толкова.

Голяма бутаница. Реално цените са същите, но може да ползваш ваучерите, които така или иначе са активни и после. Но примерно така може да си вземеш някое яке, последна бройка. Заслужава си само ако си набелязал нещо скъпо (около 500лв, за да получиш отстъпка 100лв), защото вероятно ще се изчерпа след това нощно пазаруване, ако е от по-търсените размери. Иначе е абсолютна глупост.

# 490
Не го разбирам това с p&k...

Впечатленията ми днес от няколко магазина:
- В Oysho се гаврят с хората. Смешни намаления. Изобщо според мен в България яко дърпат към дъното. Лош асортимент, лоши цени, други магазини за бельо в този клас ги изпреварват.
- Останах изумена от следното нещо: абсолютни едни същи артикули както в h&m, ги имаше, но съответно в Zara и Stradivarius със съответния им техен етикет. Иначе нищо интересно (в Сердика), хубавите работи в Zara трябва да се купуват на пълна цена, защото иначе просто ги скриват. Изкарали са някакви архаични боклуци и това е.
- в h&m намаленията са пълен вехтошарник. 

# 491
Утре в Спорт депо ще има 40% намаление на Найк. Peace

# 492
Еее супер, а забелязали ли сте досега дали намалението важи за вече намалени модели?

# 493
  • 1st floor
Еее супер, а забелязали ли сте досега дали намалението важи за вече намалени модели?
f
Важи за колекция есен - зима. Намалението е от първоначалната цена.

# 494
f
Важи за колекция есен - зима. Намалението е от първоначалната цена.
Тъкмо и аз това си мислех, няма как да стане да намалят от намалената...за жалост. ooooh! А и сега има неща с 35% намаление, така че едва ли ще е нещо особено утре. Crossing Arms Вече се убедих, че Найк не свалят цените. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт