Зимни намаления 2015/2016

• 152 644
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря ти, в H&M в Сердика не харесах дънките (поне това, което видях, защото някои от моделите са "скрити" на окачалки с други дрехи и можеш да ги подминеш като нищо), но ще ходя и в магазина им в Дъ Мол, там по-лесно се ориентирам.

да. За съжаление проблемът с h&m е, че разместват ужасно много, прибират, после пак изкарват, въртят и не само че ако харесаш нещо в един магазин, в друг го няма, но дори и да го има, не се знае къде е и обикаляш като луд. Но дори и в същия, ако влезеш следващата седмица, нещата са изобщо на различни места. И е лЮдница. Може да пробваш и на България, там е като че ли най-лесно за маневриране и намиране, а персоналът е от по-готините.

# 466
  • софия
Благодаря ти, в H&M в Сердика не харесах дънките (поне това, което видях, защото някои от моделите са "скрити" на окачалки с други дрехи и можеш да ги подминеш като нищо), но ще ходя и в магазина им в Дъ Мол, там по-лесно се ориентирам.
В Зара има черен слим с ниска талия, несцепени, 40 лв. Вчера си купих от магазина на Витошка.
В хим също имаше 2-3 модела.

# 467
Аз ходих до Гранд мол във Варна и си напазарувах. Доволна съм, купих си каквото ми трябваше, но наистина не са така хубави намаленията като минали години. Tired
Някакви отзиви за ботушите на Зара? Взех си едни черни, пише, че са естествена кожа за 90лв. Дано не съм си дала напразно парите, трябват ми стабилни обувки.
Аз имам боти от Зара, от естествена кожа са, на външен вид изглеждат много добре с едни ципове отстрани, нооо са адски неудобни, веднъж едва се прибрах с тях и така си стоят. Наскоро пак мерих тяхни боти, но толкова твърди и неудобни обувки не бях срещала... за ботушите не знам нищо, но има логика положението да е същото. Не мога да ти кажа колко са здрави като качество, понеже са неудобни за носене.

# 468
  • София
Сега се връщам от Сердика и от утре доста магазини ще са на 70% , слагаха светещо пано срещу изкалатора до химическото, но неможах да видя за кои магазини се отнася, защото точно си тръгвах Simple Smile

П.П. Имам балерини от естествена кожа от Зара 2 БР. И едни сандали. По удобни и здрави балерини не съм обувала имам ги от няколко години Wink и елегантните им обувки класически модели също са много хубави, здрави и удобни поне при мен и от тях имам 2 чифта.

# 469
  • София
becky, наистина е супер дразнещо това! ooooh!

zvanche, благодаря  bouquet

# 470
Благодаря за отзивите за Зара. Оснава ми само да се надявам да са сполучливи ботушите. Днес бях с тях и са удобни за сега. А аз пък все си търся черни сцепени дънки, а намирам само изчистени. Crazy

# 471
  • 1st floor
Днес в Спорт депо са намалени  ROXY и QUIKSILVER на -40%.

# 472
В Марк & Спенсър от днес лепят етикети за до 70%. Има хубави неща и детско.

В кой магазин? Т.е. кой ще да е по-добре зареден.
Съжалявам, че чак сега пиша, но определено в the mall. В другия им магазин в Парадайз снощи имаше неща, които още са на редовни цени, а аз ги взех намалени още когато писах. А като че ли за детско в the mall имаше и повече избор.
Относно peek and clopenburg бях на нощното пазаруване на 13ти - пълно разочарование. Лудница, за 200 лева отстъпка 25 лева, но ми бяха маркирали една риза грешно, та реално имах разправии и никаква отстъпка. Не можеше да я оправят същата вечер и вчера се разкарвах пак. Слава Богу попаднах на по-разбрана служителка, защото предната вечер един господин три пъти ме убеждаваше че 80 лева - 30 и няколко е 29,90 и аз за малко да му повярвам. Впечатлението ми е, че там трябва да се пазарува или между нова година и нощното намаление или след това, ако си намериш нещо случайно твоя размер. На нощното има смисъл само за по-скъпи и предварително набелязани неща. Аз сигурно няма да повторя.

Силно ме вълнува кога ще пуснат по-голямо намаление в Дика. Харесах си нещо, но беше само с 30 процента намалено. Моля, пишете ако го хванете.

# 473
  • София
Минавам да споделя, че вторичните намаления в Зара са започнали! Peace

Един панталон, който харесах на 39,90, чаках да видя, дали ще го намалят още. Вчера ми хрумна, че искам чадър аксесоар от Зара. Апропо, сгъваеми, компактни с дръжка-бастунче. Кокетни много! Heart Eyes
Та тръгнах за чадърчето, прибрах се с 2 панталона по 29,99лв. Hug

Имам ботуши, естествена кожа от Зара. Нося ги 6-та поредна година, като все купувам някакви нови ботуши от някъде, но тези си ми останаха най-най-любимите!
Недостатък голям им беше подметката, защото беше идеално гладка и такива плонжове съм правила с тях на заледена улица, не е истина! Та препоръчвам за зимни ботуши подметката да се гледа. Обезателно! Тези обувки са малко с... декоративна стойност, така да се каже. Simple Smile
Занесох ги на обущар да им сложи гофрирана подметка и се оправиха нещата. Не се разделям с тях!

# 474
Здравейте,
за София, някой има ли пресни наблюдения в кой мол има все още най-голям избор от намаленията? В Парадайс почти навсякъде всичко е обрано. Интересувам се най-вече от магазините на inditex( Zara, bershka i t.n), както и от H&M и M&S за детското.

# 475
по мои наблюдения в Перъдайс нещата свършват най-бързо
ако имаш възможност разходи се до Сердика и Дъ Мол

# 476
Вчера вечерта минах през Витошка Дика са намалени, ама не им гледах процентите, Фурла 30%, пронта определени модели чанти с по 20-30 процента, бенетон вече почти изцяло са си заредили новата колекция

# 477
по мои наблюдения в Перъдайс нещата свършват най-бързо
ако имаш възможност разходи се до Сердика и Дъ Мол

то има 4 Zara магазина в София и ти й изброи другите 2....  Laughing
Предполагам, че ако имаше време да ги обходи, нямаше да пита.

# 478
Предполагам, че ако имаше време да ги обходи, нямаше да пита.
Така си е:)

# 479
  • на Мелмак
Трябват ми дънки и малко блузки  Flutter
Утре ще отида някъде - Сердика или Ринг - въпрос - на Промод дали има намаления ?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт