Зимни намаления 2015/2016

• 152 672
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
Аз пък чакам намаленията във Фурла. Изнервям се вече. Много закъсняват. Чудя се дали да не поръчам от официалният сайт. Тъпото е, че искам едни несесери и ми се искаше от тук да ги взема.
Знаете ли дали тук правят аналогични намаления, като в официалния сайт? Някой поръчвал ли е от там и дали има проблеми с доставката?

В сайта на shop.mdl гледам че са пуснали вече намаление. Аз поръчах от официалния сайт, дойде вчера с DHL в безупречна опаковка за около седмица. Кодът за безплатна доставка е welcome

Аз си купих от тук един от сетовете несесери и сега мисля да направя поръчка от официалният сайт. Имам имейл с този код. Благодаря Simple Smile
А по принцип пускат ли кодове с допълнително намаление, както е при други марки?

# 451
Някой пита за намаления във Фурла. В The Mall има до 30% намаление.
Благодаря, вчера се разходих и направих покупка:)))

# 452
Препоръчайте хубава спирала за очи от намаленията.

Препоръчвам спиралата на Ести Лодер от промоционалният каталог на Бюти зоун и Дъглас, за който наскоро някой информира тук. 53лв е на промоционална цена. Много я харесвам! Hug
http://beautyzone.bg/catalogue/Beauty_Sale_2016.pdf - на 5 стр. Peace

kopche, лесно ли се сваля тази спирала?

Не съм Кopche ( Heart Eyes ), но тази спирала се сваля супер лесно ( и с мицеларна и под душа Simple Smile Аз предпочитам спиралите на ЕЛ точно поради тази причина  Wink
А какви прави миглите? Аз сега съм с Lancome Grandiose и нещо хич не ми харесва.

# 453
Моля някой да каже къде с София останаха магазини на Skiny, страшно харесвам това бельо, но магазина в Скай Сити е затворил, а в Сердика са го стеснили и почти няма нищо вътре.Благодаря!
В Парадайз мол има Peace

Има и в Мол София и в момента имат 30% намаление  Simple Smile

# 454
  • Sofia
В Марк & Спенсър от днес лепят етикети за до 70%. Има хубави неща и детско.

Днес пазарувах доста изгодно там, бях видяла информацията тук, така че благодаря!
За щастие бяха останали размерите, които ми трябват, който има намерение да купува да побърза, защото доста бързо изчезват нещата.

# 455
Аз ходих до Гранд мол във Варна и си напазарувах. Доволна съм, купих си каквото ми трябваше, но наистина не са така хубави намаленията като минали години. Tired
Някакви отзиви за ботушите на Зара? Взех си едни черни, пише, че са естествена кожа за 90лв. Дано не съм си дала напразно парите, трябват ми стабилни обувки.
То сигурно си е до обувки, но аз си взех боти ест кожа с ток и целият ми ток падна, освен че са страшно неудобни. Все едно влизах в онези дървените обувки.

# 456
Аз никога не си купувам обувки от магазини за дрехи. Може да съм предубедена, но просто качеството ми е съмнително. Peace

# 457
  • някъде на юг
Аз никога не си купувам обувки от магазини за дрехи. Може да съм предубедена, но просто качеството ми е съмнително. Peace

Моя позната която работеше в един от моловете ме посъветва да не купувам също от такива магазини!!!! Изравят ги от складове където са стояли 2-3 години. Аз като ги видя едни такива намачкани по рафтовете и ми става ясно за качеството пък нека пишат ако щат и крокодилска кожа Simple Smile

# 458
  • София
За който се интересува от коледната серия на Ив Роше - вчера минах през магазина им в Сердика и е намалена с 50% (душ-гелове по 3 лв., лосиони за тяло - 5 лв., балсами за устни по 2.20 лв.), но някои видове лосиони са изчерпани.

И да се оплача - вчера обикалях като щура в Сердика в търсене на черни слим дънки, но преобладават моделите със сцепени колене. Е, не знам за другите жени, ама аз през зимата не мога да ходя със скъсани дънки, ще измръзна Mr. Green Не можах и нито един пуловер или жилетка да си харесам... Навъртях километраж за нищо  ooooh!

# 459
в g-star в аутлета имаше много тъмно сини, направо като черни, доста добри дънки. В h&m също от миналата година се влачат пак, като май вече са само дълбоки, плитки няма, но в сайта е възможно да са останали.

# 460
  • София
Благодаря ти, в H&M в Сердика не харесах дънките (поне това, което видях, защото някои от моделите са "скрити" на окачалки с други дрехи и можеш да ги подминеш като нищо), но ще ходя и в магазина им в Дъ Мол, там по-лесно се ориентирам.

# 461

Моя позната която работеше в един от моловете ме посъветва да не купувам също от такива магазини!!!! Изравят ги от складове където са стояли 2-3 години. Аз като ги видя едни такива намачкани по рафтовете и ми става ясно за качеството пък нека пишат ако щат и крокодилска кожа Simple Smile

ами сега ми е ясно защо обувките от такива магазини се разпадат след едно обуване!!!!!!!!!! Shocked

# 462
Аз също не купувам обувки от такива магазини, само от марка, която произвежда само обувки. Другото е просто допълване на модна колекция за ефект Peace

# 463
Някои има ли наблюдения за Рeek & cloppenburg, от днес май трябваше да пуснат зимното намаление?

# 464
Някой знае ли намалението в New Yorker на какво е и докога е?

Общи условия

Активация на акаунт