Зимни намаления 2015/2016

• 152 618
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Заменяла съм така подарена играчка, която имаме в Imaginarium , трябва да се пита

# 526
В Спорт депо мина ли деня на Асикс?

И друго- подариха на децата дрехи от зара, но са им малки, а приятелката ми не  е запазила бележката- дали ще се съгласят да ги сменят, някой да е имал подобен случай?
Поне аз доколкото помня Асикс не са минавали. Peace
А за Зара, мисля че няма да ги сменят без бележка, но все пак опитай. Етикетите на тях ли са?
В крайна сметка можеш да ги пуснеш за продажба. Peace

# 527
  • София
В Спорт депо мина ли деня на Асикс?

И друго- подариха на децата дрехи от зара, но са им малки, а приятелката ми не  е запазила бележката- дали ще се съгласят да ги сменят, някой да е имал подобен случай?
Поне аз доколкото помня Асикс не са минавали. Peace
А за Зара, мисля че няма да ги сменят без бележка, но все пак опитай. Етикетите на тях ли са?
В крайна сметка можеш да ги пуснеш за продажба. Peace
В Зара искат касова бележка задължително. Пробвах в два техни магазина, системата им била някаква си...  Rolling Eyes

# 528
С етикетите са да Peace Здраве да е, мерси bouquet

# 529
  • София
Благодаря за идеята за СЛС-а,но не търся скиорско(такова носи само когато кара ски).

# 530
Някой дали е обърнал внимание дали има в софийските магазини на Сваровски от малките пръстени Нирвана (Nirvana Petite) - черен и каква му е цената в момента? Praynig

# 531
Получих си маратонките от Спорт депо. Доволна съм, надявам се да излязат здрави. Това, което установих - явно нямат склад за онлайн магазина, а пращат от най-близкия магазин, в който е налична стоката. Моите са от плевенския мол. Малко ме подразни това, защото като е онлайн предполагах, че ще са съвсем нови и непробвани, но нищо. Peace

# 532
  • Sofia
Получих си маратонките от Спорт депо. Доволна съм, надявам се да излязат здрави. Това, което установих - явно нямат склад за онлайн магазина, а пращат от най-близкия магазин, в който е налична стоката. Моите са от плевенския мол. Малко ме подразни това, защото като е онлайн предполагах, че ще са съвсем нови и непробвани, но нищо. Peace

И аз не мисля, че имат склад, в традиционния смисъл на тази дума. Peace Май всичките налични бройки от даден артикул са разпределени по магазините.

# 533
Да и аз поръчвах в деня на адидас от спорт депо 3 чифта маратонки за мъжете пращаха ми ги поотделно, на ден по чифт от различни магазини. Много неудобно всеки ден да се разправяш с куриер, поне да ги бяха пуснали заедно, за да дойдат в един ден.И на най-нетърпеливият /големия ми син/ дойдоха последни. Изчака се детето.

# 534
До -70% отстъпка в Motivi  Peace

# 535
  • София
Момичета, Furla прави ли повече от 30% намаление? Благодаря!

# 536
  • Sofia

Да, мисля, че правят и -50%. Peace

# 537
  • София

Да, мисля, че правят и -50%. Peace
bouquet

# 538
  • Варна,морето,сините вълни...
Здравейте, да ви попитам: харесах си едно яке в Есприт Варна, намалено на -50% и се чудя да го купя ли сега или да изчакам. Правят ли по-голямо намаление,някой ако знае да сподели  Praynig  bouquet

# 539
Miss Sixty правят ли намаления? Сега колко е, ако има?

Общи условия

Активация на акаунт