Зимни намаления 2015/2016

• 152 618
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • I want it all and I want it now.
Купих в началото на месеца от LC Waikiki детска блуза намалена на 10.00лв, когато намалението им беше -50%. Вчера отивам в същият магазин, намалението сега е -70%, а същата блуза е намалена на 13.00лв. Laughing Също така ми направи впечатление и на друга връхна дреха, която беше на 17.00лв, а сега е намалена  Confused на 23,00лв. Mr. Green Реално вместо намаление имат увеличение на цените.

# 541
  • 1st floor
Тези случаи са си направо за КЗП!  Naughty

# 542
Здравейте! Аз също искам да ви споделя за един случай с изкуствено намаление в LC Waikiki. Работех в мол и често обикалях магазините, следях за намаления.
Бях харесала едно якенце за сина ми за 50.00лв. Един ден от далече видях, че е на 50%.
Когато му погледнах етикета то пак си беше 50 лв, но вече намалено от 100 лв.!! Купувала съм много дрехи на промоции от LC Waikiki и не съм очаквала това. Не се лъжете от намаленията, но истината е че няма как да сме сигурни, освен ако нямаме възможност да проверяваме доста често.

# 543
Аз купувам само ако цената ме удовлетворява.  Купувала съм и ненамалени дрехи, стига цената да е ок спрямо бюджета. Не съм ги хващала в крачка, но вече рядко стигам до тях. Купувала съм дрехи на смешни цени, но естествено рядко се случва. Вчера примерно извадих от архива пижама за големия ми син с етикет 10,99лв. Купувана е лятото,  с дълъг ръкав е, но му беше големичка.

# 544
Аз купувам само ако цената ме удовлетворява.  Купувала съм и ненамалени дрехи, стига цената да е ок спрямо бюджета. Не съм ги хващала в крачка, но вече рядко стигам до тях. Купувала съм дрехи на смешни цени, но естествено рядко се случва. Вчера примерно извадих от архива пижама за големия ми син с етикет 10,99лв. Купувана е лятото,  с дълъг ръкав е, но му беше големичка.
Аз съм на същия принцип. Няма значение колко е струвало, важното е на мен да ми е добре като цена. Peace

# 545
Отвориха ли магазина на Forever 21 (но в кой от моловете не помня)?

# 546
  • I want it all and I want it now.
Доколкото разбрах не е отворен.

По повод на LC Waikiki били им донесли дрехите от другите магазини и не са сменили етикетите.
Чак днес сменяха. На маркирането на касата се получава цената с отстъпката. Peace

# 547
здравейте, видях, че в Бенетон има 60% намаление в момента. Някой по- запознат може ли да сподели дали ще има по-голямо (-70%) например и кога може да се очаква евентуално ?

Simple Smile

мерси

# 548
Преди празниците бяхме взели от Н&М едно комплектче за 10лв. Вчера отварям сайта и същото струваше 17.99 Laughing

# 549
  • Бургас
.

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 12:19 от sunny91

# 550
  • Sofia
В Бенетон в Ринг Мол,все още има какво да се купи от детските дрехи  Peace.Включително и якета за без пари.
Пак в Ринг-а, в Х и М, дрешки,които в България мол са на -70 %, са си на редовна цена  Shocked "Единна" ценова политика, няма що  Close. За мой късмет ги бях почнала в правилния ред  Peace.

# 551
  • СОФИЯ
В Н и М и в чужбина съм виждала еднакви артикули намалени различно в различните магазини. Напр. рокля за 10 евро в един магазин, купих за 3 в друг. Мисля, че зависи и от това къде каква стока е останала.

# 552
За Н&М съм на мнение, че не си сменят етикетите. Лятото бяхме взели едни къси панталонки за приятеля ми от Бургас. Бяха намалени от 35лв на 17,50,но леко му стискаха. Той реши да ги вземем, защото хем те ще се отпуснат, хем той ще отслабне  Laughing Като спряхме след това във Варна, видяхме, че има неговия номер и решихме да ги сменим. Отиваме на касата и виждам, че етикетът е на редовна цена. Казах на момичето на касата, че преди 2часа сме ги взели от Бургас на двойно помни ска цена. Тя чак тогава провери етикета на машинката им и видя, че наистина са намалени...

# 553
За Н&М съм на мнение, че не си сменят етикетите. Лятото бяхме взели едни къси панталонки за приятеля ми от Бургас. Бяха намалени от 35лв на 17,50,но леко му стискаха. Той реши да ги вземем, защото хем те ще се отпуснат, хем той ще отслабне  Laughing Като спряхме след това във Варна, видяхме, че има неговия номер и решихме да ги сменим. Отиваме на касата и виждам, че етикетът е на редовна цена. Казах на момичето на касата, че преди 2часа сме ги взели от Бургас на двойно помни ска цена. Тя чак тогава провери етикета на машинката им и видя, че наистина са намалени...
Да, понякога няма етикет с намаление, но е намалено. Може да погледнете етикета, който си е по принцип(белия) и на него на намалените неща има драснато с някакъв маркер. По това познавам аз дали е намалено определено нещо или не. Пък за най-сигурно - питайте служител. Случва се да пропуснат да сложат намаление на някой номер.

# 554
Утре в Спорт депо -40% на Пума.
Харесала съм си едни маратонки, които вече са с намаление, дали утре отново ще имат -40% или те не участват?

Общи условия

Активация на акаунт