Зимни намаления 2015/2016

• 152 572
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Намалени маркови слънчеви очила някой да е купувал наскоро? bouquet
Скоро, скоро - декември взех от Джой/Гранд оптикс на  50%  авиатори на Версаче. Скоро влизах пак и имаше по-голямо намаление. Но то е на чифт, не е еднакво за всички модели.  А миналата зима от Оптикласа се сдобих с РейБан /не авиатори обаче/ за 120лв Simple Smile

# 631
  • София
В Зара има нови зимно-пролетни артикули. Имате ли представа кога ще ги намалят, защото не ми се вярва да останат за лятното намаление newsm78

# 632
  • София
Тази седмица има допълнително намаление в Дебенамс - 3 на цената на 2, за намалените артикули. Безплатен е артикулът с най-ниска цена.

# 633
Benneton 70 %

# 634
То там не остана нищо. Да се чудиш какво са намалили.Simple Smile

Някъде да сте виждали бельо на промоция?

# 635
При добро желание може да се изрови нещичко от Бенетона  Grinning

# 636
  • София
При добро желание може да се изрови нещичко от Бенетона  Grinning

В събота влязох в Бенетон за детето.Освен,че то се уреди с нова придобивка и аз успях да си харесам блуза,една единствена останала,моя размер.
Действително е обрано,някои неща бяха изчезнали още след  -30%.

# 637
И моето дете вчера се уреди с дънки за 16 лв . от Бенетон.

# 638
Привет  Simple Smile
В Mdl попаднах на добри намаления. Поръчвал ли е някой от тях? Вече четвърти ден поръчката ми е със статус "нова". Не говоря за изпълнение, даже обаждане за потеърждение нямам, а някои от поръчаните неща вече не са налични. Що за управлние има този сайт??? Обадих се, девойката каза, че нямала връзка със склада  Shocked

# 639
Привет  Simple Smile
В Mdl попаднах на добри намаления. Поръчвал ли е някой от тях? Вече четвърти ден поръчката ми е със статус "нова". Не говоря за изпълнение, даже обаждане за потеърждение нямам, а някои от поръчаните неща вече не са налични. Що за управлние има този сайт??? Обадих се, девойката каза, че нямала връзка със склада  Shocked
И аз съм изумена от тях!
Поръчах едно яке преди 3 дни, даже го и платих - никой не си направи труда да ми прати имейл, нищо..

# 640
MDL са така, да
Аз често поръчвам от тях, доставката ми идва до 3 ден, но никой не ме уведомява ще я бъде ли, няма ли ...
Преди 2-3 години и на мен ми се случи да не ми изпълнят една поръчка, пак нито обаждане, нито и-мейл, нищо.

# 641
Аз съм крайно недоволна от сайта на МДЛ. Поръчах една чанта преди Коледа. Ни вопъл, ни стон. Звънях, какво ли не правих и се отказах. Преди 1 седмица ми звъннаха от куриерската фирма, за да ми кажат, че имам поръчка при тях. Еми аз бях забравила вече, че съм поръчвала нещо. Пратката била до поискване. Е, как да я поискам, като не знам откъде?! Страшна тъпотия. А най-тъпото е, че вече не ми трябва тази чанта. Сега съм я пуснала за продажба в ОЛХ. Дано някой я купи. Аз вече имам друга. За Сисли става въпрос.

# 642
не можеше ли да я върнеш?

# 643
  • Sofia
Аз съм крайно недоволна от сайта на МДЛ. Поръчах една чанта преди Коледа. Ни вопъл, ни стон. Звънях, какво ли не правих и се отказах. Преди 1 седмица ми звъннаха от куриерската фирма, за да ми кажат, че имам поръчка при тях. Еми аз бях забравила вече, че съм поръчвала нещо. Пратката била до поискване. Е, как да я поискам, като не знам откъде?! Страшна тъпотия. А най-тъпото е, че вече не ми трябва тази чанта. Сега съм я пуснала за продажба в ОЛХ. Дано някой я купи. Аз вече имам друга. За Сисли става въпрос.

Защо изобщо си я взела от офиса на куриера, в такъв случай?

# 644
Не знам дали мога да я върна. Кой знае каква ще е процедурата за връщане, щом за получаване е такава.
Ами честно да кажа, исках да съм коректна, за това я взех, но сега съжалявам. 90лв. на вятъра. Можеше да си купя нещо по-полезно с тях. Sad

Общи условия

Активация на акаунт