Сладкарничка за книги - тема 58

• 30 568
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • Belgium
Ох, Нези, прегръщам те  Hug

Това с поставянето на правилната диагноза направо си е половината лечение  Tired

За това си поддръжам списък с добри, проверени и препоръчани лекари (и зъболекари), защото се оказа безкрайно важно да не се натресе човек на някой случаен. Не че може винаги да се избегне де, но все пак до колкото мога, гледам да огранича случайността.

Стискам палци да спасят поне другото око  Praynig

Миж, много си права, за това, което пишеш на Деската, но докато човек сам не го осъзнае и не пожелае да го приложи, няма как да има продължаване напред.

Лофчето и Ленинка - да се оправят бързо  bouquet

Аз днес излизах съвсем за малко навън в снега - новите ми зимни ботуши не пропускат, оле!
И след малко като се лакирам, което отнема време докато избера цвета (  hahaha ) се отдавам на книжките  Heart Eyes

Утре имам една служебна среща с много приятен човек - обичам така да ми започва новата работна година  Laughing
Дано малко е поспряло да вали докато стане време да изляза.

# 691
Айдееее пак празнуват  Laughing Честито на всички и много целувки на София, страхотно име между другото  Heart Eyes
Миж, ти си истинска приятелка, трябва подкрепа, ама си трябва и критика. Дес, не си сама, пиши където и колкото искаш докато не се събудиш усмихната един ден, с чувството, че се е случило правилното нещо  Hug
Нези, ужасно безсилие ме обзема когато чета такива преживявания, дано твоя татко да се оправи  Hug

# 692
Няма случайни неща!!! Миналия път след лошата новина ме усмихна подаръка на Лис,а днес след поредния ден на яд и разочарование едно пликче стоеше подпряно до стената върху пощенските кутии и погледа ми случайно попадна на него.
А вътре мили думи от невероятната Маришка!   Heart Eyes
Благодаря ти,Мариш! Стопли сърцето ми!   Hug
За другото не ми се коментира направо!!!   #Cussing out
В една нормална държава това си е за съд!
Гневна и безсилна се чувствам!

# 693
  • София
Лени, ако си спряла кърменето, слагай някакво мазило на удареното, че и да не си - пак има какво да сложиш, но трябва да потърсиш повече.
Пете, стискаме палци на английския студент  Peace
Нези, не веднъж съм попадала в подобна ситуация. Истината - де на майтап, де на сериозно - много пъти съм си мислела, може да се окаже в един бърз курс по медицина в библиотеката Crazy стискам палци на баща ти, и на мене ми предстои ходене с моя по лекари, стига да успея да го мотивирам да бъде по-скоро  Tired
Картичката чак сега ли дойде?  Crazy Много се радвам, може би наистина няма случайни неща...
Момичета, на всички, на които имам адресите, съм изпратила картичка  Heart Eyes Не всички писаха, че са получили, но някак в празничния хаос ...
Деско, стига вече бе, дете!  Зарежи го тоя клюн.  #Cussing out
Имах и аз разни приключения тези дни. Тъжни неща, та няма да ви правя съпричастни.
Много ми е тъжно, когато някой възрастен, достоен човек, се чувства сам и ненужен ....

# 694
  • Пловдив
Момичета, днес при А. е пристигнал още един плик за мен...докато дойде при мен ще е изненада подателят, но да си знае и да е спокоен, че е стигнал до предназначеното място. Скоро всички ще са в ръцете ми.

# 695
Нези, прегръдки и от мен и дано поне адекватно да Ви обърнат внимание сега ...

Деси, аз съм на друго мнение от общото, но важно е ти какво чувстваш и искаш  Peace

Аз съм си все така и зле и ще почивам и утре, но в четвъртък най-късно трябва да се върна на работа, а там било много студено  ooooh!

# 696
  • ГОре на черешата...
Бърррррррр, идвам да се постопля при вас, гледам и Нели не се е разписвала, дано се размрази скоро и да каже "Дзак" Hug!
На целия студ парното ни сдаде багажа, в моята стая/най-топлата в цялото училище/ цял ден беше 10 градуса Tired...върнах се премръзнала и излязохме с ММ по задачи. Сдобих се с чудна топла, бяла и пухкава шапка и с...първото падане за сезона Whistling Crossing Arms Laughing. По едни стълби, по дупе - дрън-дрън-дрън от горното до долното стъпало Mr. Green. Интересното е, че изобщо не ме заболя, ама то от толкоз ядене по празниците явно добре съм се окръглила Crazy...другата хубава новина е, че от четвъртък с ММ тръгваме на народни танци - цяла петилетка се каним, време беше...

Гуш за всички, които имат нужда, отивам пак да прегръщам камината...

# 697
  • София
Добра ви вечер  Hug

Нези, не знам,какво да кажа,освен дано да намерите най-правилното решение и лечение за баща ти.Знам че ти е тежко и те прегръщам  Heart Eyes

Мариет, представих си те  ooooh!

Лоф, иска ми се да чуя мнението ти за Дес,но предполагам,че ще й го кажеш на лични,за да не предизвикаш дискусия.

Лично аз ще се изкажа така,изхождайки от своите разсъждения и живот.
Скрит текст:
Дес,знам,че като ни четеш си казваш"лесно им е на тях,вече си имат мъж,дете,уредили са си живота....".Сигурна съм,че знаеш,че за да достигнем някакво ниво на живот и ние,т.е аз съм минала през някакви перипетии в живота си.И на мен ми се е налагало да бягам с бързия влак и запалени подметки от неподходящ мъж,за който съм си дала сметка,че е такъв,и на друг му се е налагало да бяга от мен,защото аз съм била неподходящата за него жена.И аз,а и съм сигурна други от нас са проливали сълзи и сърцето ги е боляло от дадени ситуации в живота с мъж или без него.Но не смятам,че човек,който няма същите желания като теб си струва да се виждаш с него,да поддържате връзка,каквато и да е тя,дали телефонна или креватна,няма значение.Всичко това,което правиш е за замазване на очи.Твоите,не неговите.Той си има живот и ти най-вероятно си в някаква част от него,но не такава,каквато ти се иска.Той те е опознал достатъчно и ти него.Ако мислиш,че ще се промени,няма да стане.Ако мислиш,че ти ще се промениш няма да стане.Ок.Иди,живейте пак заедно,ден,два,на третия всичко си идва на мястото.Героите са същите,спектакъла също.
Така че не мисли,че само на теб се случва,просто това е етап от живота,през който всички преминаваме или сме преминали.И сме го преживяли и сме оцеляли и сме намерили правилния с който да живеем,който да ни обича и с който да създадем семейство и дете.
Почини си.От приятели,от А.,намери свой живот,в който да си истинска.Тогава вече ще дойде и човека.Който да иска теб,който да те приеме с твоя характер,с кучето ти,и ще иска да създадете дете и семейство.
Не е лесно,но не е непостижимо.Научи се да казваш "Не".Не мога да изляза с теб,не мога да говоря сега,не мога да пия кафе с теб,не искам да спим заедно.По-натам е лесно.Сигурно ти досадих,но сега се замислих и специално вкл.компа,за да пиша,защото утре вече няма да имам муза.А и утре вече няма да е същото.

# 698
  • Пловдив
Ох, понякога чак ми става съвестно, че ви карам едно и също да ми повтаряте...Слив, има няколко от изреченията ти, които почти със същия словоред сме си ги казали. На този етап няма шанс да се съберем, така, че тези виждания за мен са като едно по-продължително сбогуване. Сама усещам как след още няколко месеца вече чувството за непознати ще се засели между нас, разговорите ще станат по-тромави и ще започнем да се чувстваме неловко може би...както и да е, можеше и по-зле да е, нали трябва да натрупам опит...всеки трябва да си изживее ситуацията за да я разбере истински. Пак казвам не се обиждам и засягам на никое мнение, това е бил мой избор и това е резултатът от него.

Мариет, дано не си се натъртила и утре да усетиш болежки и това с температурата в стаята е много неприятно, едно е на жега да стоиш съвсем друго на студ. Със здраве да носиш новата шапка.

# 699
ДППТУ! (потенциално по-топло)

Simple Smile

# 700
  • София
Камиче, bouquet

# 701

ДУ!  Hug
Подсладете се за пореден път ,за здравето на малката  ми внучка Анна,която днес става на 1 годинка.   Heart Eyes

# 702
  • Пловдив
Камиче, благодаря за кафето и аз допивам моето.

Нези жива и здрава да е принцесата на семейството.

След малко ще се приготвям за работа, хич не ми се ходи Simple Smile искам да си лежа под завивките, ама нямаааа.

Хубав ден!

# 703
Леле Нези, кога мина това време  Hug Честит рожден ден на малката Анна  Heart Eyes Пожелавам и безгрижно детство и все така да е обградена от любов  Heart Eyes

Деси, аз съм си още под завивките с котката, но пък почти не съм спала от тази хрема Tired

Камиче, благодаря за кафето  Hug Дано да е по-топло, макар че аз вече 4ти ден няма да излизам  Crossing Arms

Хубав ден от мен  Hug

# 704
  • София
Незинка, честит рожден ден на малкото сладко Ани! Да е жива и здрава, и много, много да ви радва! bouquet
Стискам палци да се предприеме правилното лечение и да се оправят нещата при татко ти! Hug

Деси, аз по принцип се въздържам от това да давам житейски съвети, защото хората и нещата могат да бъдат много различни... Но в твоя случай ми се струва, че по-лесно се вижда отстрани. А и искам да ти кажа нещо, което ми се струва също важно и за което не съм забелязала някое друго от момичетата да ти е обърнало внимание.... Написала си: "...това е бил мой избор и това е резултатът от него" Според мен в това се крие част от разковничето... Ти си мислиш, че ситуацията и начина, по който се е развила, е зависела от теб и твоя контрол. Аз не вярвам в това. Понякога нямаме контрол върху нещата (и хората съответно). Трябва просто да го приемем. Да видим нещата такива, каквито са и да продължим напред (а не постоянно да си мислим, че зависят от нас и нашето поведение... Често зависят, но има и такива случаи, в които не е така...)  Hug

Камиче, не знам при вас как е, но в София определено е по-топло днес.  Wink

Аз почнах нова книжка, тъничка е и ми е удобна да си я нося в чантата и да я чета в метрото, и е много забавна, казва се How to be a Brit. Подарък от голямото ми момче за Коледа. Heart Eyes

Хубав ден, момичета! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт