Сладкарничка за книги - тема 58

• 30 566
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • на североизток от Рая
 Добро утро!  Hug

Мариетко, студено ми е, но твоите думи и мисли за мен ме стоплиха.  Heart Eyes Ти си винаги при мен, когато имам нужда.  Hug Не съм се включвала вчера, но ето ме днес отново тук.  Wink

Прочетох всичко, силно впечатление ми направиха думите на Миж към Деси и се разписвам и аз под тях. Но нищо повече няма да кажа, че да не досадим на Деска. Тя ще постъпи мъдро, сигурна съм в това. Обаче, Миж, винаги си право в целта. Обичам прямотата, която ти притежаваш и ползваш.  Peace

Нези, безмълвна оставам от написаното за лечението на татко ти. Има И лекари, дано пък да случите на някой Лекар, не спирайте с консултациите.
 Вчера писах, но сигурно не си прочела, питах всъщност, голямото момиче има ли голям подарък. И ето, днес ти черпиш за нейното здраве, на най-важния член на вашето семейство - Анна, която стана любимото бебе в нашата тема.  Heart Eyes

Здрава и прекрасна да расте тази кукличка! Да има най-щастливото детство и да наследи топлотата, която носите всички вие в семейството, Нези! А и хубавата й майка да е здрава и обичана, нали и тя празнува днес, или греша.  Thinking Хубав празник!!!  Hug

Петеце, успех на сина ти с изпитите, които ще вземе, едва ли има съмнение в това. И лека работа на теб!  Hug

Ленинка и Мариетко, така ми стана тъжно за вас като прочетох, че сте паднали. Самата аз изпитвам панически страх от падане  и вчера вървях бавно  и внимателно до работа. Но изглежда така съм се стискала, че като стъпах в стаята, като се изправих вече спокойна и на сигурно място, усетих как треперят краката ми. Че то си е цял спорт и фитнес преодоляването на заледените и непочистени улици и тротоари.  Close Ама както каза една колежка, така съм щяла да поддържам стегнатите си крака и хубав
Скрит текст:
задник
.  Joy

Мариети, завиждам ти направо за танците. Идеално  е, че ще сте си компания с мъжа ти. Евала!

Маришко,  Hug! Дано нищо вече да не наранява чувствителната ти душа!  Hug

Болничките Лофче и Кости, бързо да си стъпвате на краката! Пращам ви топлинка!  Hug Hug

Камиче, оригинална си и днес с поздрава.  Grinning

Прекрасен ден имах вчера с децата, дано така да върви годината ми. Зная си аз, че мястото ми  е при тях,  а не в дълъг отпуск. Истината  е в децата, и искреността,  и чистотата, и добротата, всичко е в тях  и го раздават. Мислех си, че Деска би могла да работи в такава среда, с това добро сърце, ще получава това, което дава. Деси, Hug Heart Eyes!

Хубав ден пожелавам на всички! Мисля  и за неспоменатите!  Hug Hug Hug

# 706
Камиче, каква си ранобудница Hug
Нези, жива и здрава да ти е рожденичката, кака да стане в най-скоро време Hug
Мариш, не съм спряла кърменето, но и не съм се сетила да мажа...разтривам си го само сама да поразсее болката, май време трябва Peace
Мариет, дано нищо ти няма  Hug
Лофче, стой си вкъщи...с тази твойта шефка и икономията и на електричество ooooh!
Слив, игрива си станала Flutter има ли връзка с прането, а,а?
Деско, няма да взимам отношение, че съм отскоро тук и да не те обидя по някакъв начин. Дано бързо се съвземеш и не страдаш повече Hug
Вчера моя малък мъж стана на 6м.- кога мина това време, сякаш преди месец родих Heart Eyes Та отбелязахме го символично с мъжо, сдобрихме се Heart Eyes А днес сме у мама, рожденичка е и ще и подаряваме четеца за книжки Simple Smile
Хубав ден ви желая, мили мои Hug

# 707

Честит първи рожден ден на малката Ани!!!  nbirthday
Да е жива и здрава, да радва мама, тате, баба, дядо и леля! А защо не и скоро да започне да прави по някоя и друга беля?  Wink

И мен ме е страх от падане. По леда вървя като препарирана, вечно вдървена от ужас... Tired
Не е зимата Моят сезон и туй-то!  Twisted Evil

Хубав ден на всички!  bouquet

# 708
Благодаря ви,момичета прекрасни! За пожеланията към Ани и положителните мисли за моя татко. За съжаление там нещата никак не са добре... Продължаваме с изледвания и консултации все пак.
Нели,благодаря ти за пожеланията към Лиза! Не си сбъркала-и тя празнува днес!  Heart Eyes
Ето и част от подаръка-кукла Анна,сега пристигна с куриер.  Simple Smile
Скрит текст:

Днес ще бъде поредния ,пълен с всякакви емоции ден. Но ,какво да се прави-живот!
Мариетка,и аз много се изкефих,че ще ходите заедно на танци с ТМ. На мен това няма начин да ми се случи!  Joy
Лени,да ти е живо и здраво мъничето!  Hug
Ох,изтръпвам като чуя,че някой е паднал! Пазете се!
Петенце,успех на сина ти -ще се справи той,знаеш!  Hug

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 10:30 от nezito

# 709
  • Варна
Здравейте и от мен  Crazy

Нези,да ти е живо и здраво малкото слънчице ,много да ви радва всички  Hug bouquet

Чета ви но не съм форумствала скоро .Губят ми се Точинка  Heart Eyes и Лис  Heart Eyes

Лофче да оздравяваш бърз Peace

# 710
  • Кърджали
Нези, честит първи рожден ден на малката Ани! Да е жива и здрава, да има вълшебно детство, да радва мама, тати, баба...
За баща ти - дано успеете да постигнете най - доброто възможно за зрението му.
Скоро ще се прави операция на свекърва ми, че и тя има проблем със зрението. И яд ме хваща, че до скоро си е мълчала че започнала да не вижда, уж да не ни притеснява. А можеше много по-рано да се хване проблема...
Лени, жив и здрав да ти е мъника. И честит рожден ден на майка ти.
Внимавайте със зимното време навън и с паданията...

Сутринта излезнах за малко, имах да събера едни документи, не че успях... Ама умрях от смях Кати каква реклама направила на братчето си в градината "Това бебе само плаче, събужда целия етаж. Само мрънка и не слуша"... Иначе много си го обичала....

Толкова от мен засега.

# 711
  • Пловдив
Лени, да е жив и здрав малкия мъж и майка ти!

Нели, когато кандидатствах социалната педагогика беше една от желаните специалности, няколко години по-късно покрай един от базарите на звено на деца с проблемни родители, които държавата им е отнела правата се сблъсках с едно прекрасно момиченце /и тук бях написала емоцията си тогава/...никога няма да забравя погледа и въпроса му и сега като се сетя ми се насълзават очите от безпомощност, тогава пак проблесна идеята за кандидатстване...не знам, ако успея да съчетая работа/финанси/учене може би пак бих се пробвала някой ден...

# 712
Написала си: "...това е бил мой избор и това е резултатът от него" Според мен в това се крие част от разковничето... Ти си мислиш, че ситуацията и начина, по който се е развила, е зависела от теб и твоя контрол. Аз не вярвам в това. Понякога нямаме контрол върху нещата (и хората съответно). Трябва просто да го приемем. Да видим нещата такива, каквито са и да продължим напред (а не постоянно да си мислим, че зависят от нас и нашето поведение... Често зависят, но има и такива случаи, в които не е така...)  Hug
Ще се хвана за това, макар да нямах намерение да пиша. Един от уроците, които научих миналата година беше това, че е нужно смирение. Смирение да приемем, че не всичко зависи от нас, че не винаги можем да направим нещо, че не ние сме отговорни за чувствата и действията на другите. Единствено другите са отговорни за това.

Деси,
Скрит текст:
не ми се искаше да ти пиша, защото мисля, че малко прекаляваме в добронамереността си със съветите. Но нещата ще се случват така както си готова ти. Ако не можеш да затвориш веднъж завинаги вратата не го прави. Ако си готова за това, ще го направиш.
За съжаление съвети отстрани колкото и да са мъдри и добри не ни помагат. Ще стигнеш до момента, в който ще искаш да се хванеш за косата и да се издърпаш.
Дотогава ние сме тук  Hug

Нези, да е жива и здрава Ани и да расте обградена от любов.

# 713
ДД  Hug
Нези,да е жива и здрава малката принцеса да расте здрава, засмяна и щастлива!  bouquet

Първи работен ден-гадост  Rolling Eyes

Лени,да е жива и здрава мама и малкото човече! А ти да се оправяш от падането!
Мариет и ти да се оправяш и да не те боли!
Пак ще дойда ме изникна нещо...

# 714
Нези, честит празник! Да расте здрава и усмихната малката Ани! Здраве и щастие за чаровната и майка и цялото ви семейство! bouquet
Такъв е шарен животът, празници и притеснения понякога вървят заедно. Дано лекарите да успеят да направят най-доброто за зрението на твоя баща.

Лени да са живи и здрави майка ти и малкия юнак! bouquet

Прегръдки за падналите тялом или духом Hug Hug Hug

За всички останали, също Hug Hug Hug

# 715
  • София
Нези,честит празник!Да ти е жива и здрава малката,голяма Аничка и снахата!
Много да те радват,да се обичате и уважавате  bouquet

Ленинка,да ти е жива и здрава майка ти и твоето детенце!Само радост и щастие пожелвам  Hug

# 716
Честит първи рожден ден на малката Анна! Да расте в здраве и безгрижие!
Честит празник и на нейната майка!

Ленинка да ти е жива и здрава майчицата Hug и 6-месечния юнак Grinning Heart Eyes

Благодаря ви за пожеланията за оздравяване Hug За съжаление положението се влошава, но аз съм си виновна Rolling Eyes

Изчезвам.

# 717
Цитат
Добър снежно зимен първи работен понеделник.  Mr. Green

Ех, Рейнче, колко бързо ме разконспирира Blush

Нези, честита първа годинка на малката Ани! Нека да расте жива и здрава, много весела и палава Wink

Момичета, вчера се замислих и да Ви питам сега и Вас нещо. Коя/кои са за Вас книгите, които ще оставят траен отпечатък в съзнанието Ви, които са Ви повлияли по някакъв начин или са Ви променили; книги, които смятате, че трябва да има във всяка една библиотека; които бихте определили като вечни? Разбира се, не става дума за книги прочетени в последните години, а откакто всяка една от Вас е открила своята любов към книгите Heart Eyes

# 718
Сваке,да оздравяваш мила  Hug

Нези,да е жива и здрава снаха ти и много да се уважавате!

Мариета, много хубаво това с танците и ММ  Hug

Ох,да свършва този ден най-накрая, бавно върви и това е...

Ей много се ядосвам с тази Реджина,ще вдигна кръвно с нея  Laughing

# 719
  • На високо
Здравейте, момичета Hug!
Нези, честит първи рожден ден на малката Анна! Пожелавам й да е здрава и щастлива! Да е все такова усмихнато слънчице, да получава и раздава много обич!

Честит празник и на нейната прекрасна майка!
Дано за баща ти нещата не се влошават и откриете правилния лекар и лечение! А той как приема случващото се?
Лени, всичко най-добро и на твоята майка и на малкото ти момченце! bouquet Hug
О, Кости, какво влошаване Confused?! Дано нещата тръгнат към подобрение вече! Hug
На падналите   Hug Hug Hug! И много внимавайте всички Praynig!
Тук снегът се топи и навън е пълен ужас - кална каша до колене!

Оставям ви, че днешният ден не е от добрите ми.
Скрит текст:
Изпокарах се с ММ и в този момент положението ми  изглежда отчайващо Sad. Надявам се като се поуталожат емоциите да намеря правилния подход за разрешаване на конфликта. Знам, че той никога няма да направи първата крачка и всичко е в моите ръце.
Хубав ден без телесни и душевни травми ви пожелавам Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт