Сладкарничка за книги - тема 58

• 30 576
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
Точи УАУ!  Shocked Heart Eyes
Мариетке шапка ти свалям  bouquet

Гани какво по-хубаво от с книжка в леглото Wink

# 31
Мариетке шапка ти свалям  bouquet
И аз, и аз bowuu
Сладките и ръкавичките са УНИКАЛНИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мариет, браво Hug и точковата хартия Crazy

Честито, Точице Hug

Адмирации и към гадателките Crazy Мариш, Авлига Hug

# 32
  • ГОре на черешата...
Тъй...да драсна сега две-три думи, да се обясня дет се вика.
Когато получих ЛС от Нели с името на другарчето ми изпищях от радост. Защото това прекрасно слънчево момиче имах честа да прегърна преди няколко месеца, защото ме направи много щастлива миналата Коледа, абе ...защото това си е нашата Точка bowuu. Нищичко не отбирах от списъка й с книги, затова действах съгласно принципа на Зори - да взема книжка, която аз бих искала да прочета Peace. Харесаха ми кориците, хареса ми че има и любовна история и те първи се озоваха в чекмеджето "за подаръци", както казва Андриан Laughing. После ги последваха и другите дреболии - салфетките, играчката за елха, опаковката на кашона. В групата за оцветяване дадоха линк към сайт за поръчка на канцеларски материали и похвалиха марката моливи и аз начаса поръчах от тези металическите. Обаче такова чудо не ми се беше случвало - 2 седмици - ни вопъл, ни стон Crossing Arms. То писах имейли, то звънях, нИе и нИе. Викам си, да взема да й пиша на Точ, да иде да си ги вземе, щото фирмата ... варненска  Mr. Green. Еле на третата седмица при поредното позвъняване ми се оправдаха, че куриерът идвал, ама нямало никой. Моля Shocked - Калоян до обяд вкъщи, после аз и Андриан, телефон не е звънял, абе с две думи - мотаят ме. Че като дигнах пушилката, ама ха, ще ми бавят те другарчето, пък то едно търпеливичко  Whistling...На четвъртата седмица благополучно дойдоха.
А за ръкавичките си бях решила още като ми писа Нели, исках да изплета нещо и реших да са такива - просто за красота, не толкова да топлят. Цвета го знаех, нищо, че питах, то за заблуда, сега да се яви Точката и да каже усъмнила ли се е, че аз съм и другарче. И точно когато Маришка си получи нейните и Точ каза, че плакала, аз довършвах втората, даже писах на Нели - няма случайни неща, нали Wink. После останаха дребните лакомства, мислех да правя еклери и да ги пратя в комплект с кисели краставички  hahaha, ама викам си, ще вземат краставиците да се счупят и да олеят всичко, ако пък ги извадя от буркана - ще омиришат сладките, абе цирк с една дума...а бонбонките, Точ, са най-новото производство на нашия захарен завод, пробвахме ги и ние и ни харесаха. Сладките пък са производство на моя завод, исках хем да са бухлести, хем весели, хем красиви, та има от всичко по малко, малко манЖа с грозде станаха, ама толкоз си мога Crazy.
Сега да поясня за синята хартия и спирам, че досаждам. Гледах вашите прекрасни коледни опаковки, грижливо си прибрах и моите, с които толкова много ме зарадва Лоти, ама за Точката може ли друго, освен на точки Mr. Green. И тъй един следобед след поредното посещение на зъболекаря с Андриан обиколихме целия град да търсим хартия на точки - е никъде няма синя. Розова, лилава, златна, тъмно синя, ама точно такова светло синьо, дето си бях наумила, пък и като ръкавиците - ми нямаше. На всичкото отгоре онова дребното не спря да мрънка:"Вземи с Дядо Коледа, вземи червена, вземи с елхички, стига с тез точки, защо точно с точки, за коя леля казваш че е, за оная от Варна ли, а дето в Мола бяхме, вземи тази златната, вземи с Мечо Пух, айде че имам да пиша домашни, искам царевица, пак ли с точки ще търсиш, няма с точки не разбра ли, имам да преписвам цял урок по математика, вече се стъмни, и тук няма с точки, за коя леля беше, че забравих, дали са светнали лампичките на терасите ни, какво казваш, че има за вечеря, стига с тези сини точки, червени не стават ли, май ми се пишка, не не ми се пишка, гладен съм, вземи тази с гирляндите, ние какво всъщност търсихме?" Mr. Green ...ушите ми хванаха мазоли и точно когато щях да ревна с глас,в последния магазин я открих Party!
Накрая добавих колието с името. Харесаха ми, един премръзнал младеж ги правеше насред площада и реших, че ще те зарадва нещо, направено специално за теб, а като видях, че ги прави с две сърчица се убедих окончателно - та нали ти сега си точно с две сърца Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!?!
А като опаковах всичко и почнах да търся кашон - този малък, онзи голям, накрая погледнах кашона, дето си бях прибрала играчките за елхата - тамън, точно по мярка. А кашонът е Точкиният, от миналата година, онзи, в който ми прати обич за Коледа Heart Eyes...
И накрая - ръкавичките си имат един недостатък - видя ли го вече Rolling Eyes? Ама реших да не разплитам, да си седят така, против уроки Peace.
Толкова от мен. Щастлива съм. Много. Дано си усетила Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. И ти благодаря, че имА търпението да ме изчакаш Hug.

Последна редакция: сб, 19 дек 2015, 22:18 от mari_eta

# 33
  • София
.......На всичкото отгоре онова дребното не спря да мрънка:"Вземи с Дядо Коледа, вземи червена, вземи с елхички, стига с тез точки, защо точно с точки, за коя леля казваш че е, за оная от Варна ли, а дето в Мола бяхме, вземи тази златната, вземи с Мечо Пух, айде че имам да пиша домашни, искам царевица, пак ли с точки ще търсиш, няма с точки не разбра ли, имам да преписвам цял урок по математика, вече се стъмни, и тук няма с точки, за коя леля беше, че забравих, дали са светнали лампичките на терасите ни, какво казваш, че има за вечеря, стига с тези сини точки, червени не стават ли, май ми се пишка, не не ми се пишка, гладен съм, вземи тази с гирляндите, ние какво всъщност търсихме?" Mr. Green ...ушите ми хванаха мазоли и точно когато щях да ревна с глас,в последния магазин я открих Party!........
hahaha Joy Heart Eyes
Представих си го!
Както и останалото, което си направила с мисъл и любов  Heart Eyes.

# 34
Не съм Точка, ама да кажа: Ауууууууууууууууууууууууууууу! , много готин разказ за готиния подарък!
И двете и половина  Hug

# 35
  • София
Ули, забравих да ти кажа, че и аз не съм фен на Междузвездни войни. Особено на това, в което ги превърнаха  Crazy. Пък на 3Д установих, че не мога да ходя - хич не ми е ОК, дори си мисля, че гледам филм с дефекти, а не с ефекти.

# 36
  • На високо
Добър вечер, момичета Simple Smile!
Мариш, чудна тема си сътворила! bouquet
Днес бяхме на гости на родителите на ММ, прибрахме се доста късно и чак сега имам възможност да пиша.
Точ, честити да са ти Мариеткините дарове! Наистина е вълшебница тя!
Мое другарче Гигова, възстанови ли се вече след снощното празнуване?
А Кали сигурно сега е във вихъра си на нейното парти!
Нели, честити да са ти всички подаръци, които получаваш! Заслужаваш! Hug
Гани, да се връщат силите ти по-скоро! Добре е, че вече нямаш температура. Почивай си повече!
Мариш, твоят Гушко оздравява ли?
Скрит текст:
Точно като се прибрахме  по-голямата се оплака, че я боли корем и вече е с р...........о  - като вода Rolling Eyes. Всички ядохме едно и също при баба им и дядо им, та едва ли е от храната. Засега няма температура или други екстри и се моля да не е някой гаден вирус. Предстои и да ходи на три коледни партита, после пътуване - силно се надявам да е нещо инцидентно и да мине бързо.
И благодаря за признанието на детективските ми спосбности! Те обаче се проявяват само от дъжд на вятър и явно, единствено в случаите  когато познавам  на мен кой ще подарява Laughing. Избирателни са, така да се каже Mr. Green. Но наистина се вкопчих в подозрението, че Гиг е моето другарче още от самото начало на играта.
Ау, Мариетка, вярно, забележителен разказ! Толкова си сладкодумна Heart Eyes! А епизодът с търсенето на хартията на точки и протестиращия Анди ме разсмя от сърце Laughing!
Подготвила си за Точ един удивителен кашон, пълен с чудеса!
На Междузвездните войни и аз не съм фен. Като дете още не ги харесах. Но виж, бях луд почитател на "Седморката на Блейк" Mr. Green. Може би само тези от вас, които вече са почти 23-годишни ще ме разберат Laughing.

# 37
  • ГОре на черешата...
Нека им тогава на мъжете ми - утре вкупом са на кино. Пък аз ще ги чакам. У молЪ  Mr. Green. 2 часа и половина  Whistling.
Авлига, и аз бях почитател на Блейк, че чак дечурлигата от махалата го играехме , ама коя бях аз - виж, това съм забравила Thinking...

# 38
  • София
Седморката на Блейк - култово!!!
Играехме го и ние с децата от квартала. Режеш гърлото на пластмасово шише, пъхаш вътре една клечка и имаш меч, а с капачки от бира се редеше команден пулт. Няма нужда да казвам коя героиня играех - адашката  Mr. Green
Ех, че хубави спомени  Heart Eyes

Като гледате по кое време пиша, може да си представите колко хубаво беше партито! Преди малко се прибрах, като стоически издържах на врънкането на колеги да отидем в Син Сити. Те отидоха де, но това първо не е моето заведение, второ - музиката, трето - бях с колата, нали не пия по принцип и четвърто - утре все пак някой трябва да работи и тази чест е моя  ooooh!
Но беше наистина много хубава и зареждаща положително вечер.

Точи, честити красоти от Мариетка! Всичко е наистина вълшебно  Heart Eyes
А разказът ти, Мариет, е един път; докато четох репликите на детето, с глас се смях, защото Тони е същият  Laughing

Лека нощ ви желая, скъпи мои!
Утре ще си пия кафето с вас  Hug

# 39
Добро неделно утро! Кафето от мен Flutter

# 40
Добро утро Simple Smile
Кости сложила кафето, вземам си едно.

Мариет, ако не съм ти казвала да ти кажа сега: страхотно момиче си ти! И много, много ме радваш! Ама ей тъй някои неща не могат да се облекат в думи, иска ми се някой ден да мога да те прегърна!

Всъщност съм толкова благодарна, че мога да прегръщам толкова момичета. Надявам се някой ден да мога да ви прегърна всички.

Работя над себе си и ставам сантиментална Simple Smile

Вени, ММ каза, че добре бил филмът, това трябвало да направят след Завръщането на джедаите, а не недоразуменията 1-3, ама аз нямам идея Simple Smile то толкова нрща трябваше да знам тук, че направо... На всичкото отгоре не изясниха добре и предисторията, абе... И определе о ще има епизоди 8 и 9. Явно го е закъсал финансово Лукас Simple Smile

# 41
  • Пловдив
Мариш, прекрасна тема.

Кости, благодаря за кафенцето.

Аз след малко се оправям и хуквам към работа...
и едно тъжно прозрение от снощи...винаги има още нещо, което да те нарани...
На добра поличба ще превърна монета, която намерих днес в тревата, докато разкарвах Ариус. Може да я пусна в църква с нарочено желание или в река, още не съм решила...имам нужда да бъда силна.
Хубава неделя прекрасни момичета.

# 42
  • на североизток от Рая
 Добро утро и честит Игнажден! За мен е днес празникът, нищо, че вчера трябваше да се отбележи тази година.

Дев, честито да е името ти и ти самата! Това име напълно се припокрива със същността ти. В теб открих доброта, искреност, чисти и неподправени чувства винаги и истинско приятелство. Запази се така неподправена. Обичам те! Hug Heart Eyes Heart Eyes

Дано първият човек, стъпил днес в домовете ви да е с добри помисли, защото това е знак, че такава ще е годината ви. И аз си пожелавам добри гости и добри мисли.

Мариетко, стопляща история, както всички останали, които си споделяла досега. Чест е за мен, че те познавам, че те открих преди толкова много години и успях да те запазя до себе си. Прегръщам те!!! Hug

Авлига, благодаря за думите!  Hug Дано е така! А на твоето момиченце пожелавам още днес да се почувства по-добре и здрава да посреща идващите празници.  Hug

Кали, как тъй след банкет работен ден.  #Silly Леко да минава!  Hug

И аз съм играла Междузвездни войни, обаче Седморката на Блейк ми е по-любим филм. Сега вече не помня нищо и от двата. И нито имам интерес , нито желание да си ги припомня. За кино и дума да не става.  Crazy
 Бих гледала някой филм с Робърт де Ниро, мммм.  Heart Eyes

ДесиHeart Eyes Hug, не искам да те нараняват...Не позволявай!

Хубав ден, прекрасни момичета!  Hug Hug Hug

# 43
Девчето ли има днес имен ден?  Simple Smile Да ни е живо и здраво!!!  Heart Eyes
Аз също обичам днешния празник! Дядо ми празнуваше на този ден и до сега ни е семеен празник  Simple Smile

Войните и аз не смятам да ги гледам... Старите серии ги харесвах, оригиналните епизоди имам пред вид. Сега ми е малко тъжно като гледам по ТВ 50+ мъже да размахват светлинни мечове в търсене на изгубеното детство...
Седморката на Блейк я разигравахме и ние пред блока  с викове "Джена, телепорт"  Laughing Ех, спомени....  Heart Eyes

П.П. Кости му, все искам да те гушна и все като се наканя да пиша забравям... Embarassed
Затова сега : ГУУУШШШ!!!  Hug Hug Hug

# 44
  • София
Добро утро!
Прекрасна сутрин,пия кафе и чета разказа на Мариет  Hug, уникално удоволствие за мен  bouquet
Точи,меко казано честити подаръци!С кеф да се насладиш на всеки детайл  Hug

Дев,честит имен ден!Пожелавам ти здраве,с гордост да носиш името си и да ти се случват все прекрасни неща  newsm51

На Седморката на Блейк и аз играех.Незабравимо!

Общи условия

Активация на акаунт