Забременели след инвитро - тема 17

• 42 941
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Честито, да ти е жив и здрав

# 691
Честито СИН .Да бъде жив и здрав , а на тебе бързо възстановяване.

# 692
Честито бебче на мама Цвети. Желая ви само хубави дни за напред. Охо така както гледам сме ние с Лори и Кали наред. Успех на всички.   Hugв

# 693
  • София
Цвети, честит, жив и здрав да е Теодор!  bouquet
Лолр, стискам палци другата седмица!  Praynig
На Сашето и Кали също!   Hug
Леле сега погледнах колко много бебета ще има през февруари...  Party

# 694
Честото Цеети!Живо и здраво да ти е синчето! Hug
Успешно и леко раждане на следващите мами Hug bouquet

# 695
  • Перник
tsvety_,  Честито бебе

# 696
  • София
Цвети, да ти е жив и здрав малкият юнак. Hug Hug

# 697
  • Варна
Добре дошъл на Тодор! bouquet
 Shocked Леле, аз съм наред по списък... А дори още нямам дата за секцио. Утре ще я уговаряме...

# 698
  • София

Леле, аз съм наред по списък... А дори още нямам дата за секцио. Утре ще я уговаряме...

И аз преди малко видях, че ти си следващата в списачето на която и е ред да ни зарадва с хубави новини Hug Hug

А през самият м.февруари колко бебчета само чакаме да се родят пу-пу.

# 699
Можели да ми кажете с каква прах перете бабешките дрешки.

# 700
  • България
Честито на новите мами! Да са ви живи и здрави слънцата!
Много късмет на чакащите!

# 701
  • България
преди перях само с тео бебе, предполагам и сега!

# 702
  • София
Сано Максима Сенситив, мисля, че е израелски.

# 703
Честито, Цвети! Да е жив и здрав Теодор! Толкова добре си описала преживяното само с няколко думи, че почти ми се насълзиха очите, от хормоните ли, от бремеността ли, не знам, но звучеше  красиво:)))

# 704
  • София
Честито на новите мама!!! Да са им живи и здрави рожбите и да имат едно прекрасно майчинство (не съм прелиствала назад и не знам колко са новопоявилите се бебчета  Embarassed)

Днешният месечен преглед мина добре - всичко е в норма и близнаците се развиват точно за седмиците си и абсолютно еднакво  Praynig Килограми те ми и всичко е както трябва. Такава скука, та чак не ми дават никакви допълнителни изследвания. Даже и за витамините се почудиха - да пия ли допълнително нещо, да не пия ли. Хайде нали е зима да се подсиля малко може едни комбинирани да вземам (имам подарена една опаковка ПрегнаГард та да не отива зян!). Само за магнезия настоявах да ми се изпише нещо подходящо като количество, защото ужасно много ми се схващат краката, но това си е от преди бремеността.
О да, най-вероятно ще са момчета, но още не може да се каже на 100%, защото се бяха свили крачетата.
Ами май това е от мен. С тия темпове май ще докладвам само веднъж месечно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт