Забременели след инвитро - тема 17

• 42 936
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Перник
Добро утро, в коя седмица ви изписаха комбинирани витамини. Аз още съм само на фолиева, но се чудя дали не е време за други. Какви приемате вие?

# 676
Доро утро и от мен!И аз съм само на фолиева,предполагам че като почнеш жк и пуснеш изследванията лекаря ще прецени дали имаш нужда и от други

# 677
KittyCatty, май е нормално, много бременни са с ниско вит.Д. Моят вит.Д беше 13 и ми изписаха Вигантол Оил.

# 678
  • На остров
Аз си ги пия от началото  Simple Smile

# 679
Нежи, явно не са ти изписали след плацентарните, вероятно нямаш нужда засега.
На мен тогава ми изписаха Ортомол натал, съдържат всичко, ама абсолютно всичко, вкл и пробиотик.
Признавам си, че често ми писва от лекарствата и умишлено пропускам някоя доза, ако ММ не ме усети.  Crazy

# 680
Четох разни неприятни неща за недостига на витамин Д при бременност и почнах да се вкарвам във филми. Отразявало се негативно на развитието на костите и мускулите на бебето и т.н.

Като се замисля, през зимата в студа, от къде да си го набавя тоя Витамин Д. В София има слънце от дъжд на вятър и то за кратко. Като си нахлузя всички зимни дрехи, само лицето ми остава открито.
От друга страна четох, че синтетичните добавки на витамина не били полезни и т.н.  Thinking

# 681
Никакви комбинирани витамини не приемам, никой не ми е изписал, а и аз не се натискам. Хемоглобинът ми е нисък, вероятно ще си взема Спирулина. Ще го обсъдя с Михова днес.

# 682
Здравейте, момичета. В 12г.с. съм и от сряда съм в болница с болки и зацапване. На прегледа на ЖК се установи че имам хематом 33мм. Проблема е че немога да преценя ситуацията защото един док ми казва не е страшно, друг казва това е доста сериозно а трети божа работа било. Вече незнам какво да мисля и се притеснявам много  Cry. Някоя от вас сблъсквала ли се е с такова нещо?

# 683
KittyCatty няма как да си го набавиш по естествен път в момента. Ако искаш обсъди с АГ-то ти приема на Вигантол. Аз го приемам от месеци, като всеки месец пускам контрола и променяме само броя на капките.
Комбинирани витамини не приемам. Наблягам (уж) на по-правилното хранене Simple Smile

# 684
plqsmlqs, и аз уж наблягам на по-правилното хранене, но честно казано все си мисля, че не успявам. а като взема да ям кифлички и сладко, се чувствам виновна. Simple Smile мисля да си купя тази бирена мая - http://www.bionia.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B0-%D0%B1 … 1%81%D0%BF%D0%B8/ какво мислите за нея? не отговаря на изискването да е от Западна Европа, както Сигридов каза, опакована е в България, но пък пише, че няма ГМО поне.

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 12:14 от SAB-f

# 685
Бебе Теодор — дълго чакан, обичан, мечтан, роди се вчера в 9.55ч, 2,980кг /50см. Имам син  Hug няма такова щастие да чуеш как изплаква детето ти!!!!! Момичета, пожелавам ви всяка да си гушне живо и здраво съкровището Heart Eyes

# 686
plqsmlqs, и аз уж наблягам на по-правилното хранене, но честно казано все си мисля, че не успявам. а като взема да ям кифлички и сладко, се чувствам виновна. Simple Smile

Хахаха виновни си, ами как! Нооо не мисли, че само ти имаш такива грехове Mr. Green
Въпроса е, да хапваш и пресни зеленчуци, месо, риба, яйца и до колкото можеш да ограничиш мазно, пържено. Ясно е, че няма как да се храним под супер строг режим.

tsvety_t Честито бебе Теодор! Да е жив и здрав юнака и много да ви радва!

# 687
  • България
Честит син tsvety_t  Hug Hug Hug Hug
Живи и здрави!

# 688
Честито бебче на Цвети! Да расте здрав и благословен!

# 689
Честито Цвети!

Живичък и здравичък, да Ви е!

Бъдете щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт