Забременели след инвитро - тема 17

• 42 939
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • България
Здравейте Simple Smile
Да попитам близнашките мами кога ви пролича бременността?На мен коремът ми беше леко подут още отпреди трансфера ,от хапчетата си мисля , но тук от миналата седмица все едно топка съм глътнала.Чак се чудя дали е нормално толкова рано , още от 9 г. с?!Иначе на килограми съм си все една и съща Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Сега си взех комп-а и си разгледах снимките. Ми първата ми е от 8-ма седмица и според мен си имам малък корем, но само аз си го забелязвам Simple Smile, в 12-та вече е по заоблен, но пак през дрехите едва ли би се забелязал, в 16-та вече си личи Simple Smile
sony24, много момичета са ги стряскали така, че е малко ембриончето , пък то после си се развива нормално. Гледай колкото се може да се успокояваш и да мислиш положително. Кога е следващия преглед? Май по същото време като теб чухме сърчицето само на едното близначе, но моята лекарка е много мила и деликатна и ме успокои, че това е нормално, да не се притеснявам. Питай ме дали не се притеснявах една седмица  Laughing С такова вълнение чаках следващия преглед и такова шастие беше като чухме двете сърчица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пожелавам ти скоро да го чуете и да си спокойна  Hug

# 661
Ирен22 дано да си права. След седмица сме отново на преглед, надявам се да е наваксало до тогава.  Praynig Praynig Praynig

# 662
Честито бебенце БЕБЕ! Да сте много  здравички с малката госпожица и бързо да се възстановяваш!
При мен бебчетата в началото изоставаха с 4-5 дена, докторката ми каза че било нормално за инвитро, а сега в 18 седмица вече са с 3-4 дни напред Simple Smile
А колкото до коремчетата още от началото си ми бешше малко подут след процедурата и така и не спадна и си ставаше все по-голям,но аз съм си пълничка попринцип!

# 663

Ние сме другата седмица-решено е вече!

Лолрче, дойде и твоя ред! Вълнувам се Simple Smile Стискам палци всичко да мине по вода Simple Smile)) И те чакаме с най-чаканата новина:)) Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Честито на новите мами! Hug

# 664
Благодаря, благодаря!

Имам нужда от палчета, Ликоко.

Добре дошли и на най-новите!

# 665
Бебе, да ти е жива и здрава малката принцеса  Hug

Стиснати палци и за Лорл  Praynig

# 666
  • На остров
Бебе честита дъщеричка  bouquet ! Да ти е жива и здрава и много да ви радва  Heart Eyes !

# 667
Здравейте, ако има момичета, които се следят на женска консултация в МБАЛ Сердика, при др. Ташков, може ли да споделят дали дава болнични или трябва да лежиш в болницата и чак тогава да ти дадат.

Не се лежи, но мисля първоначално се плащат 50лв.

Честито на новите мами bouquet

# 668
Честита Рангела на мама bebe2015! Да расте здрава, весела и винаги с късмет! Бебе, бързо възстановяване ти желая! Ще чакаме да разкажеш подробности като имаш възможност Simple Smile Много интересно име сте избрали, разкажи и за това, ако имаш желание Simple Smile

lolr, успех другата седмица  Flowers Four Leaf Clover

# 669
Здравейте момичета, моля тези, които са при д-р Сигридов и имат представа да ми препоръчват каква бирена мая изписва или препоръчва той? На прах ли трябва да е, на люспи ли?
На мен ми каза френска или английска, но френската, която намерих няма б 12, а  той ми я изписва конкретно заради това. Необходимо е и да няма добавена допълнителна фолиева киселина, тъй като имам мутация свързана с неусвояването й и я приемам само под формата на неофолик мета. Благодаря ви предварително на тези, които ще се включите, че той каза веднага да я почвам.  bouquet

# 670
foxy твойто наистина си е смелост... Сигурна съм, че ще имаш още инжекции само може да ги разреди от 5 на 7 дни, ноооо като гледам за теб проблем няма Laughing

Минах за коментар на резултатите - разреждам ги на 7 дни Б12, Малтофера остава поне до раждането, а протеина минава на троен прием.

бебе - честита рожба! Нека да е много здрава!

# 671
  • България
Искам да питам някоя от вас приема ли допълнително калций? Досега не се бях замисляла, но от няколко дни започват да ме наболяват зъбите, а нали по време на  бременността  и кърменето нуждата от калций се увеличава? В моите витамини за бременни има какво ли не, но калций не видях  newsm78 На консултация съм чак в края на месеца  newsm78

# 672
Има логика да се приема, но на своя глава не смея, а вече хапчетата са ми в повече. Защо не опиташ с повече млечни продукти.

# 673
За да се усвоява добре калция, задължително вит.Д трябва да е в реф. граници, дори над средна. Провери първо него и наблегни на млечните продукти Peace

# 674
Гледам, че сте се заговорили за Витамин Д, а моите резултати днес излязоха и са малко плашещи. В12 е в норма, но Витамин Д е със стойност 8.6 ng/ml при референтна стойност > 30. Не приемам никакви добавки, а май трябва да започна. Утре ще опитам да се свържа с доки, но може и да не ми вдигне в събота.

Имала ли е някоя от вас такива ниски стойности на Витамин Д и много ли е страшно ? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт