Забременели след инвитро - тема 17

• 42 956
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Нинко по-добре иди в София. Точно при инвитро се знае кога е точно термина. Не се притеснявай докато не получиш друго мнение.
bebe2015 честита дъщеричка! Да бъде здрава и на теб бързо възстановяване!

# 646
Бебе честита рожба.  Желая много здраве на малката принцеса. Пиши как мина всичко.  Hugна теб и на бебка.

# 647
  • София
Бебе, честито БЕБЕ!  bouquet
Бързо възстановяване на теб!  Hug Да ви е жива и здрава, спокойно бебче и усмихнато дете!
Пиши как мина раждането, как си?  Heart Eyes
Белл, явно и най-добрите доктори правят грешки и имат пропуски. Важното е, че двете сте добре и проблемите са зад гърба ви!  Hug

# 648
Честито на мама Бебе! Да е жива  издрава малката принцеса с толкова красиво име:)) Heart Eyes Heart Eyes

# 649
  • Burgas, Bulgaria
Бебе 2015, честито мамче, да ти е жива и здрава рожбичката и много щастие да носи на теб и цялата ви семейство! Бързо възстановяване!

# 650
Бебе, честито! Да сте много здрави и щастливи!

# 651
Здравейте,момичета...благодаря за милите пожел ия за бебка...Божичко,тя е прекрасна...доволна ссъм от всичко...секциото беше планово,започна и свърши както си беше и първия път...кофтито беше,че възстановяването беше много по-тежко от първия път...сега съм що годе добре...кърмим се успешно...изключително съм доволна и от обгрижването което получих...с две думи,всичко е добре щом свършва с такъв резултат...пожелаеам на всички леко раждане...ако сте с болки от контракции или от секцио намерете сили,повтаряйте си,че вече сте мами...това дава мотивация...успех!!!

# 652
Bebe, честита дъщеричка, да сте живи и здрави и много скоро да се гушкате  Hug

# 653
Бебе, честита дъщеричка. Живи и здрави да сте. Много незабравими мигове заедно. Ще чакаме да ни разкажеш как е минало раждането.

# 654
Честита рожба на Бебе bouquet На фетална морфология сме на 25.01. при д–р Врагалева. Нямам вродени тромбофилии правих изследвания преди процедурата. Плацентата е наред. Много се страхувам от някакво увреждане на бебка. При вас как изчислиха термина. Минава ми през главата,че не го пресмятат правилно.

# 655
Здравейте, ако има момичета, които се следят на женска консултация в МБАЛ Сердика, при др. Ташков, може ли да споделят дали дава болнични или трябва да лежиш в болницата и чак тогава да ти дадат.

# 656
Бебе, честита радост!
Да е здрава малката Рангела, да расте щастлива и с много късмет! Simple Smile
На теб, мило майче, желая бързо възстановяване! Цял ден си ви мисля Simple Smile)
Скоро очаквам подробности покрай раждането! Прегръдки и за двете ви  Hug bouquet

# 657
Честито, на мама БЕБЕ! Да е жива и здрава рожбичката и!

Шмати, внасяш кураж!

Ние сме другата седмица-решено е вече!

# 658
Честито ти бебоче,мамо bebe2015! bouquetДа бъде здрава и с късмет!Много поводи за радост да Ви носи!На теб бързо възстановяване  Hug

Нинко,аз си изчислих термина по калкулатора в началото на темата,после докторката ми потвърди за същия термин/без да съм и казала какво съм изчислила/

# 659
Здравейте момичета. След ЗЕТ съм на 5 ден. Днес ми е 6с+6д. 4 пъти съм вадила ЧХГ, расте си като по учебник. Преди 10  дена бяхме при док, каза че се вижда сак, който е ок, но е още рано за друго. Днес отоново бяхне на преглед. Не се чу сърце и спорд док ембриона е доста малък за тази седмица - само 3мм ( трябвало да е около 6) И сега леееееекичко почвам да се притеснявам. Иначе симптоми си имам: напрежение в гърдите, гадене от време на време, сънливост..... Имала ли е някоя от вас такива проблеми?

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 18:14 от sony24

Общи условия

Активация на акаунт