Забременели след инвитро - тема 17

• 42 955
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте Simple Smile
Да попитам близнашките мами кога ви пролича бременността?На мен коремът ми беше леко подут още отпреди трансфера ,от хапчетата си мисля , но тук от миналата седмица все едно топка съм глътнала.Чак се чудя дали е нормално толкова рано , още от 9 г. с?!Иначе на килограми съм си все една и съща Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 631
  • България
Опредлено по-рано от предния път. Сега вече си имам стабилно коремче  Laughing   Не помня точно в коя седмица , но наистина в началото,май още във втория месец,доста се подуваше, но може би по-скоро от газове. Аз си го снимам през 1,2 седмици,сега ще погледна Simple Smile
п.с Снимките са в другия комп.,а той е на ремонт

# 632
За мен пък тази статия е голяма глупост. Ако на някой му е интересно защо мисля така, ще се аргументирам.
В събота съм на преглед при Михова, да видим как вървят нещата, и да й се помоля да предпише нещо за мигрени, че ще се мре вече.

# 633
Момичета аз ползвах за хрема хомеопатичен спрей EUPHORBIUM COMPOSITUM.,доволна съм за 2 дни ми мина. Струва около 10лева.

# 634
Здравейте, момичета! Бременна съм след ин витро и до сега нещата вървяха почти без проблем като изключим леко кървене в 15г.с. Вчера бях на консултация и доки ми каза,че бебка изостава в растежа . Тоест не отговаря по размер на г.с. ,в която съм(25г.с.). Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

# 635
Здравейте Simple Smile
Да попитам близнашките мами кога ви пролича бременността?На мен коремът ми беше леко подут още отпреди трансфера ,от хапчетата си мисля , но тук от миналата седмица все едно топка съм глътнала.Чак се чудя дали е нормално толкова рано , още от 9 г. с?!Иначе на килограми съм си все една и съща Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Аз си имах отпреди малко коремче, което обаче можех да гълтам, а след трансфера вече не ставаше за гълтане  Mr. Green. Втвърди се и започна да се заобля по различен начин. Сега вече се е пооформило съвсем, макар че под зимното яке още мога да мина за леко пълничка, а не за бременна. В метрото никой не е ставал още да ми прави място (то не че това е гаранция...). Расте си с бавни, но сигурни темпове. Сложа ли по-тясна рокля определено си личи.

# 636
Нинко, гледат ли кръвотока към бебето, плацентата как е, - обикновено има изоставане когато бебето не се "изхранва" пълноценно. Някакви тромбофилии имаш ли?

# 637
  • България
нинко,казаха ли ти с колко изостава?
С голямата ми дъщеря най-редовно ми казваха, че върви с една - две седмици по-малка. Това не знам защо, но никога не ме е притеснявало. Накрая родих съвсем здраво 3 кг.  Grinning
Надявам се и при вас всичко да е наред, но все пак е хубаво е да се види ако има някаква причина. Доктора какво казва?

# 638
Доктора ни прави доплер и твърди, че кръвотока към бебенцето е добър, направи обстоен преглед и на органите на бебето и каза ,че не вижда проблем,но за всеки случай ни праща на фетална морфология в София. Едно от обясненията, които ни даде е че при инвитро изчисленията на термина са изключително неточни. Въпреки това сме страшно притеснени и от вчера не можем да си намерим място от тревога какво се случва с бебенцето.

# 639
Днес се роди малката Рангела, 2770 и 49 см. Няма такова щастие! Пожелавам тази радост на всички вас! Ще пиша по-късно пак...

# 640
Едно от обясненията, които ни даде е че при инвитро изчисленията на термина са изключително неточни.
Ей тук се опулих. Точно пък при ин витро е най-точното изчисление на термина, защото е ясно кога е било оплождането. Иди си на лекар в Сф, не го мисли, дори и да има малко изоставане, има време за реакция.
bebe2015, честита дъщеричка, много здрава и засмяна да е  bouquet

# 641
нинко, не знам колко ще ти послужи, като успокоение това, но при мен пък близнаците дръпнаха напред с 2-3 дни, а уж в началото вървяха малко назад. Може по-късно бебчо да ускори темпото  Hug.

# 642
Нинко, като чета изказването на лекаря ти, не бих му се доверила на нищо. Отивай на друг лекар. Виж си кръвни изследвания - желязо, Б12, вит.Д, белтък. Те са важни за растежа. При мен също имаше известно изоставане, а сега вече е 2700 в 36 г.с. !!!. Wink
Спокойно!  Hug

# 643
  • Перник
bebe2015, бъдете здрави и много щастливи  Hug

# 644
  • България
Честито bebe2015  bouquet. Да  е жива и здрава малката принцеса  Hug Hug Hug
нинко, спокойно, с притеснения няма да помогнеш  Peace Отиди си при друг лекар и виж какво ще ти кажат. Може пък изобщо да няма място за притеснения и да си се тормозила напразно! Те бебетата няма как да растат по калъп, както и ние не сме с еднакви размери ! Дано всичко е наред! Кога ще ходиш на друг преглед?

Общи условия

Активация на акаунт