По-бърз растеж на косата - тема 4

• 89 944
  • 720
  •   1
Отговори
# 30
Мога да препоръчам един не толкова известен метод за растеж на косата. Казва се Мумио (Шилажит).Това е хранителна добавка има я по аптеките и струва около 5-6 лв. Вътре са 50 таблетки.Троша 25 таблетки,слагам ги в шампоана си за коса,и забърквам или друсам докато не стане равномерно гъста смес,като единственото условие е шампоана да не е против пърхот.При мен определено има ефект,не съм засичала време,но може би го ползвам вече от 9-10 месеца и косата от малко под раменете ми е почти до кръст.Освен това след всяко измиване й слагам олио за краищата против цъфтеж и за този период съм я подстригвала само 2 пъти.Всеки месец вземам различна марка олио,като цените им не надвишават 10 лв.Смятам,че и с малко пари пак може да получите хубави резултати  Wink Не насилвам,просто споделям опит и препоръчвам това,понеже и аз като вас мечтаех за дълги и нецъфтящи коси и съм благодарна,че открих подходящата за мен рецепта  Wink Преди и аз съм пробвала всевъзможни рецепти,но това приготвяне на смес,мазане,стоене,чакане и т.н. ми беше много отегчаващо.Сега просто си мия косата,нанасям олио и съм готова  Wink Естествено гледам да избягвам максимално пресата за коса,а сешоара само зимата след баня до непълно сушене.
Успех,дано моята рецепта помогне и на някоя от вас  Hug

# 31
  • волно калдъръмче
Реших да правя седмично подхранване с жълтъци, 1 с.л. клеева тинктура, зехтин, мед и всякакви други подръчни материали. Да видим докога ще издържа на този режим.

Използвам хининова вода на всяко миене. Напръсквам на влажна коса, мажа някакво олио или стилизант с термозащита по дължините и суша. Без хининовата вода не ми е така повдигната от корен и се сплесква на следващия ден.

# 32
  • в града на атомното слънце :)
Троша 25 таблетки,слагам ги в шампоана си за коса,и забърквам или друсам докато не стане равномерно гъста смес,като единственото условие е шампоана да не е против пърхот.При мен определено има ефект,не съм засичала време,но може би го ползвам вече от 9-10 месеца и косата от малко под раменете ми е почти до кръст.
Успех,дано моята рецепта помогне и на някоя от вас  Hug
Изсипваш натрошените таблетки в тубата с шампоан?

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 07:08 от атомче

# 33
Троша 25 таблетки,слагам ги в шампоана си за коса,и забърквам или друсам докато не стане равномерно гъста смес,като единственото условие е шампоана да не е против пърхот.При мен определено има ефект,не съм засичала време,но може би го ползвам вече от 9-10 месеца и косата от малко под раменете ми е почти до кръст.
Успех,дано моята рецепта помогне и на някоя от вас  Hug
Изсипваш натрошените таблетките в тубата с шампоан?
Да  Peace

# 34
След множество готови продукти за здрава коса, реших да премина към маслата.
Четох доста за тях, но все не мога да разбера  на какъв принцип редувате употребата им.
Ще започна с бадемово и кокосово масло и стимуланта на Икаров за растеж. Но как?

# 35
  • Варна
 Бадемово на скалпа кокос по дължината. Мажеш вечерта връзваш на кок и спиш така. Аз слагам стара калъфка на възглавницата и пъхам малка хавлия отдолу/просто не понасям шапки/  Laughing. На другата сутрин миеш-това за бадема и кокоса,за Икаров съм пас не се спогаждам с това чудо.

# 36
  • София
Здравейте и аз да се включа. Има дълга коса, беше наистина много гъста. Но в един период загубих доста от нея заради косопад. Ползвам на Икаров стимуланта . Косопада спира и косата расте, но за съжаление, губи блясъка си .
Жана , хубава коса Simple Smile
Аз да покажа разликата за около 1 год и 6 месеца е наполовина вече косата ми.
http://prikachi.com/images.php?images/983/8541983z.jpg
Взех си бирена мая , мисля да си взема и колаген и повечко витмини

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 23:51 от wind of some change

# 37
Реших да правя седмично подхранване с жълтъци, 1 с.л. клеева тинктура, зехтин, мед и всякакви други подръчни материали. Да видим докога ще издържа на този режим.

Използвам хининова вода на всяко миене. Напръсквам на влажна коса, мажа някакво олио или стилизант с термозащита по дължините и суша. Без хининовата вода не ми е така повдигната от корен и се сплесква на следващия ден.

Каква хининова вода ползваш?
Момичета от тези масла не ви ли пада боята?

# 38
  • Велико Търново
Не пада, ако не нагрявам/затоплям маслата Peace

# 39
  • София
А тази клеева тинктура защо я слагате на косата?

# 40
  • волно калдъръмче
Пчелният клей е антиоксидант. Спиртът често присъства в маските за коса.

# 41
  • София
Здравейте, дами. Записвам се да ви следя. Благодаря за всички споделени методи и личен опит. Досега не бях чувала за изполване на таблетки мумио. Веднага се разровох, информацията в руските сайтове е много. Ще се въздържа от превод, за да не заблудя, но веднага ще пробвам този метод- рискините също добавят таблетките в шампоан, ползват ги и в спрей с вода и мед. Ще споделя какъв е ефекта при мен след като го приложа. Благодаря ви!

# 42
  • София
Иначе аз редувам маслени маски, маски с индийски билки, измиване на косата със сода и оцет, маска от горчица на прах... Отказала съм се от готовите продукти, освен шампоан и една вакса с арган за краища, която съм купувала от арабските магазинчета на Женски пазар. По принцип съм с тънка и късаща се коса, бавен растеж.

# 43
Запис и от мен ,и аз ще си закупя тези таблетки за в шампоана  Hug
Нали за тези става въпрос ?

# 44
  • София
Взех си студено пресовано Ленено масло днес. Моля се да има ефект
/Отделно , взех и витамини и магнезий, още не съм започнала бирената мая.
От бирената мая ми спря косопада и лицето ми се изчисти от всякакви гадости ...

Общи условия

Активация на акаунт