По-бърз растеж на косата - тема 4

• 90 678
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
От къде купувате Maxi hair и Биотин? И има ли друга добра бирена мая която да не е на люспи, някак си това ме плаши  Shocked

# 61
  • София
Сивоока, има на прах и на таблетки. Предполагам ,че в аптеките има и от 3-те вида.

# 62
От къде купувате Maxi hair и Биотин?
От iherb  Wink

# 63
Аз не съобразявам шампоана с таблетките,но в крайна сметка всеки сам решава,пък и така може да има по-добър резултат  Peace Да споделите резултата Wink
Дано е положителен резултатат  Praynig
Иначе гледах,че с тези таблетки и спрей за коса може да се направи.

# 64
  • София
Да споделя вчерашната си маска:
2 с.л.горчица на прах, разтворени на каша с малко топла вода, 2 с.л.рициново масло, 1 с.л.мед, за дължините- алое вера гел+масло от шипка. Стоях повече от 2 часа, изми се много лесно, косата остана една идея по- суха, отколкото предполагах след рициновото масло, алоето и това от шипка. Има обем.

# 65
Горчица на прах по вече от 20 мин. не мога да търпя на главата си. Започва яко да пари, ти каква ползваш?

# 66
  • София
Руска, купувана от магазин Берьозка. Така и трябва, да затопли, но аз усетих леко едва на втория час. Като цяло отчитам, че съм стояла по- дълго, от колкото трябва.

# 67
И моята горчица е от магазин Беръозка, но аз слагам шапка за баня и плетена шапка отгоре и на двадесетата минута вече едвам изтърпявам.

# 68
Господа, във вас ми е надеждата! имам проблем-косопад. дали е наследствен, невроти4ен, болестен-не знам и малко ме интересува. знам че много от вас имат същия проблем, може би някой се е примирил с факта. може би друг-като мен- експериментира и пробва какво ли не.  newsm78 а може би някой е налучкал правилния начин и си кротува - точно затова се обръщам към всички - МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ.  Sad Наистина се моля, вярвайте-не ми е приятно да си видя физиономията, докато се бръсна си мисля-аз ли съм това? как може толкова да се промени човек само за някакви двайсетина години. Освен това бившата ми съпруга като отида да си видя децата злобно подмята "Май молецът ти е опапал косата..."
Мих се с хума, с домашен сапун, изредих цялата наличност шампоани в аптеките, нищо не помага. А така ми се иска пак да имам коса и да не изглеждам като топка за билярд....

# 69
  • Street of Dreams
Ако вече си като "топка за билярд", не знам дали може нещо да се направи. Но препарат, който наистина работи е Regane за мъже.

http://www.eurapon.de/regaine-maenner-loesung-03671166/?gclid=CjwKEAiAws20BRCs-P-ssLbSlg4SJABbVcDpgJw-W52EJ7iW7rg8hOXMwEHTFVWCoOq682CJC_FHDRoCbyLw_wcB

Другото е да ти се направят подробни изследвания при специалисти - не обикновен кожен лекар, каквито правих аз. Всичко е описано в темата за косопада.

# 70
Може ли линк за биотина?

# 71
  • София
И моята горчица е от магазин Беръозка, но аз слагам шапка за баня и плетена шапка отгоре и на двадесетата минута вече едвам изтърпявам.
Имам чувството, че меда или ако сложиш кафява захар омекотява действието (представям си го и като вкус  Simple Smile), но според мен и 20 мин. са ок, не бива да стоиш с маската, ако е некомфортно парещо.

# 72
Ето биотин: http://www.iherb.com/Biotin#p=1
Аз пих на Нау  от 5000мг.

# 73
Алетеа, аз съм запазила в уиш-а този, по препоръка на Денис  Peace

# 74
Жана ,уникална коса имаш  Hug

Аз тази дължина искам да постигна :

Общи условия

Активация на акаунт