По-бърз растеж на косата - тема 4

• 90 637
  • 720
  •   1
Отговори
# 705
Нощен Ястреб:+1 за новата прическа. Добре ти седи и действително те освежава:)

# 706
  • Sofia, Bulgaria
Тути - Фрути колко грама е този желатин? В пакетчетата е 10 гр. и една супена лъжица е горе, долу половината пакетче. Ако можеш така да се ориентираш  Peace

Благодаря ви момичета  Hug минавам през гаден период и косата ми си го отнася. Поизгорих я с бои и накрая реших генерално да я подстрижа, хем промяна хем освежаване  Laughing

# 707

NoshtenYastreb, 17 грама е, 9 листчета. Как ти се струва да сложа 3 листа с 3-4 лъжици вода?
Абе, ще забъркам нещо там, пък каквото стане Simple Smile

# 708
  • Sofia, Bulgaria
Мисля, че така ще е ок. Действай смело Grinning то и 1 ч.л. изобщо не е точно количество!

# 709
Аууу, Нощен ястреб, чудничко ти стои косица и този цвят ммм... Винаги съм мислила, че не може безконечно да ходим с дълги коси. Дручко си е от време на време да обновяваме, нали  Wink
Лично аз съм се наслаждавала на всякаква прическа Crazy Косата ми в момента е под раменете и едва ли дълго ще я изтрая още - някак ми "тежи"...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=946811505434799&set= … ype=3&theater

Сори ама за мен е още научна фантастика това качване, и рязане на снимки  ooooh!
Дано се вижда нещо и дано не ви изпоплаша  Laughing

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 12:06 от Did-ko

# 710
Ястребче, писах ти в темата за модните тенденции, но ще ти напиша и тук - с къса коса много ти отива  Heart Eyes. Освен това е хиляди пъти по-добре косата да е по-къса и здрава, отколкото дълга и с рехави връхчета  Peace

Да ви попитам - отзад на тила имам едни малко по-къси кичурчета, които все се оплитат и макар и с дължина само педя-педя и 1/2, са целите в цъфтежи  Confused
При вас така ли е и какво да ги правя ? Идва ми в дъно да ги отрежа  Laughing

# 711
Еха , страхотни гриви показвате  Hug

За желатина на листа нямам идея  newsm78

Жана , и аз имах едно такова ,подстригах само връхчетата и се оправи ,оказа се,че става така заради пресата ми ,която изгоряла и работи на най-високите градуси #Crazy

# 712
Жанче, на тила отзад ама под другата коса и аз имам едни слабички, меки, като бебешки нежни косици дето се заплитат редовно. Мисля, че като са най- отдолу са изнежени някак и в събота от корен ги намазах с желатина. Вчера и днес няма и следа от заплитане - гладко реши гребена. Така ще ги подсилвам вече Peace

# 713
Жанче, на тила отзад ама под другата коса и аз имам едни слабички, меки, като бебешки нежни косици дето се заплитат редовно.
Точно за тях говоря и аз  Laughing, ами освен да я пробвам и аз тази маска, макар че и мен като Поли да ме е страх от невъзможност за хубаво отмиване  Laughing
Още пазя лоши спомени от една маска с банан  Sick Joy

# 714
Жанче, на тила отзад ама под другата коса и аз имам едни слабички, меки, като бебешки нежни косици дето се заплитат редовно.
Точно за тях говоря и аз  Laughing, ами освен да я пробвам и аз тази маска, макар че и мен като Поли да ме е страх от невъзможност за хубаво отмиване  Laughing
Още пазя лоши спомени от една маска с банан  Sick Joy

Предполагам, че какъвто и да е протеинов продукт имаш под ръка все ще стане Peace
Банана други я път го изяж hahaha

# 715
Банана други я път го изяж hahaha
Така правя вече  Laughing Hug

# 716
  • София
Нощен ястреб,косата ти изглежда някак по здрава и гъста на втората снимка,и с дълга и с къса коса ми харесваш. Heart EyesМен фризьорката ми пак ме изнуди последнят път да ми отреже връхчетата,въпреки че нямаше нужда. Tired

# 717
Ястреб,и аз съм за късата прическа  Peace Стои ти страхотно,а и косата изглежда много жива  Simple Smile
Жана,ако искаш пробвай тези късичките косъмчета да ги подстрижеш,само връхчетата,не от корен  Laughing
Когато моите бяха толкова къси,също се заплитаха и в резултат на заплитането се късаха и започваха да цъфтят.Обирах редовно връхчетата и сега когато е по-дълга,нямам такъв проблем  Peace
Най-вероятно ще излязат нови съвсем скоро и ще последва същата процедура.
Чета ви за желатина,но не мога да се осмеля да направя маската...и мен ме е страх за отмиването  Rolling Eyes

# 718
  • Стара Загора
Споделих за маската с желатин на роднина и тя я пробва в неделя - много е доволна. И аз я пробвах в неделя, но някои неща не направих както трябва + това не успях да изплакна добре маската поради простата причина, че много бързах и наблягах на краищата на косата, а аз бях намазала целите дължини на косата без корените. Тази седмица предполагам, че ще пробвам пак маската и ще я направя както трябва Grinning

# 719
Добър ден, дами. Случайно попаднах на темата и реших да се включа.
Аз лично за по-бърз растеж на косата правя маска с хума. Косата ми е от по-бавно растящите, но определено има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт