Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 74 940
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Онзи ден забравих да пиша, че гледах и Brooklyn и много, много, много ми хареса. Играе по тънката струна на всеки емигрант, но без да злоупотребява. А малката Саорси може да има неприятна лисича муцинка, обаче още в "Изкупление" показа, че може да играе и за изминалите години е станала още по-добра.

# 136
Търся субтитри за този The Intern / Обратно в играта (2015)
http://DMCA-removal-from-Google/banan?id=463465&t=movie& … s=1#startcomments

# 137
  • В царството на игрите:)
И аз днес случайно попаднах на един много приятен и зареждащ положително филм:
http://www.imdb.com/title/tt1980929/?ref_=nv_sr_1
Имам май някакъв спомен, че е обсъждан тук, но може и да греша.  newsm78Странното е,че хич не я харесвам /физически/ тази Кийра Найтли, а пък филмите с нея са ми приятни.
Усмивката и е безумна просто, но това няма отношение, разбира се, горепосочения филм Mr. Green

# 138
Изгледах The Treatment.
Наистина брутален, ще прочета и книгата.

# 139
.... един много приятен и зареждащ положително филм:
http://www.imdb.com/title/tt1980929/?=nv_sr_1

Благодаря  Grinning!

# 140
  • с трима мъже :)
Гледах The Revenant и нямам търпение да видя как този филм ще вземе поне 2 Оскара тази година. И на Лео да вземат да се реваншират вече, че стана срамота след толкова велики роли да е с празни ръце Sad

Иначе филмът много ме развълнува....като сцени, като снимане на кадри, като реалност на всичките сцени. Страхотна игра, страхотна режисура.  Peace

Сега съм дръпнала още няколко, но БРУКЛИН не го намирам ....

# 141
  • София
Изгледах "Джой" и ми хареса.
Лек, разтоварващ, забавен. Идеален за време на отпуск!

# 142
Гледах The Revenant и нямам търпение да видя как този филм ще вземе поне 2 Оскара тази година. И на Лео да вземат да се реваншират вече, че стана срамота след толкова велики роли да е с празни ръце Sad

Е то ще е срамота точно за този филм да му дадат Оскар, след като го пропускаха толкова пъти за далеч по-впечатляващи изпълнения. Аз също много харесах The Revenant, но ми се  струва, че ролята на Лео можеше да бъде изиграна от всеки.

# 143
  • София
Ей така като почнете, много го чоплите Лео  Mr. Green Аз пък мисля, че изигра ролята перфектно и не всеки би могъл. Има си всички предпоставки за Оскар, промяна на външния вид, гадости, страдание. Може това да е неговата година  Peace
За The Revenant на мен много ми хареса. Гледах с интерес през цялото време, въобще не усетих кога мина времето, прекрасни гледки преплетени с ужасни. Режисьорски много добре изпълнен. Искам да отчета, че и Том Харди се справи страхотно в ролята на гадняр, отдавна някой не ми е бил така противен.

# 144
Да бе, голяма роля. Две трети от нея я изигра легнал в носилка. Не чопля Лео, аз съм му голям фен и още ме е яд, че не му обърнаха внимание за Вълкът от Уолстрийт.
Том Харди изигра страхотно ролята си, но и в по-добри сме го виждали. Абе филмът не е явно предназначен за актьорски изяви.

# 145
  • София
Оо да, във "Вълкът от Уолстрийт" ми отвя главата с игра, ама хич не си представях да вземе Оскар за такъв филм. Тук е много по- възможно.

# 146
А при положение, че The Revenant официално излиза на 22.01.2016г. ако правилно съм запомнила датата, то за кои Оскари ще бъде номиниран - за тези през 2016 или през 2017 - съм се зачудила?  newsm78

# 147
официалната премиера е минала, а в Щатите тръгва масово от 8 януари

иначе за мене Леонардо прави сравнително еднообразни многострадални роли от около 10 години насам
може би академията го чака да блесне с нещо различно

# 148
иначе за мене Леонардо прави сравнително еднообразни многострадални роли от около 10 години насам

Най-забавното изречение в подфорума от седмица насам  Joy

# 149
  • Ænima/Albuquerque
Да бе, голяма роля. Две трети от нея я изигра легнал в носилка. Не чопля Лео, аз съм му голям фен и още ме е яд, че не му обърнаха внимание за Вълкът от Уолстрийт.

Аз съм с Чек по тоя въпрос.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт