Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 74 910
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
  • В светлината на слънцето
Точно се връщам от кино и не мога да не споделя възхитата си от "Легенда"Peace Определено един от най-качествените филми за изминалата година. Том Харди е... Том Харди. bouquet Много ми хареса и цялата визуална картина, играта със светлината - много добре заснет филм, много. Peace Повече няма да пиша, защото сте писали вече. Но ми е категорично един от филмите-фаворити на годината. (Чакам си аз Лео и Еди на кино - първият излиза на 22 януари, вторият - на 29-и).

# 226
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много ми хареса и цялата визуална картина, играта със светлината - много добре заснет филм, много. Peace
Мхм, "Пийки Блайндърс" се среща с "Гранд-хотел Будапеща" Heart Eyes

Най-прекрасният дискретен гей-филм след "Броукбек"-  A Single Man
По-провокативни на тематиката- кажи речи всичко на Озон Heart Eyes

# 227
 Yossi & Jagger (2002)    и
Yossi (2012) http://www.imdb.com/title/tt1934269/
 Спомням си и за една много свежа комедия - гей двойка си осиновяват дете , но името не се сещам .
Те очакваха да е бебе -  оказа се проблемен тийнейджър хомофоб  Joy 

# 228
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето тази е комедията, разкошна http://www.imdb.com/title/tt1067733/?=fn_al_tt_1
Гледах я преди време по препоръка на Слънчогледа и много се смях Heart Eyes

# 229
Джо благодаря  Hug Бих я гледала пак  Joy  
 Сетих се за друга комедия в която има близнаци /брат и сестра / и двамата са гей  Joy  / http://www.imdb.com/title/tt1359423/ Les grandes chaleurs (2009)  - не е точно гей тематика , но горещо препоръчвам  Joy

# 230
  • Once there was a Hushpuppy...
Най-после изгледах The Walk
И много ми хареса Heart Eyes Препоръчвам го и аз.
На Левит много му отиваше ролята, аз го харесвам в подобни. Там му е потенциала на него, той ми е тип романтичен сладур, който се вписва идеално в по-леки от към драма роли. Със сигурност и комедийни роли му отиват. Смятам, че се справи блестящо превъплътен ,като Филип Петит Peace  

# 231
Гледах Joy ами грам не ми хареса. Имах доста по-големи очаквания.

# 232
  • Пловдив
"Добре дошли при семейство Райли" http://www.imdb.com/title/tt1183923/?=tt_rec_tt  смятам да го изгледам тези дни, добър рейтинг, трейлъра също е обещаваш.

# 233
  • Бургас
Малко късно, но все пак успях да гледам Междузвездни Войни: Силата се пробужда. Не е сред любимите ми филми от сагата.
http://linasfavoritestuff.blogspot.bg/2016/01/star-wars-episode- … orce-awakens.html

# 234
  • В Космоса
Изгледах и аз The Revenant на 3 пъти. То гледка, то кадър, наистина внушително, но от толкова внушителност, да ти доскучее. Mr. Green Едно време на младини се впечатлявахме на един такъв филм - "Барака" - невербален, само гледки, особено подходящ за напушени Crazy, та сега май ми е минало времето да се възхитя до толкова на подобен похват, имам предвид, когато е в прекалени количества и то в игрален филм.
Лео, освен че е новия безсмъртен hahaha, евала му правя! Мернах някъде, че всеки би успял да се справи с ролята му. Не съм на това мнение. Такъв зор едва ли мнозина могат да изсимулират. Laughing Цял филм влачене и драпане, напъване, припъшкване. Физиономията му сякаш от пластелин, имах чувството, че ще експлоадира. Браво на него! Дано вземе оскар и дано повече никога да не се захваща с подобни роли! Praynig Пренаситих се! Изцедиха му и последните капчици кръв и пот! Искам вече да е чист и спретнат, а не кално зомби. Искам да омайва зрителя със словесна игра, да впечатлява с другия тип актьорско майсторство, а не с нечленоразделни звуци, сумтене, пъхтене и изстрадали стенания.
Том тръгна с един, дето съм го виждала вече друг път, окръглен втренчено-стреснат поглед, а движенията и жестовете като на бавноразвиващ. Не ми хареса на това в началото, но по-натам започнах да долавям крейзи искрата, която трябва. Най-много ме израдва в сцената край огъня като разказваше за баща си.
Хареса ми индианската мистерия, усещах нещо магично при всяка тяхна поява, особено с автентичния говор.

# 235
Влизам да препоръчам два филма, единият е италиански - http://www.imdb.com/title/tt0494271/ - остави ме без дъх.
Другият е The loft, също го изгледах с интерес.
Препоръчвам също Легенда, добър е.

# 236
The Danish girl - впечатлена съм отново от играта на Еди Редмейн. Признавам, че и физическото му излъчване е улеснило изграждането на образа Simple Smile. Не случайно режисьорът е настоявал Еди и никой друг да бъде в ролята на Ейнар Вегенер. Не намирам да има елементи на пропаганда за смяна на пол както прочетох някъде тук. Но определено е впечатляваща история, която разказва за волята на човек, когато иска да бъде себе си и подкрепата на близкия в името на любовта въпреки личната болка. Препоръчвам да се гледа! Simple Smile

# 237
  • bad@ss
Имам въпрос относно Датчанката...

Скрит текст:
Какви бяха тези ежемесечни болки ниско в корема? Айнар хермафродит ли е? И каква беше тази манипулация с радиация? Затова ли каза "Убивате Лили"? Blush

А Герда е "би", нали?

Филмът ми хареса!

# 238
ЛуДната соната,  според мен...

Скрит текст:
... ежемесечните му болки в корема бяха всъщност като мними менструални болки. Нали му и течеше кръв от носа. Не беше хермафродит, а жена в тяло на мъж - транссексуален.
С радиация предполагам са "лекували" през 20-те години хомосексуализъм. Докато не е дошло "революционното" лечение с елекрошокове и лоботомия през 50-60 те години  Confused
Според мен Герда не беше "би". Просто много го обичаше Айнар и беше готова на всичко той да е щастлив. А и после нали се сближиха с неговия приятел /забравих му името, май Ханс беше../ , та затова мисля, че си беше хетеро...

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 17:57 от Happy Mijjj ツ

# 239
  • bad@ss
 Blush Blush

Останах с убеждението, че
Скрит текст:
е хермафродит и с този апарат се опитват да манипулират яйчниковата тъкан. Нали и вече 6 години бяха женени, а Герда не можеше да забременее. А и начинът по който тя "съдействаше" на лекарите.
Но пък ако е бил, не знам дали биха имали такъв пълноценен сексуален живот, какъвто видяхме в началото  Peace

А за нея попитах дали е "би", защото видях голяма част от картините ѝ, които изобилстват от лесбийски сцени. "Когато го целунах за пръв път, все едно целунах себе си" може да загатва нещо такова, а може би просто искаше да каже, че това е нейната истинска половинка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт