Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 74 895
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси, Миж Hug Heart Eyes
Уж, дебна, уж гледам. На няколко филма им чакам субтитрите, но не проверявам всеки ден чак Wink

# 331
  • Belgium
Аз само да възкликна щастливо, че Suffragette (http://www.imdb.com/title/tt3077214/?ref_=nv_sr_1) с Мерил Стрийп и Хелена Бонъм Картър е излязъл в Замунда!  Crazy

Ето това ще се гледа довечера  Heart Eyes

# 332
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лу, той още преди две седмици беше в Арена, аз даже писах за него тук Peace

# 333
  • Belgium
Джо, аз нямам акаунт в Арена.

Ей сега ще потърся какво си писала  Laughing

# 334
  • София
Аз само да възкликна щастливо, че Suffragette (http://www.imdb.com/title/tt3077214/?=nv_sr_1) с Мерил Стрийп и Хелена Бонъм Картър е излязъл в Замунда!  Crazy

Ето това ще се гледа довечера  Heart Eyes

Искам да го гледам на кино, няма ли да ни огрее? Не го виждам в програмите...

# 335
  • Belgium
Ване, нямам идея  Rolling Eyes

Може би, lulumba, може да ни светне по въпроса.

В Белгия вече мина по кината, но моят френски никакъв го няма, така че го пропуснах там.

# 336
  • Бургас
Изгледах "Завръщането". Това филмът на Леонардо с възможно най-малко реплики, но пак е много въздействащ. smile3501 smile3501 smile3501
http://linasfavoritestuff.blogspot.bg/2016/01/movie-monday-revenant-no-words.html

# 337
  • В Космоса
Beasts of No Nation - хареса ми. Не мога да го опиша точно, но е хубаво да се види. Доста тежък, а сякаш едно такова цветно заснет и цялата зеленина от джунглата и червенина от разливащата се кръв ти се набиват в очите. Идрис Елба е невероятен!

# 338
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джо, аз нямам акаунт в Арена.
Вече може и без акаунт да се тегли оттам, аз не съм влизала в моя цяла вечност. Това за магнетите, за торентите не съм сигурна.

# 339
  • Ænima/Albuquerque
Само магнети, да. Мен ме мързя да се логна предния път, и така теглих. Накарай мързеливия на работа, да те научи на акъл. Mr. Green

# 340
  • В светлината на слънцето
Ване, нямам идея  Rolling Eyes

Може би, lulumba, може да ни светне по въпроса.

В Белгия вече мина по кината, но моят френски никакъв го няма, така че го пропуснах там.

Тц, няма го в репертоарния план на  двата основни разпространителя, както и на един от по-малките. Освен, ако другите не решат да го пуснат, ама надали. Thinking

# 341
Благодаря за препоръките за Джой - http://www.imdb.com/title/tt2446980/

Страхотен филм. Много ме разчувства. Дженито прави изключително хубава роля, хвана ме яд, че вече й дадоха Оскар. И то, за роля, която ужасно много не ми хареса.
Докато, в този филм си показа възможностите това момиче, аз съм възхитена Heart Eyes
Препоръчвам го Peace
Де Ниро прави също много хубаво участие, скоро не бях го гледала в хубав филм.
Въобще, филм за нещата от живота поднесен леко комично на моменти, но и много фино направен.

Скрит текст:
През цялото време бащата на Джой ми напомняше моя собствен, винаги загрижен и понасящ вините за каквото и да е...Сложните роднински отношения, нещо което човек изпитва на гърба си рано или късно. Изключително добре поднесена история, въртяща се, но и на само около един ...парцал! Wink Мечти, мечти и вяра! Не мога да опиша колко се радвам, че го гледах Heart Eyes
Заслужена номинация на Джени за Оскар Peace

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 17:07 от Hushpuppy

# 342

The Lobster е прекрасен, момичета, аз дори съм си го номинирала за филм на годината, но явно няма да се пребори с конкуренцията и да стигне до гласуване... Laughing

А пък Never Let Me Go ей така и си отлежава на компютъра ми от 100 години и от това сравнение се чувствам силно провокирана да взема да го изгледам още тази вечер! Wink

# 343
  • В Космоса
И аз започнах "Джой", но май няма да го довърша. Хич, ама хич не ми хареса това, което видях до тук. Скука, досада и някакви опити за хумор, неуспешни за мен. Tired И актьорската игра не ме впечатли, много безлична.

# 344
Ами, то сякаш не са опити за хумор, Акаша Peace Опита е да се покаже как понякога в тежки и сложни ситуации може да се погледне през призмата на някоя шега. Въобще няма хумор във филма според мен, а шеговито поднасяне на някоя и друга житейска ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт