Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 75 557
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • София
...малко нетипично невротична Кийра Найтли

Защо "натипично"?  Simple Smile Абсолютно типично бих казала  Laughing Кийра винаги е имала невротично излъчване, въпреки че много я харесвам  Laughing

Гледах Goodbye , Bafana - хареса ми. Научих доста за престоя на Нелсън Мандела в затвора.

# 436
Мария987, съвсем на място си попитала. Темата е точно за тази цел създадена. Peace Филмът е с доста плосък хумор и не става дори за убиване на времето.

Благодаря ти!  Hug

# 437
  • София
Защо "натипично"?  Simple Smile Абсолютно типично бих казала  Laughing Кийра винаги е имала невротично излъчване, въпреки че много я харесвам  Laughing

В тази роля е в повече невротична.  Laughing

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 15:07 от Leya

# 438
  • Варна
Гледах Омразната осморка, почна супер -диалозите, музиката, кадрите. Първите десет минути си казах, супер, обичам Тарантино и после какво стана- не разбрах, но хич не ми хареса, даже голяма простотия ми дойде до края, който беше ooooh! Ако трябва да кажа нещо хубаво, много ми хареса играта на Дейзи и Шерифа.

Аз пък се изкефих. Много ми хареса. Пресен ми е още.
Събрани са и старите муцуни от "Глутница кучета"-
Тим Рот, М. Мадсън остарял, но все така впечатлителен.
С. Джаксън брилянтен както обикновено. Музиката на
Енио Мориконе, като за истински уестърн си е бонус.
Тарантино бе, или се влюбваш или го намразваш.
Аз от първите... и боза да е, ще я гледам  Peace

# 439
Мария987, съвсем на място си попитала. Темата е точно за тази цел създадена. Peace Филмът е с доста плосък хумор и не става дори за убиване на времето.

Благодаря ти!  Hug

А случайно да знаеш къде мога да го намеря да го гледам? Или ти си го гледала на кино.  Simple Smile

# 440
  • В светлината на слънцето
Мария987, на кино го гледах още преди Коледа. С една колежка даже скоро се шегувахме, че изпратихме с много лош филм старата година, но пък посрещнахме новата с хубав.

# 441
  • В Космоса
Гледах "Room" и си легнах разревана, вперила поглед в спящата ми дъщеря, която е на същата възраст почти като момченцето. Днес съм по-добре, но снощи дъх не можех да си поема. Cry

# 442
Виждам, че доста от вас споделят сходно чувство от филма. Аз стигнах до едни насълзени очи на сцената в полицейската кола и майката и до там, а съм доста чувствителна и сантиментална.
Не ми хареса втората част, но не защото беше скучна, а защото можеха да задълбаят повече(защо не дълбаят тия хора  Crossing Arms) в драмата на майката, душевното и състояние не бе достатъчно добре разнищено и разголено.
Интервюто много ми хареса. Два въпроса, и мълчание, от което възникват още въпроси-незададени.
Момченцето прави нещо невероятно. Каквото и да кажа, ще бъде малко за усещаното, което ми даде. Дано това  не му е последната роля.
Самият филм, като цяло не е нещо нечувано. Много ми напомни за историята на австрийката Наташа, която бе отвлечена на 10 годишна възраст, и държана долу-горе в същите условия в продължение на 8 години. http://kriminalnidosieta.com/izvestni-slutchai/natasha-kampush-a … yskata-plennitsa/

Акаша  Hug

# 443
  • Once there was a Hushpuppy...
Според мен беше достатъчно от поведението на майката да се досетим какво е преживяла. Честно казано, при толкова много драма аз нямах нужда от повече.....То, на къде Rolling Eyes

Скрит текст:
Достатъчно беше, че се опита да се самоубие. Поведението й на отчужденост....Как си представяте, че се чувства жена родила и отгледала дете на подобно място, при тези условия, при онзи изрод...Не мисля, че трябваше да показват нещо повече  Stop

Аз изгледах Beasts of No Nation - http://www.imdb.com/title/tt1365050/
Хареса ми,филма разказва впечатляваща история, но, ми остана едно но...
Скрит текст:
Започна динамично и страшно, но малко след това действието ми стана досадно.Имах чувството, че до края на първия час този филм вече съм го гледала. Имам предвид това разтягане за време да се показва непременно как ги тренират децата, нещо, което всеки, който гледа подобни филми знае. Това на мен ми направи доста лошо впечатление, но хубавото е, че след това отново върнаха интереса ми до самия край. Можеше да бъде спестено викането и въртенето, друсането и тн.т., почти ме приспаха.... Tired

# 444
Hushpuppy, за теб може и да е било достатъчно, но на мен ми липсваше нещо.

# 445
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хич не съм съгласна. Нито минутка не трябва да бъде спестена от този филм, изумителен е.

# 446
Ами, аз за мен си казвам, Джия  Wink
Доста се разстроих, пък представям си ако имаше още драма..

Джой, може за теб Peace
За мен имаше неща, които бяха излишни, точно след около 20 минута до към първия час.

# 447
  • Бургас
Малко късно, но успях да гледам Joy. Не мислех, че ще харесам филма, но той се оказа много по-интересен отколкото показваше треилъра.
Никога не е късно да започнеш да правиш това, което наистина ти харесва.
http://linasfavoritestuff.blogspot.bg/2016/01/movie-monday-joy-nice-surprise.html

# 448
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, може за теб Peace
За мен имаше неща, които бяха излишни, точно след около 20 минута до към първия час.
Да, така е Peace
Гледала съм много филми за Африка и този е първият от страшно много време, който успя с нещо да ме изненада. И то общо взето точно с това, което ти би изрязала от него.

# 449
Джой
Скрит текст:
Мен пък ме изненадаха доста други неща, за които не подозирах.
Тренирането в жестокост, че става чрез жестокост е нещото показвано хиляди пъти във всички подобни филми Peace Това точно нито ме учудва, нито ме впечатлява.

Виж, направо ми се дорева при случката.....с коменданта и момчето Rolling Eyes, привързаността, която то разви към другото дете, безнадеждната война, която водеха, битките, подчинени на дрога и замъглено съзнание, отчаянието във всяко е едно действие, предварително предадената кауза, чувството, че вършиш лоши неща и усещането за безвъзвратност.....Филма е изключителен.
Но, мен ме приспаха тези няколко минути. А, това, че на мен ми е подействал така, в никой случай не означава, че и при другите ще се получи. Определено има какво да се види Peace

Общи условия

Активация на акаунт