Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 75 567
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • В Космоса
Котйарт и Фасбендер Heart Eyes

Аууу, отивам да го издирвам! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Започнала съм "Керъл" и ми харесва засега, но с много лошо качество, май ще тегля наново.

# 481
Carol май го няма с хубаво качество, но ако го намерите, споделете    Peace

# 482
  • Belgium
Carol го теглих от Замунда и си беше с много добро качество. Сега не знам кои рилийзи са останали.

# 483
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Защо? Гледай го, изобщо не е лош филма.
Гледах все пак и наистина е приятен. Добре направен и енергичен, но не успя да ме хване както филма с Бланшет, въпреки че самият журналистически казус в конкретния случай е много по-вълнуващ и близък до ежедневните тегоби на редовия зрител.

п.п. иначе мислех да го пропусна заради безкрайно неприятния ми каст основно

# 484
  • София
Regression - голямо разочарование, много нескопосано направен филм. А така ми се гледаше добър ужас!  Tired

# 485
  • Once there was a Hushpuppy...
Успях да гледам Brooklyn -  http://www.imdb.com/title/tt1895587/
и съм с много хубаво цялостно впечатление. Приятен, романтичен, но не вятърничав Wink
Благодаря за препоръките и също препоръчвам.
Много ми харесва как ги правят филмите за миналото, създават винаги автентична атмосфера, потапяш се и минутите минали неусетно Peace

Също така гледах и Spotlight - http://www.imdb.com/title/tt1895587/
И този много ми допадна, въпреки трудната тема, която пресъздава филма са намерили начин това да бъде доста премерено показано. Отдавна не бях гледала подобен, обичам такива Peace
Актьорската игра на всички е много добра. Отново обръщам внимание на перфектната дизайнерската работа, много изпипани детайли, обстановка, начин на общуване, всичко ми хареса.

# 486
  • София
Опитвам се да гледам The Danish Girl, но нещо не ми се получва. Въобще не е това което очаквах, едва на средата съм, а вече го спирах три пъти  Rolling Eyes И Еди не ми харесва, в тази роля ми е като слон в стъкларски магазин, тея криви физиономии и китки му отиваха в Теорията, ама тук ме дразнят. И оператора се е олял с плиткия фокус, направо взе да ми става лошо- то не бяха устни, очи, ръце...  Алисия Викандер от друга страна е прекрасна, за момента само тя ме задържа да не се откажа.

# 487
Надявам се приемате нови попълнения Simple Smile .

Записвам се със следните филми

Me and Earl and the Dying Girl (2015) - http://www.imdb.com/title/tt2582496/ - Прекрасен филм, който е спечелил 2 награди на Сънданс миналата година. Абсолютно заслужено при това. Добър сценарии, режисура и най-вече монтаж, напомня на филмите на Уес Андерсън. Историята е докосваща, но не е поднесена сладникаво.

What We Do in the Shadows (2014) - http://www.imdb.com/title/tt3416742/ - Чудесна комедия за вампири, които съжителстват заедно в Нова Зеландия. Заснето е като документален филм и като цяло е много оригинален, свеж и с поредица от забавни реплики.

The Lunchbox (2013) - http://www.imdb.com/title/tt2350496/ - Малко муден, но като цяло приятен индийски филм, който се фокусира върху връзката на вдовец и домакиня, които си разменят писма в кутия за обяд.

The Best Offer (2013) - http://www.imdb.com/title/tt1924396/ - Перфектно заснет и изигран, Джефри Ръш направо блести в главната роля. Филмът е визуална наслада, интелигентен, с добър сюжет, а музиката на Енио Мориконе е магична както винаги. Изумявам се, че критиците не са му дали по-висока оценка.

# 488
Значи.... "Завръщането" на голям екран. Много, ама много ми хареса.  Peace Трите часа изобщо не се и усетиха. Операторската работа в комбинация с музиката са супер въздействащи. Лео е добър и най- вероятно най-после ще получи статуетката. Друг е въпроса, че е имал далеч по-заслужаващи наградата роли. Хареса ми суровата и първична визия, могъщото присъствие на природата (тя си беше направо с поддържаща роля), минимализма в диалозите. Липсата на многоплановост в образите на мен лично ми пасна много добре на тази картина. Натурализмът не ме подразни, нито пък ме шокира. Сега, ако това го бях гледала у дома, на телевизора, най-вероятно щях и аз да се помайвам, да се разсейвам и изобщо да си търся причина да правя нещо друго. Но в кино филмът буквално те притиска на мястото. Вижте го на голям екран, усещането е друго. Peace

Точно така мисля и аз. По принцип се доверявам на мненията и ревютата на Джо(й), но този път да ме прощава - нищо общо. Почти ме беше отказала да го гледам на голям екран, но й прощавам.

# 489
Важното е, че ми е простено Wink  bouquet

# 490

Простено ти е, защото не си го гледала на голям екран и защото досега никога не си ме подвеждала.
И не бързай да отписваш Иняриту.  thumbsup

# 491
А, аз Иняриту малко по малко го отписах, дадох му време да ми се реабилитира, ама тцъ Laughing

Гледах иначе The Stanford Prison Experiment. Не бях гледала досега нито една интерпретация на експеримента, затова и успях порядъчно да се потреса. Най-лошото е, че както каза един от героите, никога не знаеш какво би направил ти в подобна ситуация. Кръдъп е великолепен както винаги, а малкият Езра е просто роден за подобни провокативни роли Heart Eyes.

И нещо датско за разнообразие- Rembrandt. Много са им типични черните комедии, но въпреки че не изненадват с нищо ново, абсурдните ситуации и абсурдни герои винаги работят безотказно и ме карат да се заливам от смях. В случая крадоха Рембранд по случайност (или както каза единият от героите, "тази Рамбо картина" Laughing) и цял филм го размъкваха насам-натам в опитите си да се отърват от него.
Освен това е освежаващо от време на време да гледаш филм с обикновени смачкани физиономии, че аман от холивудска лъскавост (да, Кольо разваля невзрачната картинка, но и неговата красота е нехоливудска все пак).

# 492
  • София
Гледах Brooklyn и много ми хареса, без никакви претенции, нищо не знаех за него, а такъв букет от емоции ми поднесе. Филм за емиграцията, любовта и носталгията, поднесен по много красив и романтичен начин. Двамата влюбени са изключително сладки, като малки сурикати  Heart Eyes

# 493
И аз гледах Бруклин и останах доволна.

Скрит текст:
Но ми остана един послевкус от нейното залитване. Сигурна съм, че ако не се беше омъжила, преди да се прибере в Ирландия, щеше по друг начин да се стече животът и. Интересно, ако не я бяха разкрили, колко ли дълго щеше да отглага..

# 494
Ирландецът според мен и беше по-интересен като мъж и по-близък като душевност, но тя просто не искаше живот като на майка си, на баба си и всички поколения ирландки преди това.

Общи условия

Активация на акаунт