Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 75 591
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • Belgium
Аз изгледах по препоръки от темата Brooklyn (много ми допадна, един такъв мил, нежен, с винтидж привкус) и The Surprise (също готин филм, оригинален с много черно чувство за хумор, точно каквото харесвам)  Laughing

Благодаря много на препоръчалите ги  bouquet

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 17:32 от Лу

# 451
  • София
Самият филм, като цяло не е нещо нечувано. Много ми напомни за историята на австрийката Наташа, която бе отвлечена на 10 годишна възраст, и държана долу-горе в същите условия в продължение на 8 години. http://kriminalnidosieta.com/izvestni-slutchai/natasha-kampush-a … yskata-plennitsa/

Има и екранизация по историята на Наташа Кампуш от 2013 г. - казва се "3069 дни". Много добър филм и предава съвсем точно нейните преживявания. Ето го -

3096 Tage http://www.imdb.com/title/tt1667355/

# 452
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Последен ден за номинации във Филм на годината

# 453
  • в морето до колене
И за номинации за филмови малини също.

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 17:05 от мячик

# 454
Leya знам го, но още не мога да се насиля да го гледам.

Е, стига де защо така бързате? Аз тъкмо набирам скорост с филмите на 2015.  Embarassed

# 455
  • София
Leya знам го, но още не мога да се насиля да го гледам.

Много е тежък филмът точно защото пресъздава буквално реалната история. А актрисата е страхотна.
Беше отслабнала неузнаваемо в края на историята. Пълен реализъм.

# 456
  • В царството на игрите:)
Причиних си "Датчанката".... , но не можех да не го оценя Rolling Eyes През цялото време си мислех, че няма да го догледам, но в крайна сметка не можах да го спра. Брилянтна игра, но не знам защо изпитвам физическа /дори!!!/ непоносимост към този Еди Редмейн. Така се чувствах докато гледах и "Теория на всичко". Той не е виновен човека, ама и ролите са му едни такива брутални ....Така или иначе го изгледах...Останах с едно такова особено чувство на объркване... А пък и в този филм актрисата, която играеше съпругата му беше чаровница, както и в "Теория на всичко". Явно му върви Mr. Green

# 457
  • Ænima/Albuquerque
Много е тежък филмът точно защото пресъздава буквално реалната история. А актрисата е страхотна.
Беше отслабнала неузнаваемо в края на историята. Пълен реализъм.

Брутален филм, наистина.  Confused

Снощи гледах The Benefactor и Regression. Не съм сигурна какво да кажа за тях.

The Benefactor започна супер обещаващо, напрежението се покачваше плавно и в един момент очаквах експлозия, но не се получиха така нещата... Ричърд Гиър направи фантастична роля, чак не мога да повярвам, че го казвам.  hahaha
А, Regression... я, по-добре не го гледайте.  Tired

# 458
А пък и в този филм актрисата, която играеше съпругата му беше чаровница, както и в "Теория на всичко". Явно му върви Mr. Green
Мен ако питаш, на мацките им върви Mr. Green

# 459
  • В царството на игрите:)
А пък и в този филм актрисата, която играеше съпругата му беше чаровница, както и в "Теория на всичко". Явно му върви Mr. Green
Мен ако питаш, на мацките им върви Mr. Green
Сигурно и това е вярно, но аз имам нЕкакъв проблем с тоз човек Mr. Green

# 460
Рекламирайте си по-рано темите за филм на годината и малините. Изпуснах ги да му се не види  Crossing Arms
(По стар български обичай, всички незнайно защо оставяме работата все за в последния момент  Whistling)

# 461
Прощавай, но аз не съм виновна за вашите пропуски. Преди месец пуснах линк тук към номинационната тема, още с излизането и. Пуснах и вчера на финалната права. Всеки ден да минавам с линка ли, че да няма недоволни?

# 462
Аз линковете и напомнянията ги видях, но тази година не проявявам интерес. Нито ми се номинира, нито ми се чете за победители и победени. Гледам си филмите и толкоз.  Grinning

# 463

На мен също ми хареса този филм, адски добро актьорско изпълнение.
Изгледах го след като прочетох книгата, по която е направрен Room.

Иначе ми се иска да похваля Das letzte Schweigen (2010), който почти случайно изгледах - много интелигентен, психологически трилър, изигран и зансет красиво и умно. (Изобщо нещо немските филми ме кефят напоследък.)

Гледах и Never Let Me Go, но той май няма нужда нито то препоръки, нито от обсъждане повече. Само да споделя, че всичко по отношение на него ми хареса, намирам го за едно съвършено парченце кино. Heart Eyes

# 464
  • В светлината на слънцето
Да кажа една добра дума за "Часът на героите" - http://www.imdb.com/title/tt2025690/
Много силна история, заснета и изиграна чудесно. Не е филмът на филмите, но е филм, който ти остава в мислите. Гневът на природата обаче трябва да се види на кино, не е за домашно гледане. Peace

Общи условия

Активация на акаунт