MAC & Sephora - 34 тема

• 97 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София
densi, откъде поръча Герлена.
Хич не си падам по сини нокти, но много ме заинтригувахте с този Шанел...не съм виждала магазин отвътре от два месеца,нямам търпение да си купя вече нещо Crazy
утре чакам шампоана и маска за обем на Ливинг пруф-а, но моята перушина не е критерий за нищо. На мен нищо не ми понася, така че няма да се изказвам.

# 451
  • София
И мен ме запалихте с този син лак Шанел, тъй като традиционно обожавам малки сини нокти във всякакви студени нюанси.Обикновено ходя на маникюр и ползвам лаковете,които се предлагат там,но от всичко видяно в нета - наистина няма друг такъв цвят.След щателно проверяване се оказа,че никъде го няма в София - бил силно лимитиран.

# 452
densi, откъде поръча Герлена.
Хич не си падам по сини нокти, но много ме заинтригувахте с този Шанел...не съм виждала магазин отвътре от два месеца,нямам търпение да си купя вече нещо Crazy
утре чакам шампоана и маска за обем на Ливинг пруф-а, но моята перушина не е критерий за нищо. На мен нищо не ми понася, така че няма да се изказвам.
От FU заредени са там. Hug bouquet

А няма го и бил силно лимитиран завчера видях и в Сефора и в Прити шоп Дъ Мол и имаше бройки. Досега нямаше никакъв интерес към него или много слаб. Peace
Обаждай се и питай.

Аз си взех традиционно моя от Лерото, но беше само една бройка наистина.

# 453
  • Belgium

А защо, изкажи се, на мен ще ми е интересно  Laughing

# 454
  • София
А няма го и бил силно лимитиран завчера видях и в Сефора и в Прити шоп Дъ Мол и имаше бройки. Досега нямаше никакъв интерес към него или много слаб. Peace
Обаждай се и питай.

Аз си взех традиционно моя от Лерото, но беше само една бройка наистина.

Звънях разбира се, но навсякъде беше свършил,а от вносителите ми казаха,че били по 2 бройки на магазин.Аз се уредих,но ако някой търси, казаха евентуално в четвъртък в Сефора или онлайн.
По обяд го имаше във ФЮ.

# 455
  • София
Пастелите на Ланком в тази малка метална кутийка с квадратчета ли са? Аз се чудих какво то-точно е това  Blush
Надявам се от Сефора да ни зарадват с намаления около 8-ми март, купуват ми се нови неща  smile3508
Може ли линк на тези пастели на Ланком.

# 456
# 457
# 458

Момичета, Фламинго колекцията нали още не е идвала при нас?  Thinking

# 459
  • гр. София
Не, и до колкото разбрах нямало да идва, но питай пак.

# 460
Еее, точно това ако не дойде се излагат  Confused Ружовете са жестоки

# 461
На мен и червилата и глосовете ми допадат много...много подходяща за пролетта коекция,дано дойде.

# 462

Да, и от червилата харесах 2. Изобщо цялата колекция е много добра и има голям избор от пролетни и весели цветове  Heart Eyes

# 463
  • Бургас
Днес пак съм с пастелите , Дени с номер  9 върху мат. бронзър жестоко е  Heart Eyes . Всеки ден ги ползвам  Hug .Не е тук мястото, но шампоана за обем на Ливинг прууф е добър, много ми хареса . Придава обем , плътност както и блясък, точно както са го описали .

# 464
  • София
Колко струваха празните палитри на мак ?

Общи условия

Активация на акаунт