MAC & Sephora - 34 тема

• 96 880
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Шоколадче, напиши в Гугъл марката и после lip and cheek oil и ще ти излезе. Отвори техния сайт, че в Сефора има много малко цветове.
Не мога да слагам линкове през този телефон. Mr. Green

# 691
В mac the mall има ли хайлайтъра soft and gentle и на каква цена е?

# 692
  • гр. София
Мерси.  bouquet

В mac the mall има ли хайлайтъра soft and gentle и на каква цена е?

Би трябвало да го има. На първа страница има телефон на магазина. Може да се обадиш да питаш за наличност и цена.

# 693
Момичета, много ви благодаря за съветите, взех си една шоколадова палитра на Too Faced и база за очи, но нали съм си руса, сутринта забравих преди сенките да я сложа  Laughing но и без нея съм много впечатлена  Hug
Сега ми кажете откъде мога да си поръчам онлайн пудрите им за контуриране? В Сефора са изчерапни, а не ми се чака следващо зареждане?

# 694
  • гр. София
Честити! Коя база и кой Шоколад взе? Обади ли се да питаш в Сефора Парадайс?  newsm78

# 695
http://www.sephora.com/shadow-insurance-P202625
http://www.sephora.com/the-chocolate-bar-eye-palette-P384402?skuId=1578012
Тези Grinning
Аз бях в Парадайс. Утре ще се обадя в другия мол, но се съмнявам, че има.

# 696
  • гр. София
Супер. Да, пробвай там.

# 697
Shokoladche, намери ли маслото? Ето линк за всеки случай. Simple Smile
http://www.josiemarancosmetics.com/argan-infinity-lip-and-cheek- … html#.Vt_odZwrLIU

# 698
  • гр. София
Намерих, мерси.  Hug

# 699
Лакирах се и аз онази вечер със синия Шанел на един пласт с два пласта бързосъхнещ топ лак отгоре. Малките балончета са като ефект. Mr. Green
Е не ми харесва този лак. Нито цвят, нито ефект, нито нанасяне, нито четка, нито нищо. Купих го колекционерската и няма да го ползвам.

# 700
  • София
Една позната, която явно е доста запалена по лаковете каза че балончетата изглеждали като ефект, защото топа ги е загладил, но те пак се виждат под него като нюанс Joy На мен не ми е пролетен този лак. Crazy

# 701
Аз пък никакви балончета нямам, просто трудно го нанасям.
Денси, ти си ми като пътеводна светлина в този подфорум. Знам, че всичко, което не ти харесва, на мен ще ми хареса и обратно. Hug

# 702
  • Belgium
Чуден си е лакът, нямам ни балон, ни дявол  Heart Eyes

Ето снимков материал за доказателство. Не съм успяла да хвана и наполовина прелестта на цвета, но показва нанасянето:

П.П. Тук лакът е на 5 дена  Crazy

# 703
И при мен повече няма никакви балончета, след като преустанових разклащането на шишенцето.
Този път от към трайност съм повече от доволна от Chanel Heart Eyes Четвърти ден го нося, което за мен е безумен рекорд. Отделно забелязвам супер много хора как ме гледат в ръцете и ми е много гот  Mr. Green

# 704
  • София
Аз пак да помоля да ми препоръчате продукт,който да е с озаряващ ефект,лек главно за прикриване на пори и освежаване на тена.Фдт или пудра ,метеорити си имам.

Общи условия

Активация на акаунт