MAC & Sephora - 34 тема

• 96 886
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
На мен не знам дали ми се е паднала по случайност най-гадната четка на лак, която съм виждала или Chanel са ги сменили  Rolling Eyes Когато се лакирах с тестера в магазина не беше такава.
Първото ми истинско лакиране със Sunrise Trip в къщи беше кошмар.
Едната ръка също стана цялата на балони и отделно втория пласт стана безумно дебел.

При второто лакиране реших да не разклащам изобщо шишенцето и нанесох само един равномерен пласт. Смятам да го нося вече само така. А и цветът е по-лилав, когато е само на един пласт.

Аз след първото лакиране писах тук същото и питах дали само аз имам този проблем. Вторият път се справих прилично и то на два слоя. За втория гледах да взема максимално количество продукт от шишенцето и поне при мен номерът проработи. Само дето като слагах топ-лак пак ми се разтягаха ръбчетата, явно трябва да чакам напълно да изсъхне лакът преди него.
Вярно че за по-лилав цвят може да се нанесе само на един слой, но не ми се получава равномерно. Ще пробвам без разклащане.

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 20:55 от Анонимен

# 676
  • София
Дами,някоя от вас пробвала ли е под Sunrise trip да сложи един пласт друг цвят? Като го вземах в магазина, консултантката ми каза,че ако се сложи първи слой оранжев и над него Sunrise trip ставало още по-хубав цвят.
Аз не се лакирам сама, носих лака в салона, където ходя от години и съм абсолютно убедена в професионализма на маникюристките, та моята ми каза също,че четката е меко казано отвратителна,но пък лака е  впечатлително-разкошен за мен Heart Eyes!

# 677
Аз не бих развалила цвета с никакъв друг. На някои консултанти трябва да им забранят да говорят, може би на повечето. Един левент, който ми продаде лака ми каза, че бил черен, но на дневна светлина с червени или леко сини отенъци. Много убедително разказваше с елементи на театрален етюд. Crazy

# 678
  • Belgium
Дам четката на Sunrise Strip е отвратителна, моята даже е леко назъбена по края.  Crossing Arms

Но заради цвета съм готова да изтърпя всичко  Heart Eyes

# 679
  • София
5 часа след сеша, балоните се подадоха под него  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Направо ме амбицира за следващото лакиране този лак! Laughing

# 680
Момичета, които сте със суха кожа, каква основа за грим използвате или пък хидратиращ крем?

След няколкомесечно лечение кожата ми се изсуши доста и в момента направо не позволява нормално поставяне на фон дьо тен, стои ужасно. А тъкмо ми дойде музата пак да се гримирам...  Mr. Green

# 681
  • гр. София
Ивана, пробвай да слагаш капка бюти олио към ФДТ. Иначе аз ползвам Коконът праймъра на Марк Джейкъбс когато усетя че кожата ми е по-суха от обичайното сухо, през останалото време ползвам праймъра на Бека.
МУФЕ също имат хидратиращ, поискай си мостричка да го пробваш.

Като козметика преминах на Джоузи Марин - вечер използвам измиващо олио, чисто арганово мляко, арганово олио и крем с чисто арганово масло от нейната серия и един ретинолов серум на Питър Томас Руут. Сутрин използвам други продукти ( синята пяна на Глем Глоу, колагеновия серум и олиото на Оле Хенриксен и за момента един крем на МАС ), че нощните бавничко попиват. Иначе и аз съм в издирване на перфектния крем за през деня.

В Lush имат една страхотна маска за лице за суха кожа. Пробвай я.

# 682

Като козметика преминах на Джоузи Марин -

Аз съв влюбена в олиото за устни и скули. Като приключа запасите от бяла козметика мисля да пробвам продукти на марката, макар че тук лятото не ми трябва никаква бяла козметика освен нещо с висок фактор, ако може 300.  Laughing

# 683
  • гр. София
Кое е това олио? Може ли линк?  Mr. Green

# 684
Аз съм със суха кожа и харесвам базата с частички на Ив Сен Лоран.Друга,която харесвам е Оригиналната на Bare Minerals.Но под крема задължително слагам олиото за дехидратирана кожа на Кларан  bouquet

# 685
  • Пловдив
Каква му е идеята на олиото за устни,много зарибяващо ми звучи  Flutter И аз да помоля да линк bouquet

# 686
Забравих да ви благодаря за отговорите за избор на руж, когато се колебаех, между пролетните Диор и Шанел.
Сега, ако може да ме насочите има ли останал ружът на Шанел някъде в София?  bouquet
И аз купих лакът на Шанел, мъжът ми каза, че е като мастило, аз още не съм го носила.
В Бюти също има -30% на Есте Лаудер, оттам си купих спирала, защото я нямаше в бутика им.

# 687
  • София
В Сефора в Дъ Мол имаше една бройка в неделя от пролетния руж на Шанел. Най-добре е да звъннеш по телефона на удобен за теб магазин Simple Smile

# 688
  • Canada
Кое е това олио? Може ли линк?  Mr. Green

За това олио мисля, че говори Чек  Flutter

А на мен този руж ми е абсолютен фаворит за лятото  Heart Eyes

Имам кремообразни на МУФЕ и Шанел... ами ряпа да ядат  Mr. Green

# 689
  • гр. София
Може да пробвам по-натам. Засега съм доволна от всички 6 продукта на марката, които имам.

Общи условия

Активация на акаунт