MAC & Sephora - 34 тема

• 96 894
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
От самото начало базата на Диор не ми вдъхваше доверие и за това на бързо я подминах. Сега за едни Никс върши работа за други не, е при мен върши . Не ползвам бази всеки ден , дори и за лице -там пък рядко( залагам на добър фдт, принципно ) .
DIORBLUSH SCULPT и на мен ми допаднаха , финни  , добри цветове за контур (топли и студени).
Обаче съм се ориентирала към МУФЕ новите палитри PRO SCULPTING PALETTE

# 661
Четките на Диор са страшно добри. Heart Eyes
Аз имам от новите палитри на МУФЕ, но не съм я пробвала още.

# 662
  • Belgium
Аз продължавам да съм си много доволна от базата за сенки на ArtDeco и хич и не поглеждам друга  Laughing

# 663
В Прити Шоп и Сефор какви са намаленията?

# 664

Пейнт Пот имам само един (Quite Natural) и го ползвам за сенки или за попълване на вежди, но трудно мога да си представя, че може да играе ролята на база. Не знам, може при различните цветове консистенцията да е различна, въпреки че за този цвят съм чела, че е по-суха от останалите.   Peace

Да, различни са им и финишите и начина по който седят на клепачите. Painterly и Soft Ochre седят безупречно на моите клепачи и са ми най-любимите бази от всички, които съм пробвала до сега.
За мен лично голям плюс е, че ми фиксират и веждите. Тоест трябва ми супер матова и трайна база върху която да ги нарисувам, и това става само с пейт пот-а.
Винаги седят гладко, матово и не се събират, размазват или каквото и да било друго.
Но примерно с един Rubenesque нещата са съвсем различни.

# 665
 Mac имат ли някакво намаление?

# 666
  • гр. София
Mac имат ли някакво намаление?

В момента не и ако има случайно утре все още не е обявено.

# 667
  • Бургас
densi ще чакам за отзиви (МУФЕ) Wink
Вече съм края на работния ден и сенките ми са безупречни над пайтпота Wink

# 668
Добре, Веси! Трябва да взема да ги пробвам, но понеже са кремообразни все не мога да се наканя. Ако е сухо хоп-троп с четка и сефтосам, а това е красиво как да го напипам?!

# 669
Аз продължавам да съм си много доволна от базата за сенки на ArtDeco и хич и не поглеждам друга  Laughing

Тази база си остана единствената от опитаните от мен, която ми е харесала и си я използвах докрай, само че не знам защо след това започнах да пробвам нови.

# 670
  • София
Вчера си взех Sunrise Trip лака на Шанел и ми стана на най-грозните и мноогобройни балончета, които някога съм виждала на едната ръка. На другата бива. Сеш Вит ги заглади почти, но първото ползване ми беше ужасно разочарование. А не е като да не мога да се лакирам сама...

# 671
  • Belgium
Илли, търпение, лакът си е труден за нанасяне.  Laughing

При всяко следващо лакиране аз успявам да се справя все по-добре с него, така че  явно си иска практика. Нямам нито балони, нито черти, дори почнах да го нанасям на по-тънък слой.

Ако се сетя утре ще пусна снимка на моите нокти.

# 672
  • София
Да, ще съм търпелива  Twisted Evil Hug

Много ми хареса как стоеше след първия слой. Другият път ще го нанеса така- като полупрозрачно мастило.

# 673
Ау аз мислех тази вечер да се лакирам с него, обаче ако ми създава проблеми нямам нерви да се разправям с него.

# 674
На мен не знам дали ми се е паднала по случайност най-гадната четка на лак, която съм виждала или Chanel са ги сменили  Rolling Eyes Когато се лакирах с тестера в магазина не беше такава.
Първото ми истинско лакиране със Sunrise Trip в къщи беше кошмар.
Едната ръка също стана цялата на балони и отделно втория пласт стана безумно дебел.

При второто лакиране реших да не разклащам изобщо шишенцето и нанесох само един равномерен пласт. Смятам да го нося вече само така. А и цветът е по-лилав, когато е само на един пласт.

Общи условия

Активация на акаунт