MAC & Sephora - 34 тема

• 96 896
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
По-скоро ме интересува сенките да издържат върху очите ми без да се размазват и изтриват. Имам няколко палитри купувани от обикновени магазинчета и понеже скоро реших, че искам да се гримирам, установих, че са за кофата Laughing Сега искам да си купя по-хубава палитра.

Аз също препоръчвам шоколадовите палитри на Too Faced, пред тези на UD.
Цената и на трите е 88лв. Изключително добро съотношени цена/качество.
Ако искаш сенките ти да издържат перфектно цял ден, задължително си вземи и хубава база за сенки  Peace

# 646
По-скоро ме интересува сенките да издържат върху очите ми без да се размазват и изтриват. Имам няколко палитри купувани от обикновени магазинчета и понеже скоро реших, че искам да се гримирам, установих, че са за кофата Laughing Сега искам да си купя по-хубава палитра.

Аз също препоръчвам шоколадовите палитри на Too Faced, пред тези на UD.
Цената и на трите е 88лв. Изключително добро съотношени цена/качество.
Ако искаш сенките ти да издържат перфектно цял ден, задължително си вземи и хубава база за сенки  Peace
Например коя Mr. Green Само на очите ли се слага, понеже съм с мазна кожа и не искам допълнително да я товаря. 

# 647
Има много различни видове: примерно МАC Paint Pot, MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base, UD Primer Potion, TF Shadow Insurance и тн.
Слага се само на клепачите, до веждите. Ако искаш перфектни сенки, силна пигментация и никакво събиране или размазване този продукт е задължителен.

# 648
Има много различни видове: примерно МАC Paint Pot, MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base, UD Primer Potion, TF Shadow Insurance и тн.
Слага се само на клепачите, до веждите. Ако искаш перфектни сенки, силна пигментация и никакво събиране или размазване този продукт е задължителен.
Благодаря  Hug
Предполагам дълго ще досаждам в тази тема с малоумни въпроси Embarassed

# 649
Няма проблем, той форума нали е за това  yes
Не се сещам дали имам за базата на UD ревю в блога, но ако искаш да прочетеш повече за paint pot-a базите, ето малко инфо: http://www.makeupgalaxy.com/2015/07/macmonday-pro-longwear-paint-pot-soft.html

# 650
  • гр. София
Аз ти препоръчвам MAC Prep + Prime 24-hour extend eye base. Слага се съвсем малко на плепача, колкото връхчето на игличка.

Погледни и базите на МУФЕ за лице. Мисля, че имаха за мазна кожа, така и ФДТ ти ще се задържи повече и няма да лъснеш бързо.

# 651
Много сте мили, наистина. Благодаря ви.
Аз съм пробвала с няколко бази за грим, но кожата ми става още по-мазна с тях.
МУФЕ ? roll: Май не знам какво е. Сега ще проверя.
За очите ще си взема още днес.  Hug

# 652
  • гр. София
MUFE = Make up forever ( предлага се в Сефора ), вземи си мостра.

# 653
  • в 1001-та нощ
Аз също напоследък ползвам само 24-часовата на МАС  Peace

# 654
  • Бургас
, но в Бургас един път годишно имаме 20 % off Шанел.

deadly_vesi, къде е това намаление?
ТЦ Трия  магазин Парадокс за черния петък имаше на всичко 20% .

Сенките на Тоо Faced са с добро качество, не сами най най- любимите , но са издръжливи и без база. Тяхната база е добра, но ми се струва скъпа т.е.  може да се намери и по- бюджетен вариант със същото качество . Пейнпотовете не мисля, че са идеални за мазен клепач, днес  съм моя но отгоре имам сянка на Бърбъри , а тя е бетон  Heart Eyes . Когато ми се налага супер издръжлива база за сенки смесвам пейпот+ базата на ТФ или с Никс .

# 655
И аз харесвам много сенките на ТФ, чудесни са. Препоръчвам винаги палитрите Шоколади и моите приятелки, които не са запалени по грим и търсят само еда палитра примерно също ги харесаха.

# 656
Пейнпотовете не мисля, че са идеални за мазен клепач, днес  съм моя но отгоре имам сянка на Бърбъри , а тя е бетон  Heart Eyes . Когато ми се налага супер издръжлива база за сенки смесвам пейпот+ базата на ТФ или с Никс .

Аз така и не разбрах защо е така харесвана базата на Никс, моята след няколко ползвания я хвърлих в едно чекмедже и след време замина в кофата. Пейнт Пот имам само един (Quite Natural) и го ползвам за сенки или за попълване на вежди, но трудно мога да си представя, че може да играе ролята на база. Не знам, може при различните цветове консистенцията да е различна, въпреки че за този цвят съм чела, че е по-суха от останалите. А след разочарованието с диорската база се отказах напълно да ползвам бази и не мисля, че изобщо са нужен продукт, но всеки си знае.  Peace

# 657
  • гр. София
Check Please, аз също не мога да ползвам Пейн Пот ( Пейнтърли ) като база на гол клепач ( събира ми се ), но го ползвам над 24 часовата, да ми покрие веничките и така е бетон.

# 658
Моята диорска база също не свърши никаква работа: трудно ми е да повярвам как Диор са сътворили подобен неуспешен продукт, пред който вероятно и най-евтините дрогерийни марки биха били нива напред. Имам paint pot: не държи особено сенките, макар и да е идея по-добре от диорския продукт; ползвам го, защото все пак е по-добре с него, отколкото без никаква база, и защото е подходящ за ежедневна употреба - не изсушава клепача, не сбръчква кожата, щадящ е.

Имам и базата на УД (класическата): мислех да се разделям с нея тъкмо защото правеше горните поражения; след 2-3 последователни носения клепачът ми се сбръчкваше, толкова е силна и изсушаваща. Обаче не я изхвърлих, защото за специални поводи, когато гримът не трябва да мърда, е незаменима. Това е единствената база, която държи сенките безупречни в продължение на цял ден, че и часове отгоре; сенките с нея не се събират в гънките на клепача независимо колко е топло времето, независимо от часовете носене; абсолютен бетон. Но трябва да се внимава с нея и да се ползва рядко.

# 659
Заинтригувахте ме с тази 24-часова база.  Laughing

Аз искам да изразя възхитата си от новите ружове на Диор. Хайлайтерът е толкова фин, деликатен и красив, че очи не мога да откъсна.  Grinning Отделно и че начинът, по който са разположени цветовете в опаковката позволява с едно минаване с четка да се нанесат едновремено и ружът, и хайлайтерът точно по местата им. Със скосената четка на Диор (която се оказа прекрасна) става просто перфектно. Аз взех кораловия, но любителите на контурирането може би ще харесат много двата кафеви цвята.

Аглая, аз имам чувство, че моята база нещо не беше наред. Първо, че беше толкова твърда, че ми е трудно да повярвам, че такава трябва да е консистенцията. Чоплех малки парченца от нея с пръст, разтривах докато омекне и нанасях с пръси направо, но понеже се гримирам на увеличително огледало, виждах, че винаги оставаха малки топчета по клепача, които нямаха махане. На всичкото отгоре, както беше суха базата и аз имам сух клепач, това чудо някак успяваше да се събере в сгъвката на клепача. За добро разнасяне и блендване на сенки отгоре, и дума не можеше да става.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт