MAC & Sephora - 34 тема

• 96 905
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! В петък една консултантка в Сефора ме изненада, че щяло да има 30% намаление на Clarins.  Не запомних обаче за кои дати става въпрос. Някой има ли инфо?  bouquet

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 14:20 от Holly Pink

# 631
  • София
Моля Ви, пишете достоверна инфорнация! В Сефора ИМА 30% намаление на Clarins.
Там няма намалението на продуктите на Клиник и ЕЛ.

# 632
Като за начинаеща, може ли да ми препоръчате палитра сенки за очи?
В Sephora има ли палитра Naked?

Urban Decay не се предлагат в България.

Аз ти препоръчвам да си избереш някоя от Шоколадовите палитри на Too Faced.
Благодаря за отговора.
Аз мога да си поръчам палитра на Urban Decay от feelunique, според теб коя е палитра е по-добра за начинаеща. Каква е цената на Too Faced?
Няма да използвам ярки цветове.
И също да попитам, да ми препоръчате коректор за заличаване на пъпки, Смених доста продукти напоследък и кожата ми направи реакция и в момента е някакъв ад, зоната зад челюстта, под ушите ми е цялата в пъпки. просто не съм на себе си. ooooh!

# 633
Ел, моя е грешката, че прочетох Clinique от телефона  Peace

# 634
  • гр. София
Аз не съм фен на палитрите със сенки на UD. Харесвам само Vice 4 и колаборацията с Гуен Стефани.
За Шоколадите ми се върти цена около 88 лева, но не съм сигурна.

А за пъпките бих те посъветвала да ти отпочине кожата от продукти ако смяташ, че е от тях.

# 635
Ок, значи утре ще отида на място. (само в Sephora, нали?  Embarassed)
Не мога да се появя на работа така, просто сега по метода на изключването трябва да установя от кой продукт е.
И също исках да питам дали имате мнение за пудрата на Benefit Hoola, става ли за леко контуриране? Или може би някоя от бронзиращите пудри на Estee Lauder?

# 636
  • гр. София
Да, в Сефора. Преди седмица в Сефора видях, че са презаредили контуриращия сет на Too Faced. Погледни го.

# 637
Да, в Сефора. Преди седмица в Сефора видях, че са презаредили контуриращия сет на Too Faced. Погледни го.
Благодаря  Hug

# 638
  • Стара Загора
Като за начинаеща, може ли да ми препоръчате палитра сенки за очи?
В Sephora има ли палитра Naked?

Urban Decay не се предлагат в България.

Аз ти препоръчвам да си избереш някоя от Шоколадовите палитри на Too Faced.
Благодаря за отговора.
Аз мога да си поръчам палитра на Urban Decay от feelunique, според теб коя е палитра е по-добра за начинаеща. Каква е цената на Too Faced?
Няма да използвам ярки цветове.
И също да попитам, да ми препоръчате коректор за заличаване на пъпки, Смених доста продукти напоследък и кожата ми направи реакция и в момента е някакъв ад, зоната зад челюстта, под ушите ми е цялата в пъпки. просто не съм на себе си. ooooh!

По-добре си вземи палитра на Makeup Revolution щом си начинаеща. Цветовете са 1:1 с тези на Naked.

# 639
  • Пловдив
Макарон,Pepina , благодаря ви момичета!
До утре ще го мисля,че във вторник приключва намалението. Hug
Ще взема или него или ББ им..
 Hug

# 640
По-скоро ме интересува сенките да издържат върху очите ми без да се размазват и изтриват. Имам няколко палитри купувани от обикновени магазинчета и понеже скоро реших, че искам да се гримирам, установих, че са за кофата Laughing Сега искам да си купя по-хубава палитра.

Аз имам ВВ на Misha и не съм впечатлена. Поръчвала съм си го от ebay ако има значение. Но може би е до кожа, моята е проблемна, с петна, склонна към акне и така и не се спогодих с нито един BB или CC.
Само един СС крем на Hera долу горе ми беше ок.

# 641
  • Бургас
Аз съм от феновете на балсама на Шанел , имам супер чувствителни и сухи устни и определено спасява положението . Не защото е Шанел разбира се (не робувам на марки), но балсама за моите устни е повече от прекрасен отново като неговата цена  Mr. Green , но в Бургас един път годишно имаме 20 % off Шанел.
Възползвах се от намалението на ЕЛ Клиник и Кларанс -взех новия Pep- start eye cream на Клиник и към покупките имаше подаръци  Shocked .
Също разглеждайки новото списание на Дъглас видях червилата МЧР на Герлен- 60лв, както и новата цена на фдт Туш Екла  100лв (айде няма нужда).

# 642
  • Велико Търново
alvelina , аз съм доволна от палитрите на УД - имам Нейкид 2 и 3, цветовете са много мой тип, не прекалено крещящи, добре са пигментирани и с база на клепача ми издържат цял ден/имам сенки и от дрогерийния клас, някои от тях дори и с база се събират в сгъвката или избледняват - такива проблеми нямам с Нейкид, много ги харесвам и ползвам вече години.

# 643
Аз съм от недоволните от Нейкид.

# 644
, но в Бургас един път годишно имаме 20 % off Шанел.

deadly_vesi, къде е това намаление?

Общи условия

Активация на акаунт