MAC & Sephora - 34 тема

• 96 909
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета, открих тези дупликати на УД:

http://myeyeshadowconsultant.com/2013/04/03/dupes-urban-decay-na … d-basics-palette/

Интересуват ме най-вече Blanc Type и Wedge, дали ги има в магазините в България? И какви са цените на единичните сенки? Имам Бейсик 2, но като качество и трайност не мисля, че си заслужават, може би тези ще са по-добри?

# 616
Имат ги. Blanc type е страхотна сянка със супер пигментация  Heart Eyes  Рефилите са 27 лв.
Лично за мен сенките на МАС са в пъти по-добри от УД  Peace

# 617
Информативно да ви кажа ако не знаете,че и в инстаграм има такава страница с дуплики на повечето марки, казва се dupethat  Hug

# 618

Аз съм вече трети месец с балсама на Шанел и не съм доволна. Може да поддържа състоянието на нормални устни, но не и да се бори дори и с лека сухота  Peace Диорският е малко по-добър.

Elle-même, кой балсам е по-приятен на вкус? Диор или Шанел?

# 619
  • София
Имат ги. Blanc type е страхотна сянка със супер пигментация  Heart Eyes  Рефилите са 27 лв.
Лично за мен сенките на МАС са в пъти по-добри от УД  Peace

bouquet Мерси, Жаки, а като трайност как са сенките на МАС, до сега не съм ползвала?

# 620
Благодаря ,Илли bouquet

# 621
Здравейте, дами.  Hug Имам въпрос към вас и той е ... Предложете ми нещо за коса т.е за термозащита и стилизиране?  Hug Hug Ще съм Ви благодарна

# 622
  • Berlin
Попитай в съответната тема, макар че на така поставен въпрос със сигурност няма да ти отговорят. Simple Smile

# 623
  • Пловдив
Момичета,моля ви ,дайте мнение за глобалната защита на Ести/е/ която се адаптира към кожата като цвят Praynig
Интересува ме дали при целодневно носене оставя мазен филм по кожата. Нямам нищо на марката и се надявам за съвет Hug

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 09:24 от armira

# 624
  • София
Момичета,моля ви ,дайте мнение за глобалната защита на Ести/е/ която се адаптира към кожата като цвят Praynig
Интересува ме дали при целодневно носене оставя мазен филм по кожата. Нямам нищо на марката и се надявам за съвет Hug

Аз съм много доволна от Revitalizing Supreme CC Cream.

Кожата ми е комбинирана. Крема придава леко сочен вид, но аз почти винаги ползвам метеорити или бялата путра на Сефора. От всичко изпробвано до сега с този СС крем кожата ми се чувства най-добре. Единствения минус е ниския защитен фактор 10 и цената (115 лв.) Confused

# 625
Като за начинаеща, може ли да ми препоръчате палитра сенки за очи?
В Sephora има ли палитра Naked?

# 626
Sephora няма ли да пуснат нещо специално за 8ми март? В Pretty Shop нищо ли не казват за намаление? Whistling
Аз си чакам с нетърпение Фламингото на MAC. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 11:41 от Candy_girl

# 627

На мен ми беше добре, но имай предвид, че не е за мазни кожи. Аз съм със суха (по-скоро дехидратирана) кожа зимата и тогава го носех. Лятото, когато ми е нормална, го избягвах.

Лекичък е кремът, мирише добре, изравнява тена и попива приятно. Аз съм с относително светла кожа на лицето, обикновно ползвам най-светлия цвят ФДТ (за Шанел примерно 010 или 012), и когато нанеса адаптиращия се крем на Ести, първоначално изглежда добре. След малко време обаче оксидира и започва да оранжевее и кафенее на места (особено около долната челюст, ако нещо не съм разнесла добре, но и цялостно потъмнява тена), което ме отказа да го ползвам и го подарих на свекърва ми. Тя пък го даде на майка, която май така си го държи без да го ползва. Като цяло, за мен е сред по-малко успешните продукти на марката.

И последно - продава се в мънички travel size тубички, ако си се спряла на него, вземи си такава да пробваш.

# 628
Здравейте! В петък една консултантка в Сефора ме изненада, че щяло да има 30% намаление на Clarins.  Не запомних обаче за кои дати става въпрос. Някой има ли инфо?  bouquet

# 629
  • гр. София
Като за начинаеща, може ли да ми препоръчате палитра сенки за очи?
В Sephora има ли палитра Naked?

Urban Decay не се предлагат в България.

Аз ти препоръчвам да си избереш някоя от Шоколадовите палитри на Too Faced.

Общи условия

Активация на акаунт