MAC & Sephora - 34 тема

• 97 803
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
При мен ефектът от СС крема много зависи от приложеното количество. При повечко - стои, каот блажна боя, при по-малко - хем сочно, хем пудрено Simple Smile

Като чета за новия ФДТ - допускам, че пак количеството е от значение за крайния ефект и удовлетворението Simple Smile

# 391
Аз съм със смесена кожа и двете версии- старата и новата на СС-то, ми пасват идеално.
И аз съм така даже моята си е по-мазна. Peace
Слагам много малко продукт аз. Нанасям или с четката ми на Диор или с бюти блендър.

# 392
Знаете ли дали са заредени някъде двуфазното цветно олио за устни / JUICY SHAKER-ите на Ланком ?  #Crazy Embarassed

# 393
  • гр. София
Мисля че ги рекламираха на ФБ страницата на БЗ/Доуглас.  Peace

# 394
тъкмо погледнах, да  Hug дано ги заредят по-скоро  Party Heart Eyes

# 395
Да, и в Сефора в Дъ Мол беше почти изчерпана в събота.

Взех едно червило уж от пролетната колекция,но съм почти убедена,че цветът си е "постоянен".Яд ме е ,че не взех един глос,който май наистина си е лимитиран,при положение,че червилото можех да го купя по всяко време. Whistling Но от друг страна не вярвам да слагат при пролетнат колекция продукти,които не са от нея?  Thinking

# 396
Тези празни палети дали ги има в нашите магазини на MAC?

# 397
  • София
Има ги, да.

# 398
Благодаря, Ел  Hug

# 399
Пробвах днес най-после и аз на Chanel всичко от LA  колекцията и наистина бурканчетата са жестоки! Синьото е просто трепач, молива също ❤ Уникален нюанс и звезден блясък. Петролено-зеленото също е много красиво.
Фдт-ните Le Beiges ме изненадаха много приятно. Фантастична текстура, красиво и стилно шишенце и голям избор от нюанси. Номер 10 дори за моята кожа е супер. Обаче се усеща че си е фдт за нормална към суха кожа. Има го това типично кадифено и подхранващо усещане, все едно човек си нанася луксозна грижа върху кожата.

Пробвах и най-после Poison Girl. Лично за мен не носи класата на предишните отрови, но въпреки това не е лош парфюм. Началото е малко странно, но след 10-15 мин започва да напомня на Хипнотик и става все е по-загадъчен и закачлив аромат. Ако сте яли сладоледена Амарено мелба точно на това ми напомня като сладост. Ванилията също е хубава...типично сладкарска като в лимонови къпкейкс или на нещо току що опечено, сладко и ароматно ☺

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 17:19 от Жаки°

# 400

Не препоръчвам никак двойните палитри. Тези, които се отварят от двете страни, имат прозрачна преграда по средата и може да се лепят рефили от двете страни. Хубаво че могат, но рефилите, които при затваряне на кутията остават с дъното нагоре се ронят, дори чупят, просто защото понякога падат. Как не ми дойде на ум преди да купя това чудо, че е много тъпа идеята, не знам.

Някой има ли вече по-трайни впечатления от лака Sunrise Trip? Аз такъв лак съм нямала. Като изключим проблемите с нанасянето (за които четох и на други места), по-траен лак не съм имала. Осми ден не мърда, и то никак. Днес вече реших, че му е време да го сменям и преди да почна да го трия реших да изтъркам една тенджера с тел.  Mr. Green Е нищо му няма на лака, и така и не го изтрих.  Crazy
Не знам дали това е новата формула на лаковете на Шанел, но ако е, ще купя още няколко цвята веднага. В магазините не смея да питам, защото продавачите масово твърдят големи глупости с още по-голяма убеденост, затова се надявам някой тук да знае.  Grinning

# 401
Лака е трепач! За моя изненада никак не е джели финиш, освен че блести жестоко. Очаквах да е прозрачен и воднист, но се нанася плътно и е много покривен.

# 402
Аз днес отново го пробвах и му се чудя въпреки кофти нанасянето, защото е интересен цвят.
Радвам се, че все още го има навсякъде и няма почти никакъв интерес към него, за да имам време да се чудя. Писна ми да купувам лимитки, бързо, набързо, насляпо и тъпо! Sick

Пробвах новата колекция на Лоран и тази на Ланком. Може ли да ми обясните каква е целта на тези пастели на Ланком? Те са просто блясъци. Каза ми една любезна дама в Сефора, че са хайлайтър и сенки, ама при мен сенки няма. Струва ми се като чудесен подарък за рождения ден на 9 годиншната ми дъщеря, ама струват 116 лв. Освен това ми е много неудобно това отваряне на всяко квардратче поотделно. Червилата им ми харесаха, както и двете на Лоран.

Онзи ден някой писа дали слагат продукти от редовните колекции при новите колекции. Да - това е редовна практика.
 Днес си разглеждам и любезна дама ми помага с Лоран в Сефора. Изведнъж ми казва, а този глос е неверотен, най-продавания и добър. Вземам го аз да наистина е невероятен розова-праскова със златни частици. Искам да го пробвам, дават ми чисто нов тестер. Страшно доволна съм и го слагам. Нещо не е наред, познавам го. Оглеждам го и виждам отдолу 3. Ама аз го имам. Е как ще го имам като е нова колекция?! Питам веднага и тя ми отговаря смутено " а не той си е редовна серия и е горе защото ни е най-продавания"!!!
Питам "а кой е нова колекция", показва ми се съседния, които не става т.е не е хубав. Rolling Eyes

Новата Метеоритна база на Герлен е подобрена версия на старата и наистина матира доста повече.

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 18:21 от densi

# 403
Да,аз писах така и не разбрах кои глосове и червила са "лимитирани". Tired Не че е голяма драма,червилото,което си взех е страхотно,но е тъпо ,защото се колебаех между него и другите изложени глос и червило и ако са лимитирани по-добре щеше да е да взема тях, а това по-натам...

# 404

Не препоръчвам никак двойните палитри. Тези, които се отварят от двете страни, имат прозрачна преграда по средата и може да се лепят рефили от двете страни. Хубаво че могат, но рефилите, които при затваряне на кутията остават с дъното нагоре се ронят, дори чупят, просто защото понякога падат. Как не ми дойде на ум преди да купя това чудо, че е много тъпа идеята, не знам.

Чек, благодаря ти  Hug  но аз просто търся такава празна палитра, в която да скалдирам други сенки, не на MAC. Имам сума ти малки палитрички с по един цвят останал само - я двойки, я такива от по 3-4 цвята. Заемат ми супер много място, а реално мога да ги изкарам от оригиналните им кутиики, и да ги преместя в тази или подобна, която е мислена за складиране на сенки. Гледах и Z-Palette, но голямата им е 38 евро по сайтовете, а тази на MAC 8 долара  Mr. Green Т.е. дори и да са по-малки, мога 5 на MAC да взема за тази цена, и предпочитам  Peace
Откакто почнах да купувам повече декоративна козметика, мястото ми става все повече кът, та търся варианти за оптимизация  Blush

Общи условия

Активация на акаунт