MAC & Sephora - 34 тема

• 96 879
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Лу, този в ръката ти е по-хубав Party Grinning
При мен е много по-тъмен заради повечето пластове.
Bubble, за жалост прикриване на пори и озаряващ продукт в едно ми звучи почти невъзможно Peace

# 706
Благодаря.
Аз пък никакви балончета нямам, просто трудно го нанасям.
Денси, ти си ми като пътеводна светлина в този подфорум. Знам, че всичко, което не ти харесва, на мен ще ми хареса и обратно. Hug

Не ми е чуден хич и целия ми е на балони,не съм разклащала шишето. Към върховете на ноктите изветлява и прозира, зариди единия слой и за мен това е грозно. Ще го пробвам, но някога доста по натам върху оранжев или розав лак.

# 707
  • Belgium
Илли, той и при мен е тъмен (на два пласта), просто светлината на снимката е кофти  Laughing

Частичният му крели ефект дава една чудесна 3D дълбочина. За това и хората така ни гледат в ръцете като сме с този лак. А аз по принцип крели не харесвам и не нося.

Герленският лак също е прекрасен (а как ухае  Heart Eyes ), но цветът си е обикновено наситено розово.

# 708
  • София
Дано новите лакове на Шанел да са със същата трайност. Бих си купила още три и друго няма да нося. Непокътнат стои този sunrise trip. Въобще няма да си погледна останалите лакове.

# 709

Герленският лак също е прекрасен (а как ухае  Heart Eyes ), но цветът си е обикновено наситено розово.

Аз заради цветовете се въздъжам, не можаха ли нещо по-интересно да измислят.

Никак не харесвам зеления лак от пролетната колекция на Диор. В шишенцето и така подреден на стелажа ми хареса много, но на ръка стои като шарените лакчета на дъщеря ми от 5 евро. Всъщност има някои от тях, които са по-красиви от зеленото недоразумение.  Crossing Arms

Илли, и аз много чакам новите лакове на Шанел и ако са със същата формула, други изобщо няма да купувам. А Sunrise Trip докато не го свърша, с друго няма да се лакирам. Даже мисля по-късно да мина на един тур по магазините да проверя дали няма още, но се съмнявам.
При първото лакиране ми изкара осем дни непокътнат. Накрая просто го смених със зеления диор и се ужасих.  Mr. Green

# 710
  • София
Дано. Само тая голямата кутия с лакове ми кажете кво да я правя, жал ми е и за тях Laughing Добре че на бройката 100 и няколко се вразумих преди време и за последната година съм купила 3-4-5 лака общо.

# 711
Герленският лак също е прекрасен (а как ухае  Heart Eyes ), но цветът си е обикновено наситено розово.
Аз заради цветовете се въздъжам, не можаха ли нещо по-интересно да измислят.

Никак не харесвам зеления лак от пролетната колекция на Диор. В шишенцето и така подреден на стелажа ми хареса много, но на ръка стои като шарените лакчета на дъщеря ми от 5 евро. Всъщност има някои от тях, които са по-красиви от зеленото недоразумение.  Crossing Arms
Дааа аз много го харесвам. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 712
  • Belgium
А аз отдавна заковах бройката лакове на около 70 (и спрях да пиша в лаковата тема  hahaha ) Само Шанелския и Герленския лак купих от адски дълго време, но те нямат подминаване  Mr. Green

Чек, няма да има оригинални цветове в Герленската колекция. Консултантката ми каза, че залагат нарочно на най-носимите цветове. Даже трудничко си избрах цвят, защото имаше откровено бабешки, перлено-блестящи и полупрозрачни  Sick

# 713
Даже трудничко си избрах цвят, защото имаше откровено бабешки, перлено-блестящи и полупрозрачни  Sick

Видях ги. Tired

# 714
  • гр. София
Аз пак да помоля да ми препоръчате продукт,който да е с озаряващ ефект,лек главно за прикриване на пори и освежаване на тена.Фдт или пудра ,метеорити си имам.

Всички ревюта, които изгледах за новият ФДТ на Бека показват точно озаряване и оптическо свиване на порите. Лошото е че им е бедна цветовата гама и не се предлага в България. За моята кожа Light се оказа много тъмен ( получих мостра от Американската Сефора при поръчка ). Предполгам че Fair ще ми пасне, но не ми се рискува.

https://www.cultbeauty.co.uk/becca-aqua-luminous-perfecting-foundation.html

# 715
Dior Forever според мен прави същото, а и лесно може да се вземе мостра за проба от него. Peace Цената като гледам е същата.

# 716
  • гр. София
На Диор Форевър пише Luminous matte finish, което ми се струва някакси несъвместимо.  newsm78

# 717
  • Велико Търново
Dior Forever е хубав ФДТ, при мен поскриваше порите, не ми е бил сияен обаче, мат беше, и за съжаление, подчертаваше сухите зони на лицето ми. Не, че не си го използвах целият, де Wink

# 718
При мен не стои мат Forever. Скрива порите и в същото време кожата е някакси озарена. В никакъв случай не ми изсушава и без това сухата ми кожа. Освен това разнообразието на цветове е голямо.
Може би е мат заради shine control. Да, не лъсва по цял ден.

# 719
  • София
О не искам матиране.По-скоро озаряване търся,изобщо искам нещо ново да изпробвам.
Благодаря за мненията.

Общи условия

Активация на акаунт