MAC & Sephora - 34 тема

• 96 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Bubble, Lasting Silk на Armani?

# 721
  • София
Новият Forever е още по-хубав, но не ми е озаряващ. Пробвай някой ББ крем или vitalumiere aqua фдт.
А, да- Армани! Лятото бях с luminious silk- страхотен!

# 722
Новият Forever е още по-хубав, но не ми е озаряващ. Пробвай някой ББ крем или vitalumiere aqua фдт.

Аз сега съм с новия. Не е баш озаряващ, но не е и матиращ при мен поне. Порите обаче определено ги скрива.

# 723
Здравейте, бих искала да попитам защо като си нанасям хаилайтъра за очи на Есте лаудер пачия крак като че се очертава повече и кожата стои някак суха. Отдолу слагам лифтинг крем за очи. Бъркам ли нещо?

# 724
Разрових се да видя какво ни очаква това лято Grinning

YSL
Скрит текст:

Dior - явно цветните спирали ще са модерни това лято
Скрит текст:

Chanel
Скрит текст:

Givenchy
Скрит текст:

Guerlain лимитирани метеорити за пролет/лято
Скрит текст:

Too Faced Sweet Peach
Скрит текст:

# 725
Ами, хубави неща ни очакват дай Боже! Praynig Heart Eyes

# 726
  • Belgium
На мен пък нищо не ми хваща окото от тези снимки.  Laughing

Но тепърва ще излизат повечко кадри и суочове.

# 727
  • Велико Търново
И аз нищо не си харесах...засега Wink Напоследък избягвам всички розово-червеникаво-бордо цветове - сдухала съм се и те ми докарват още по-изтормозен вид Confused А ако ще давам 100 и нагоре лв. за да ползвам 2 от 4 или 5 от 10 цвята, няма смисъл. Търся нещо, и аз не знам какво...но трябва да ми грабне погледа - като напр.Коледната палитра на Шанел, или на Кларанс Heart Eyes

# 728
  • София
 newsm09 newsm03  Laughing  Joy

# 729
Е русо гладно нема така че ще има пари за Шанел! Whistling Twisted Evil

# 730
  • Бургас
Много е як зеления Шанелски лак! Heart Eyes

# 731
Момичета, от утре излиза новата Фламинго колекция на МАК, колекцията в колаборация с Charlotte Olympia и новите супер трайни каяли - modern kajal - моливи за очи с много наситен цвят и трайност.

# 732
На мен пък нищо не ми хваща окото от тези снимки.  Laughing

И на мен.
Как ли пък няма през лятото да се изтупам с лак във военно зелено.

# 733
  • София
Аз харесах кораловия и розовия с надеждата да са също супер трайни Crazy И двойните пудриери с руж и контур. Ама на живо не се знае, нищо не ми трябва..
И палитрата на ТФ много ми харесва ама сенки гледам да не купувам, почти не ползвам последните месеци.

# 734
Здравейте момичета,

Решила съм се на покупка на Guerlain метеорити и се колебая между 02 Clair и 03 Medium.
Изгледах и изчетох доста ревюта, но въпреки това не успях да избера окончателно.
Повече ме привлича 02 Clair, но пък все си мисля, че Medium може да е по-добре...
Със света кожа съм, ползвам фдт Clinique Even Better - Ivory.
Според вас кой от двата цвята може да се нарече по-универсален и дали би имало съществена разлика?

Благодаря предварително за мненията ви!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт