Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 880
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
Благодарско за Коледната тема  Hug
Да я напълним с коледни и новогодишни чудеса, ей Wink
Аз след трансфера не можех да се движа от ниско кръвно, отделно от 3-и ден имах световъртеж. Сутрин пиех по едно супер слабо кафе с мляко, през деня айрян със сол.

# 16
Да се запиша и аз тук! Дано за някой от нас това да е късметлийската ни тема! Hug

# 17
  • София
Хайде и аз тук! Късмет и светли празници на всички!

# 18
  • София
За генетични изследвания на кой телефон се записва час? На този обикновения ли или на някой друг?

# 19
 За ниско кръвно вечер по чаша хубаво червено вино.
 Моето не е сърцебиене и е различно от сърцебиенето при хашимотото.

# 20
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря за новата тема  Hug Нека в нея се сбъднат много коледни чудеса!  Close-mas:

# 21
Манди, благодаря за темата! bouquet
Стиснати палци за всички момичета в процедура!

# 22
  • София
Манди,благодаря за Коледната тема и пожеланията!
Дано да напълним темата с много положителни тестчета и хубави новини!
Да се отчета,че минах на преглед при Цветков. Мина добре. Обичам го този доктор,уникален е ! Simple Smile
Моме,ти как си?

# 23
Манди, благодаря за темата  bouquet  Да се напълни с много Коледни подаръци и желания  Heart Eyes

Чакам да ми дойде и да си запиша час за преглед,ММ да пусне СГ и да мине един преглед при доктор Макки  Peace

# 24
Благодаря ти Манди bouquet Запис и от мен с пожелания за много положителни емоции, и през Новата година, много родени живи и здрави бебчета. Весели празници Simple Smile

# 25
Лепило или РВМС при какви случаи назначават?

# 26
Лепило или РВМС при какви случаи назначават?

на Мен ми правиха биопсия и ми казаха,че имам клетки антитела който отхвърлт ембриона и че се налага да сложим това лепило.

# 27
Аз нямам никакъв проблем в имунологият.Едиствено ТАТ ми е 10 пъти над норма, но мат ми е  нормален. Сигурно няма да ми правят лепило.

# 28
  • София
аз нямам биопсии и имунологични близките години, назначиха ми рвмс ей така щото само щяло да помогне.

# 29
И на мен ми сложиха, защото подпомагало имплантацията.

Общи условия

Активация на акаунт