Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 56 012
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • София
хетчинга е по преценка на  ембриолозите.
на последния ми зет от 3 ембриона само на един имаше хетчинг.
все още не се плаща.

# 316
  • Перник
Сега на трансфера, като ми върнаха доклада, видях че е използван асистиран хетчинг. До сега не сме имали такъв метод, а пък този път не са ни карали и да го плащаме. Вероятно и това има значение.  Факт е, че теста е +
И при мен е така. Но и предния път без АХ пак беше положителен. Нещо ми се върти, че при ЗЕТ винаги използват АХ, но не съм 100% сигурна в твърдението си.
И преди съм имала ЗЕТ, не е имало АХ. Не зная как преценяват кога да се използва.

# 317
Здравейте момичета, някоя от вас знае ли колко струва отпушване на тръбите в Надежда?! Лапороскопия май се наричаше!?  newsm78

# 318
Момичета, имам три замразени ембриона, но договорът изтича в края на месеца. Каква е цената за съхранение за една година?

# 319
Съхранението на ембриони за година е 300 лв, за 6 месеца -150 лв и за месец - 50 лв.

# 320
Благодаря Simple Smile

# 321
Правих лапаро май 2014 в Надежда - с направление по здравна каса доплатих 500 лв. Мисля, че сега се доплаща 750 лв.

# 322
  • София
аз наскоро правих лапаро и доплатих май 750 лв ако не се лъжа.

# 323
  • София
На мен ембриолозите ми бяха казали по тел., че винаги пеавят хечинг при ЗЕТ, защото ставала по-дебела обвивката на ембриона и така подпомагат излюпването.  Peace Моят ЗЕТ е с хечинг.

# 324
За ЗЕТ така ми казаха и на мен, но в доклада за трансфера не ми е означен изрично асистиран хечинг. Така че не знам дали приложен наистина.

# 325
Моят трансфер не беше ЗЕТ,върнаха ми два бластоциста,на единия пише че е приложен асистиран хетчинг,но кой от двата се е имплантирал не мога да кажа/бременна съм с едно бебче/Не съм плащала нищо допълнително за АХ,даже никой не ме е питал,просто е направен

# 326
Какво е асистиран хетчинг?

# 327
Шакира, най-общо казано е надраскване на обвивката на ембриона с лазер за да може по-лесно да се излюпи.

Аз имах хетчинг и на двата ембриона при смесен трансфер.

# 328
Знаете ли кога се назначава изследване за тромбофилии?

# 329
Аз си ги назначих превантивно, преди първия опит. Оказа се, че съм имала право. Няма признаци.

Общи условия

Активация на акаунт