Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 973
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Момичета,имам още въпроси за спермограмата в Надежда (тя ще е първа и по принцип,затова може да ви звучат малко глупаво). 1. Кога през деня се прави? Трябва ли да е сутрин или може и примерно в 6 вечерта?
2.Колко време има мъжът в стаичката? Кога се очаква да е готов?
3. Случва ли се да не се получат нещата в конкретният момент-притеснявам се,че мъжът ми обикновено има нужда от малко пренастройка и спокойствие?
Можеш да влезеш с него, няма никакъв проблем. Все пак ти си му уюта, така, че няма да се притеснява и ще е предразположен. Успех!!!

# 466
Момичета имам въпрос  Simple Smile Предстои ми инвитро по дълъг протокол при Персенска.Преди една седмица ми направи ендометриална биопсия, миналата седмица сложиха ми блокажа,но никой не ми каза да си пускам микробиологични,спин,хепатит В,С,Васерман.Дали ги пускат в клиниката по време на стимулация. Благодаря ♥

Назначават вирусология по-нататък - т.е. спин, васерман и хепатит. Микробиологията не е задължителна, но ако си я поискаш ще ти направят.

# 467
Момичета имам въпрос  Simple Smile Предстои ми инвитро по дълъг протокол при Персенска.Преди една седмица ми направи ендометриална биопсия, миналата седмица сложиха ми блокажа,но никой не ми каза да си пускам микробиологични,спин,хепатит В,С,Васерман.Дали ги пускат в клиниката по време на стимулация. Благодаря ♥

Назначават вирусология по-нататък - т.е. спин, васерман и хепатит. Микробиологията не е задължителна, но ако си я поискаш ще ти направят.
Благодаря ти много, обадих се в клиниката казаха,че ако се налага доки щяла да ги пусне HugPeace

# 468
Биопсията ми беше по следната схема:
Естрофем от 2-ри до 8-ми ден: 2*1, от 9-ти до 12-ти ден: 3*1
На 12-ти ден-Прегнил
на 13-ти ден Естрофем *1
на 14-ти ден Естрофем 2*1 и вечерта Утрогестан *3
От 15-ти ден Есртофем 2*1 и Утрогестан 2*3 за 5 дни

Благодаря, само не съм сигурна дали да го правя на своя глава... Laughing

# 469
В никакъв случай на своя глава, това са сериозни лекарства, а не добавки!

# 470
  • София
Как на своя глава, ще взимаш хормони. Схемата за теб може да е съвсем различна. Само доктора ти може да каже това

# 471
  • гр.София
Тази схема ми я предписа д-р Цветков. Коментирай с лекуващия лекар как ще протече при теб. Успех Hug

# 472
Такаа, обещах да дам отчет!

Първо да информирам, че доктор Стаменов влезе в спешна операция. Аз бях 26 номер и свърших преди около 10мин (часа ми беше за 14:30, влязох в 16:35). Веднага след мен изфуча, дори не ми приключи прегледа. Сигурно ще има още по-голямо закъснение след това...

Сега - имам 3ф от дясно с размер 9мм, лигавица 7М. Това от Гонал 37,5е през ден (досега 3 пъти поставян). Следват 3 дена последователно всяка вечер по 37,5е и в четвъртък отново на преглед. Така както вървят нещата, сигурно пункцията ще е в почивните дни, как мислите?

Много съм щастлива, че са само 3чки, а не като останалите пъти по 20+.

Хайде, не на последно място, да са ни честити всички именици!  bouquet

# 473
Как на своя глава, ще взимаш хормони. Схемата за теб може да е съвсем различна. Само доктора ти може да каже това
В никакъв случай на своя глава, това са сериозни лекарства, а не добавки!

Тази е схемата мисля, аз съм с неработещи яйчници и подобна беше преди първия ми опит. Но ще изчакам да видя какво ще ми кажат, дали има нужда от това изследване. Не исках да губя повече време, защото съм с финансиране от общината и времето за използването на средствата е ограничено, то половината мина вече и се притеснявам. Но пък и не искам да си играя с хормоните  ooooh!

# 474
добър вечер!има ли момичета замръзявали ембриони по фонда?

# 475
Замразявала съм по фонд - 200 лв от фонда, доплащаш още 200. Това е за срок от 6 месеца за 3 ембриона.

# 476
Електра, напомняй когато ти записват час, че опита ти се финансира от общината и има лимит във времето.
Наистина назначават ли вирусология?
Кога - преди пункция или преди трансфер?
Аз ще удължавам договор за замразен материал от мм, но се чудех за колко най-много мога да го удължа? newsm78

# 477
Замразявала съм по фонд - 200 лв от фонда, доплащаш още 200. Това е за срок от 6 месеца за 3 ембриона.
благодаря

# 478
Вирусология се пуска обичайно преди пункция, то си е задължително изследване по закон ако не се лъжа.

# 479
Много ми е интересно на всичики ли назначават тази вирусология?
Да кажат другите как е било при тях.

Общи условия

Активация на акаунт