Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 958
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Вариантът д-р Тихомирова не ми е опция.С конизация съм, т.е с оперативно скъсена шийка. Когато Тихомирова ми слага РВМС, реакцията й беше: " А ти имала ли си трансфер, как ли са се справили"?!?
А генетични си самоназначих. Надявам се да е напразно...Simple Smile

# 526
  • София
тихомирова за проследяване евентуално, май пункции и трансфери още не прави  Rolling Eyes

# 527
Не знам дали прави пункции, само ме е проследявала и ми е слагала лекарство

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 20:57 от GERy@K

# 528
  • София
аз засега нямам забележки към нея, дано не проимам, че съм замислила да пестя време и да разчитам на нея за проследяване

# 529
Здравейте, момичета,моля за съвет,много съм притеснена. Пациент съм на клиниката, утре ми предстои пункция ,но преди малко прокървих,/кафеникава кръв/ дали това е нормално, или се е спукал някой фуликул? Звънях на спешния тел,но ми казаха да отида утре за пункция и тогава ,ще ме погледнат.

# 530
Исках да попитам - имунолозите казаха 7 дни преди трансфер вливка Октагам, това 6-7 ми ден след МЦ ли е?
Не ми е много ясно зет на кой ден се прави?

А трябва ли да си записвам час за вливката, защото от кабинета на имунолозите казаха, че ако трябва да го правя веднага нямало да има часове?

# 531
Крайно време е да назначат още доктори. Персенска и Стаменов са толкова натоварени, че не знам колко са адекватни вече в преценките и проследяванията. Цветков и той натам върви с този непрекъснат наплив към клиниката. Щом спряха да дават и часове за първични прегледи, работата е сериозна.

# 532
Исках да попитам - имунолозите казаха 7 дни преди трансфер вливка Октагам, това 6-7 ми ден след МЦ ли е?
Не ми е много ясно зет на кой ден се прави?

А трябва ли да си записвам час за вливката, защото от кабинета на имунолозите казаха, че ако трябва да го правя веднага нямало да има часове?
Като отидеш на проследяване кажи на доктор, че вливка трябна да е 7 дни преди трансфер и той ще ти каже кога да я направиш.
Записвя се точен час за вливка. Чакаш пред манипулац., идва сестра да те качи горе. Само калцуни ти дават.

# 533
Надявам се да оставят д-р Цветков. Имам някои съмнения, защото не ми се вярва да нямат място за кабинет и затова двамата с Шефкетова да са на смени. По този начин намаляват и неговото работно време, а това ми навява лоши мисли, че може да се оттегли по някое време.
Като си занеса заповедта ще питам отново, защото държа Цветков да ми направи опита.
Имат крещяща нужда от репродуктивни специалисти, дано съмненията ми са грешка, но логиката ме води точно там   Crossing Arms
Все повече се замислям за турските клиники, преди някой лекар тук да припадне от преумора, докато ме преглежда  Rolling Eyes

# 534

Все повече се замислям за турските клиники, преди някой лекар тук да припадне от преумора, докато ме преглежда  Rolling Eyes

Ела в темата за "Инвитро в Истанбул". Аз вече не само се замислям, ами събираме пари за там. След многото неуспешни опити тук, мисля че това ми е последната надежда.
Не ме разбирайте погрешно останалите, смятам че в клиника Надежда са най-добрите специалисти в България и правят всичко по силите си, за да помогнат на всички, но тези "всички" са твърде много за трима работещи лекари.

# 535
Когато нещата не се получават определено е по-добре да се потърси друг вариант, друг подход.
И това няма общо с това дали харесваме или не даден лекар.

# 536
Надявам се да оставят д-р Цветков. Имам някои съмнения, защото не ми се вярва да нямат място за кабинет и затова двамата с Шефкетова да са на смени. По този начин намаляват и неговото работно време, а това ми навява лоши мисли, че може да се оттегли по някое време.
Като си занеса заповедта ще питам отново, защото държа Цветков да ми направи опита.
Имат крещяща нужда от репродуктивни специалисти, дано съмненията ми са грешка, но логиката ме води точно там   Crossing Arms

Спокойно та.ричка Д-р Цветков ще си остане в Надежда  Peace Hug bouquet
Скоро и ние ще си разхождаме бременни коремчета там  Heart Eyes Blush Wink

# 537
И аз мисля, че ще остане. Неразумно е да изпуснат обучен от тях кадър, който има много пациенти, които искат да продължат опитите си при него.
Предполагам, че намаляват работното време, докато се реорганизират кабинетите и докато Шефкетова все още не може да поеме обема от ангажименти в клиниката на 100 %.

# 538
amini, би ли споделила какво беше различното при успешния ти опит в чужбина (подготовка преди трансфера, лекарства и т.н.)?  bouquet

# 539
Почти нищо не беше по-различно, но екипите бяха, ембриолозите, техниката, и едно такова спокойствие и стройна организация  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт